Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hasoncsuszast mar ateltem vicces

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

ricsi1
nem tudjátok az mér van,hogy futsz és akkor elkezdesz csúszni,pedig nem nyomsz semmit,de elõfordult már fekvés közben is

KM
Detto.

Dietrich
én csak azt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hat ez nem lenne jo mert hosszu ideje mar csak HQ-t nyomok. ...

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Dietrich
akkor csak meggondolták magukat 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Még Hq...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Pavlov mapnál kezdték beírni.
Próbáltuk lebeszélni õket páran errõl, én mondtam akkor vegyék ki a pavlov házat a játékból.
Remélem nem teszik meg bár nem tudom most milyen módban fut a szerverük.

Nem mondod...

zaki
EHHH

Dietrich
Mohisok tegnap azt mondták megszüntetik a HQ szervert és lesz helyette s&d a sok kemper miatt...hát csesszék meg a kemperek..

0ppika
down

http://epica.nl

up

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Call of Duty - Fusion Pack v1.0 !!!
Letöltötte már valaki ??? Vélemenyek erröl a "javításról" ? MP. módjában is megnyilvánul ??? Én most hallotam róla.

Call of Duty Fusion Pack v1.0

Ez ugyan off ide,de ha le akarták vonni a 6,vagy akárhány pontot a Fraditól,azt az elõzõ bajnokság eredményébõl kellett volna.

HuAn82
Eh.. magyar foci?! "Komoly"...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ReTeK
ezt ide méé kell kiírni (sportba) (mégha tisztességes lenne a játék,de ahol a pontokat visszaadják, játékoseltiltást lecsökkentik ott ne örvendezzenek így retkes fradi drukkerek,sicc innet )

Dietrich
Néztem én is (még szép) és király! 😊

Mellesleg jó mecs is volt.

zaki

Dud [OBI]
up

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zaki
semmi baj, sõt

Bocsánat !
Harcostársaim a FERENCVÁROS nyerte a Mgyar Labdarúgó Bajnokságot !!!
Bocsánat !

Dietrich
ja azt elfelejtettem, hogy nálam mindig.

Dietrich
én most már azt csinálom hogy nem mozdulok csak térdelõbe és állóra mozgatom hogy inaktívitás miatt ne vágjon ki a szerver, amíg a lag mexünik.

magus
nya igen. de ez ugy kb a 2. palyanal mar megszunik nalam. meg amugy nalam csak az elejen csinalgatja. akkor nagyon idegesito. waron is altalaban benn vagyok egy 10 perccel elotte, mert amugy jattszhatatlan

Dietrich
amint rájönnek hogy az 1.4 meg a korábbiak tele vannak buggal. 😊)

Mondjuk ezt mikor a PB ellenõriz és laggol mint állat a game kijavíthatnák már. Mikor vált a game új mapra egyszerûen játszhatatlan. Inkább várok olyankor egy kicsit hogy beengedje a többieket is mert egyik pillanatban az épületben vagyok aztán már jóval kinnt aztán már hulla. 😊
Killcamben visszanézve pedig folyamatosnak tûnik a mozgásom holott ez nem így van.

ricsi1
ha már itt tartunk 1.5 mikor jön?

The Garrett
mmm sokat? egy picit többet 😄 a soknál

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez kemperjáték😊

Ez egy fps itt is csak lõni kell azt jóvan 😊
Meg Garrett te elég sokat mohaa-tal ^^

én meg 1.4-nél kezdtem

The Garrett
közte szünet of kuszé

The Garrett
akkor énnyertem 1.1 el játszottam 2 hetet aztán aztán multhéten feltettem az 1.4 et és jobban nyomom mint az a ki végig játszotta ezt a fél évet vele 😄

Dietrich
valóban..

Dietrich
ezügyben ment egy privát. 😊

kikapcsoltad a csitet es rögtön jobban jáccol

😊

KM
Kinek a pap, kinek a papné.

Dietrich
1.4 és megtanultam azóta játszani (1.3 az szinte kiesett nálam géphiány miatt) vagy a csíterek tüntek el a franc tudja.. 😊)

Dietrich
Ez így LOL. 😊)

Csak épp kihagytad a Marlene nevet. 😊

...hogy halad az idõ.
Köszi

Hellhammer
Ha jól tudom, most az 1.4 megy (azaz én azzal tudtam nyomulni).

Punker
1.4-nél tartunk PB-vel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ahoj!
Na rég jártam erre vizsgáim végett. Miujs? most éppen melyik patch-el nyomatják már multiban? én még az 1.3-nál tartottam utoljára,és sorry de lusta vaok órákat visszalapozni. thx

KM
The Garrett
passz én azokat mind kikapcsoltam.
de szerintem valami codec probléma. PRóbáld ki másikkal.

Köszi a beállításokat !

ricsi1
1se

0ppika
Ha már szóbakerült a Ventrilo, nemtudja véletlenül valaki, hogy mitõl lehet az, hogy nálam nagyon gyorsan olvassa fel pl a belépõ ember nevét, vagy a bindeket, szinte nem is lehet érteni.

http://epica.nl

Dichter
A sensityvitit pedig úgy állítsd be, hogy megnyomod a monitor gombot, és elkezdesz beszélni, valami kényelmes hangmagasságon, és az ott futó számokból látod, mire is kell állítani.