Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Há lehet 😄

Dichter
Nem is vagyok hülye, csak tartom 5 éve, a 14 éves szellemi színvonalamat

cement

respect to the man in the ice cream van

cement
hát te nem fejlõdsz semmit sehova :]]]] max vissza de az már fizikailag is képtelenség, hülyébb nem lehetsz ennél

Dichter
azok a színek nagyban hatnának testi, és szellemi fejlõdésünkre

Dichter
hajrá, de ne csodálkozz, ha egybõl moderátorért rohanunk

cement
bár lehet váltok rozsaszin-narancssarga kombinaciora

cement
me az a legszebbö

cement
bye cem```` azt tegyük hozzá

Dichter
úgy veszem észre, a kék szín dominál mindenütt

Dichter
simán 😛

cement
enyém a legprobb 😛

pr0 logók a pr0knak :]

Dichter
Jók ezek az új logok 😛 Dietrich barátom, te pedig haggyad csak a tiédet, az teljesen jó

kiráy :]

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ja, kell a vérfrissítés :]

;]köcce.

Te mek GF-es lettél, dEpI?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

;] Faxa

csatlakozom az uj logo mozgalomhoz 😄

játékosok nem sokat tehetnek ellene...ha nincs szavazás a szerveren, és a PB nem rugja ki (de kirugja, lekopogom 😊)és nincs ott az Admin hogy kirugja a csiter g**it, akkor annyit tehetsz, hogy elmész....

de szerintem mostmár megcsappantak eléggé a csiterek.

trident
Sziasztok!
Tudnátok olyan weboldalt ajánlani, ahol találok olyan dokumentációt, ami felhomályosít, hogy hogyan és mivel lehetne védekezni a csalók ellen. Nem feltétlenül a wallhack, aimbot érdekelne, hanem, hogy milyen "alkalmazásokra" kell figyelni, ami már kimeríti a nem "fair play" fogalmát.
Thx!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ja, teljesen roxx ;]

mé, tök yo...

Dietrich
úgy látom ideje nekem is lecserélni a bannerem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Kisebb a patch mérete, valószínüleg rosszul töltötted le. Töltsd le még1x, és azt próbáld meg telepíteni.

Dietrich
ez már ok.
thx!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
Nem nem, nézd meg ezt.

http://epica.nl

Dietrich
elöbb uninstall mindent (a maradék mappát is) aztán rakd újra.

Dietrich
hogy? mert nálam csak a nyitó oldal jön be és kész.

0ppika
Telepítsd elõbb úrja a játékot.

...tehát az iménti okokból nemtom felrakni az:
1.4 (azaz EGY PONT NÉGYES) patch-t:

Could not initialize installation. file size expected=31181322, size expected=28680147.

S megörülök............😞

szerinted mit próbálok épeen felrakni??????????????

0ppika
Enter valóban nincs, de magától bejön a rendes oldal

Dietrich
aztán láttam ezt is de ott még nincs semmi enter rész.

Punker
1.4-t rakd fel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nos nekem az 1.3-as patch van még fent, s most próbálkozom az 1.4-essel de ezt irja ki:
Could not initialize installation. file size expected=31181322, size expected=28680147.
Mitévõ legyek???

0ppika
Nem.

Ahoj!
A COD 1.4 pacsét csak az eredeti exe-re lehet rápakolni?
thx

0ppika

Dietrich
Ma néztem meg hogy az NHL clan mexünt.
wEEn?

Dietrich
most van némi dolgom aztán lesz F1 is..majd valamikor feltûnök a mohis szerveren és adok a ruszkiknak. 😊

Dietrich
és az nem számít patchnek? Abban már nem lehet benne a javítás?

De az már a kieg-hez jön nem az alap CoD-hoz ;]

Dietrich
biztos hogy lesz mert kijön az új kieg. lemez és kizárt hogy ne legyen bugos amit a netre szánnak 😊

Ha lesz egyáltalán még pecs.

KM
Engem már többször megmentett... Remélem, orvosolják a következõ patch-ben.

Pano
de ugyanúgy lehetr game bug is.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
velem is elõfordult már, szerintem billentyûzeti puffer túlcsordulás.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dichter
Mondjuk kellemetlen lehet ha épp egy war közben jön elõ. Egy baráti klánnak, pont most volt ebbõl problemje.

ricsi1
jah,csak ha befeküdtél egy fal elé,kint meg ott van 5 ellenség akkor nem vmi jó dolog😊