Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
ha nem gombnyomásra akarsz beszélni, akkor ne X eld be a push to talk ot.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ehh de lusti vagy visszaolvasni... kb 10 hozzászólása errõlvan szó....
amugy 3.
Felteszed visszaolvasol 3-4et ott az ip.

így állítsd be ... ha nem live hangkarid van akkor az SB live ok helyén ért. szerûen a sajátodat válaszd ki... a többi beállítás nagyjából így nézzen ki.

Milyen beszélgetõ progit használtok játék közben ??? Hogyan kell/lehet használni õket ?
1. Skype
2. Teamspeak
3. Ventrilo

The Garrett
hehe énis ezért vettem +1m toldó kábelt 😊

Hellhammer
Van otthon legolcsóbbszar mike is caska azzal az a gáz, hogy kb. 20 cm-es a vezeték rajta...
A Hz lesz a jó 😊

The Garrett
mikrofon=500 ft 😊
felesleges jó minõsségût venni. többnyire 11khz körülre van állítva a mintavételezés

vagy Hz? vagy hülyeséget mondok? 😄 mind1 ehhez nemértek. Lényeg ohgy a legolcsóbbszar mike al is jó lesz 😊

Hellhammer
Köszönöm az okítást 😊

Az alap rövidítések mennek, mert Diablo-t sokat nyomtam régebben neten (néha még ma is elõveszem). Szal ezzel nincs gond (azaz a magyar rövidítések néha újak, de meg lehet tanulni)

Mester01: milyen halálnem legyen?

A Ventrilo-nak majd utánanézek normálisabban, eddig csak olyan szinten vagyok vele, hogy tudom mire való 😊 Az a gáz, hogy nincs mikrofonom 😞 (mondjuk a zenekarunk énekesétõl le tudnám nyúlni a mikijét állványostúl, de sztem az elég idióta megoldás lenne)

OBI venti szerver: ip: 152.66.93.30 Port: 3784 Pass: obicom

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Igen a WAR azt jeleti mikor ket klan megmutatja hogy milyen jo taktikat tudd stb...

A TK az TEamkill jelent

Azért jo klántagnak leni hogy sok buzi CoDosal egyutt CoDoljal egesz ejel

Nem csak klánok Ventriloznak hanem aki AKAR (és aki normalis)

most mar meghalhatsz

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

The Garrett
5. nem csikarjuk senki nem ugy született hogy mindent tud 😊

The Garrett
sorba:
clanwar: igen az. mint 1 focimeccs 😊
Megegyezés szerint team deathmeccs/search'n destroy.
TK= Team kill
GG great game
HF Have fun
Gl good luck
(ezek voltak alapvetõ rövidítések 😊 )
KLántagnak azért jó lenni, már ha jó társaságot "fog ki" az ember akkor nagyon hosszú ideig együttmaradtok. ÉS nem feltétlenül a játékra korlátozódik a klánélet... 😊

OBI nak meg van public ventrillo szervere oda bárki felmehet. ip -t sajnos nemtudok 😛

Hellhammer
Mivel elég noob vagyok multi terén, lenne pár alap kérdésem 😊

A war az az lenne amikor 2 klán egymásnak ugrik? Mit szokatk ilyenkor nyomni (team deathmatch, sd), vagy ez csak megegyezés kérdése?

A TK az a team kill lenne, azaz amikor a csapattársaidat ölöd?

Miért jó klántagnak lenni?

Csak klánok nyomulnak ventrilo-val, vagy akárhol lehet? Hogy megy ez egyáltalán?

Gondolom most csikarjátok magatokat eme lepusztult kérdések hallatán, de hátha nem fogok hülyén meghalni 😊

Serpa
elnézést, csak egy új kép.

Serpa
Joe ha megsértõdsz ezen,kitekerem a nyakadat.Vicc volt.Természetesen mindenkit szeretettel várunk,aki egy jót akar codozni...
" PB is megyeget " lol ezen szétröhögtem magam..szal 1 a lényeg a pb-t csak akkor kapcsoljuk ki ha Brribrri és Kivlov nevû játékosok megjelennek...
ricsi1
máranniy SD szerver van ,hoy tyûû..amint nézem ez si az,szal átnyomhatnátok vmi másra.

ricsi1
nekem volt olyan,h meghaltam 5* abból 5 gránát miatt volt.(TK)

T. Fórumozók, klánok és playerek! Beindult a tesztüzem a CEX klán szerverén. SD fut, PB is megyeget csak ki kéne próbálni terheléssel is a servert!A cím: 193.202.89.17:28960
Javaslataitokat a www.cexclan.hq.hu oldalon lévõ fórumba írjátok.Köszi bye

Dietrich
Tegnap engem 6x löttek le a bajtársaim, én csak 1x mert elém ogrott. Azt nem árulom el, hogy 6-ból én hányszor ugrottam mások csöve elé. 😊)

Az bosszant csak mikor ész nélkül hajigálják a gránátot azok akiket a game akkor rakott ki miközben szedem le a rádiót a ruszkiktól.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tékázzam le?? Jó lelövöm úgy nekem aztán mindegy.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
tudna nekem mondani vki e revolt servert(tört)az f2kn kívül?

