Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amugy 3.
Felteszed visszaolvasol 3-4et ott az ip.
így állítsd be ... ha nem live hangkarid van akkor az SB live ok helyén ért. szerûen a sajátodat válaszd ki... a többi beállítás nagyjából így nézzen ki.
1. Skype
2. Teamspeak
3. Ventrilo
A Hz lesz a jó 😊
felesleges jó minõsségût venni. többnyire 11khz körülre van állítva a mintavételezés
vagy Hz? vagy hülyeséget mondok? 😄 mind1 ehhez nemértek. Lényeg ohgy a legolcsóbbszar mike al is jó lesz 😊
Az alap rövidítések mennek, mert Diablo-t sokat nyomtam régebben neten (néha még ma is elõveszem). Szal ezzel nincs gond (azaz a magyar rövidítések néha újak, de meg lehet tanulni)
Mester01: milyen halálnem legyen?
A Ventrilo-nak majd utánanézek normálisabban, eddig csak olyan szinten vagyok vele, hogy tudom mire való 😊 Az a gáz, hogy nincs mikrofonom 😞 (mondjuk a zenekarunk énekesétõl le tudnám nyúlni a mikijét állványostúl, de sztem az elég idióta megoldás lenne)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A TK az TEamkill jelent
Azért jo klántagnak leni hogy sok buzi CoDosal egyutt CoDoljal egesz ejel

Nem csak klánok Ventriloznak hanem aki AKAR (és aki normalis)
most mar meghalhatsz

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
clanwar: igen az. mint 1 focimeccs 😊
Megegyezés szerint team deathmeccs/search'n destroy.
TK= Team kill
GG great game
HF Have fun
Gl good luck
(ezek voltak alapvetõ rövidítések 😊 )
KLántagnak azért jó lenni, már ha jó társaságot "fog ki" az ember akkor nagyon hosszú ideig együttmaradtok. ÉS nem feltétlenül a játékra korlátozódik a klánélet... 😊
OBI nak meg van public ventrillo szervere oda bárki felmehet. ip -t sajnos nemtudok 😛
A war az az lenne amikor 2 klán egymásnak ugrik? Mit szokatk ilyenkor nyomni (team deathmatch, sd), vagy ez csak megegyezés kérdése?
A TK az a team kill lenne, azaz amikor a csapattársaidat ölöd?
Miért jó klántagnak lenni?
Csak klánok nyomulnak ventrilo-val, vagy akárhol lehet? Hogy megy ez egyáltalán?
Gondolom most csikarjátok magatokat eme lepusztult kérdések hallatán, de hátha nem fogok hülyén meghalni 😊

Javaslataitokat a www.cexclan.hq.hu oldalon lévõ fórumba írjátok.Köszi bye
Az bosszant csak mikor ész nélkül hajigálják a gránátot azok akiket a game akkor rakott ki miközben szedem le a rádiót a ruszkiktól.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Valóban a tûzfal volt a ludas!!!
MOST MÁR ÉN IS TUDOK JÁTSZANI !!! Találkozunk valamelyik szerveren ! Köszi !!!
Várakozok kapcsolatra... de meddig ??? Több percet is várni kell 1 szerverre ? 5 percig bírtam !
62.112.194.7:28960
195.56.172.138:28964
LOL
Zatoichi!
Én most néztem az ASE-val és ide tuti betudsz lépni:
195.228.156.200:28965
most 24/28-t ír vagyis van 4 db szabad slot.
Próbáld meg a többit.
Ha esetleg jelszót kérne akkor cod.hu
2. War szerverre próbálsz felmenni 😊
Kínlódok még hátha...
Hawai egyik legjobb szállodája is magyar ill. magyar származású-é. Ott vagyunk ázsiában, afrikában, ausztráliában, az amerikai kontinensen szóval világnyelv a magyar. 😄
A ramok azok amik elég drágák 125 ddr 15 ezer körül van szintén.
Amit leírtál, az alapján nekem is jelentõs többletet hozna egy ilyen konfig (a 9000pro asszem ugyanaz az alap mint a 8500).