Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Engem is zavarni szokott az, hogy S&D-ben nagyon sokan baxnak a bombára (mindkét oldalon) és HQ-ban sem elsõdleges a rádió 😞 Szar a klán nélküliek élete 😊))
http://epica.nl
Nem nagyon voltam benne mostanában az FPS-ek világában, de ami régen az UT-ben volt az Assault, na azzal is sokat elökörködtünk hálón. Ha vki nem ismeri: el kell foglalni egy bázist x idõ alatt (ha nem sikerül, minusz pontot kap a csapat), majd térfélcsere és az ellefélnek is ell kell foglalnia, de a szintidõ most már az lesz amennyi idõ alatt az elõzõ csapat elfoglalta. Nemtom van-e ilyesmi a CoD-ban, de nem lenne rossz szvsz, bár a kemperek meg lennének rendesen zuhanva támadó félként 😊
szeretettel várunk szerverünkön:
Mohiklan & (CON) COD RE 1.4|Powered by Obinet
195.228.156.200:28961
aha...hát,persze...hihető volt
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
-
Ettõl függetlenül, gyûlölöm mint a szarom 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem itt hanem más fórumokon is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Legújabb -4.6- catalyst: ATI tech.
Omega -4.5?-:http://www.omegacorner.com/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
gondoltam hagyom egy darabig mi a fos történik a gémmel. nem túlzás, TÖBB mint 10 percig töltött, és elindult. hát hülyét kapok menten 😄 valszeg ati catalystot kell frissítenem, aztán jobb lesz, mert ez így nagyon fos 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hát igen másolt a dolog. Crackeltem is 😊 Patcheltem is. Lehet patch volt a gond.
Konfigomm:Intel alaplap, Intel P 4 2.4GHz, 256MB DDR (na ez fos), ATI Radeon 9200 SE 128MB ..., 40GB winyó, azt má hogy milyen azt igy hirtelen nem tudom. Vidkártyára ne fogjátok, mert haveromnak is ugyanilyen van, és neki megy. ja és ugyanezzel a másolt fossal.
Na meg WIN98 am van. Lehet az a gond, de kitudja. Most rakom mingya ujra...
Zenéhez viszon van egy aranyozott jack dugós Technics fejhallgatóm 12K volt az ára.
Szóval ha a játékhoz kell csak nem kall szvsz komolyat venni.
Lövöldözni jó, zenét hallhatni meg a triplája is kevés szerintem.
MERT HA MÁSOLT GAME AKKOR MEGKÉNE CRACKELNI!
anelkul hogy nyissak egy uj temat es ez beferjen ide,
megkerdeznem ki milyen fejhallgato-mikrofon parosra eskuszik a COD alatt? kb 5 rugo kornyeken.
nekem ezt ajanlottak van ilyen valakinek ?
Trust gamer headset
szerintem
Elõször is írd le, hogy mi a probléma. Mit ír ki? Vagy csak villan egyet a kép, és visszajön az asztal. Írd le a configodat, és akkor írok néhány lehetõséget.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
2. DirectX
3. Video drájver
4. Harveres gyorsítás beállítása
5. Win reinstall
6. Játssz mással
Add ki neki a parancsot!
"Szakasz vigyázz! Léééééééépéééééés....innnnndulj...!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
:-)