0ppika
Miért neked az akadály?

http://epica.nl

Dietrich
remélem nem német akarsz lenni?

ricsi1
nincs mit

Köszi a kítartást és a segítséget !
Valóban a tûzfal volt a ludas!!!
MOST MÁR ÉN IS TUDOK JÁTSZANI !!! Találkozunk valamelyik szerveren ! Köszi !!!

Szerintem is az lesz.

Csak teli szervernél kell várni. Nekem átlag 3-4 mp, mire rákapcsolódik.

Szívesen. Kérdezz máskor is.

ricsi1
tûzfal

ricsi1
aseból nem megy,akkor belépsz a játékba,ASEban kiválasztod a severt ahol vannak is,aztán consolba(0)beírod: connect ip

Most már úton vagyok... de még játszani nem tudok !!!
Várakozok kapcsolatra... de meddig ??? Több percet is várni kell 1 szerverre ? 5 percig bírtam !

magus
na igen, de lowon ugyebar a texturak nem zavarnak a celzasban😊

Dietrich
ha egy kis ablak ugrik elõ "Server is full (28/28)felirattal ne csinálj semmit, kis idõvel beenged.

Dietrich
vagy ide ahol most 16/26 van:
62.112.194.7:28960

KÖSZI, PRÓBÁLOM !!!

Dietrich
vagy ide:
195.56.172.138:28964

Dietrich
"2. War szerverre próbálsz felmenni 😊"
LOL

Zatoichi!
Én most néztem az ASE-val és ide tuti betudsz lépni:
195.228.156.200:28965

most 24/28-t ír vagyis van 4 db szabad slot.

The Garrett
hát ha server is full akkor televan.
Próbáld meg a többit.
Ha esetleg jelszót kérne akkor cod.hu

2. War szerverre próbálsz felmenni 😊

Béna vagyok ! Nem akar az Istennek sem sikerülni!!! Pedig úgy csináltam, ahogy írtátok !!! (#16069,16070)Bejön az ASE kattintok a szerverre és mindegyikre azt írja, hogy server is full!!! (Server is full or unresponsive. Waiting for a slot to open). A patch 1.4 fent van a punkbuster engedélyezve, a CD kulcsot beírtam !!!
Kínlódok még hátha...

Dietrich
közép európa??? hol élsz te ember?? Mondj egy földrészt ahol nem található magyar...még az északi meg déli sarkon is van. 😄
Hawai egyik legjobb szállodája is magyar ill. magyar származású-é. Ott vagyunk ázsiában, afrikában, ausztráliában, az amerikai kontinensen szóval világnyelv a magyar. 😄

ricsi1
tudom,már beírtéék,de:
a cod.huról leszeded a codmenümododt,és a multioptionsban beállítod.

Hellhammer
Ami most van cumóm, azt meg kb 15k körül tudnám eladni, így elég karcsú a dolog egyelõre 😞 Sebaj, majd kevesebbet cigizek meg autózok így marad pénz a számgépemre is 😊

The Garrett
szvsz ami szerintem megéri most, ha nem ül az ember éjjel nappal a gép elõtt az egy pl asus a7n8x-x lap. (15-6 ért lehet kapni) + bele egy 2.4 vagy efölötti proci. (20k körül)
A ramok azok amik elég drágák 125 ddr 15 ezer körül van szintén.

Hellhammer
Jaja. Sajnos így van (meg még ramot is cserélnem kellene), 1-2 hónapja akartam meglépni a dolgot, de mikor rájöttem, hogy többe kerül a buli, mint 20k HUF jegeltem a projectet egy idõre :|
Amit leírtál, az alapján nekem is jelentõs többletet hozna egy ilyen konfig (a 9000pro asszem ugyanaz az alap mint a 8500).

Köszi a segítséget, próbálkozom !!!

The Garrett
jah de szerintem akkor már alaplapot is kell majd cserélned.

zaki
köszi

The Garrett
cg_drawfps 1

zaki
fps-t hogyan is tudom kiíratni?