Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Az biztos, de nem látszik semmi

http://epica.nl

Aha,akkor itt lopják el azt a hülye rádiót,amit az egész Headquartes-ben védeni kell.Az egész világháború lehet egy rádióért volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Ok, kösz! Azért marha hülyén nézhet ki valaki egy rádióval a kezében...

Hellhammer
Majd benézek valamikor a hétvégén a serverre, kiváncsi vagyok mit mûvelnek 😊

Engem is zavarni szokott az, hogy S&D-ben nagyon sokan baxnak a bombára (mindkét oldalon) és HQ-ban sem elsõdleges a rádió 😞 Szar a klán nélküliek élete 😊))

0ppika
Jó kis játékmód ez, fõleg ha a védõ csapat is normálisan játszik. Régen játszottam sokat, meg most is néha a szerverünkön. Csak az a baj hogy a védõ csapat szinte b@szik a tárgyak megvédésére, hagyja hogy a támadók megszerezzék, majd õk bevárják õket a "célba" és ott már nincs mit tenni.

Hellhammer
Sztem jó lehet 😊
Nem nagyon voltam benne mostanában az FPS-ek világában, de ami régen az UT-ben volt az Assault, na azzal is sokat elökörködtünk hálón. Ha vki nem ismeri: el kell foglalni egy bázist x idõ alatt (ha nem sikerül, minusz pontot kap a csapat), majd térfélcsere és az ellefélnek is ell kell foglalnia, de a szintidõ most már az lesz amennyi idõ alatt az elõzõ csapat elfoglalta. Nemtom van-e ilyesmi a CoD-ban, de nem lenne rossz szvsz, bár a kemperek meg lennének rendesen zuhanva támadó félként 😊

0ppika
Ez alap, gyári játékmód. A támadó csapatnak (azt hiszem mindíg ugyan azok, mint s&d-ben) meg kell szereznie két tárgyat (rádiót vagy papírokat) a védõktõl, és visszavinni az indulóhelyre.

KM
Mirõl is szól ez a mod?

tmk
Mindenkit, aki szeretné kipróbálni a retrieval modot,
szeretettel várunk szerverünkön:

Mohiklan & (CON) COD RE 1.4|Powered by Obinet
195.228.156.200:28961

aha...hát,persze...hihető volt

örülj, nálam forditva van...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

feladom. befosott. elvitetem gépet bõvítésre, aztán mindent leformatálunk, aztán ujrainstal DE MINDENT TÖKIG. unom ezt a fos gépet. a hardwerek jók lennének, de a softok.....
én még régebben a MM(edia arkt) ban vettem 1 fülest, 14k-ér, azelõtt sok fülest használtam, nonametöl a panasonicig, de idáig ez volt a legjobb, pedig a panasinic 30k-ba került, de ez a legjobb. Szerintem megéri drágábbat venni, de nem olyandrágát, mint pl panasonic, a panasonicot használtam 1 évig kb, azt érintkezési hiba miatt kidobtam. ezt már 1,5 éve használom, de nincs vele gond, tökéletesen meglehet hallani honnan lõnek, meg hol mászkál az ellenség

ReTeK
benned van (az erõ)

Pano
nekem meg ilyenem van róla: -

Ettõl függetlenül, gyûlölöm mint a szarom 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Én emlékszem hogy tavaly november és decemberben rengeteg ati-s panaszkodott hasonlók miatt a cod játéknál.
Nem itt hanem más fórumokon is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
A "Catalyst-os" témához: számos Catalyst és Omega drivert használtam már nemcsak a COD-hoz. Egyikkel sem volt gondom.
Legújabb -4.6- catalyst: ATI tech.
Omega -4.5?-:http://www.omegacorner.com/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dichter
Nagyon rég postoltak utoljára, úgyhogy inkább nyitottam egy topicot 😛

hali!
gondoltam hagyom egy darabig mi a fos történik a gémmel. nem túlzás, TÖBB mint 10 percig töltött, és elindult. hát hülyét kapok menten 😄 valszeg ati catalystot kell frissítenem, aztán jobb lesz, mert ez így nagyon fos 😄
0ppika

Dichter
off: Turbo pascalban tud valaki itten programozni??

ON

bíztató😊 már leszedtem legfrisebbet, de hallottam egy olyat, hogy 98 megzavarodik ha 2 catalystot rakok fel rá, tehát le kell trölni mostanit. azt nem tudom, hogyha azt letörlöm, akkor az integrál fosról autómatikusan levevõdik a tiltás? mert ha az le van iltva mást meg nem érzékel akko szívás van
Dichter
Nekem is ATI kártyám van, szóval sztem az lesz a gond. Nekem legalábbis az volt.

kösz az ATI driver ötletet, még kísérletezek vele 😊
Dietrich
melyik catalyst van fenn? merthogy azokkal volt gond korábban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
SZedd le az atitech.com-ról, a legújabb drivert

HuAn82
Havernak win98-al no problem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mámint a CoD ot
HALI!

Hát igen másolt a dolog. Crackeltem is 😊 Patcheltem is. Lehet patch volt a gond.
Konfigomm:Intel alaplap, Intel P 4 2.4GHz, 256MB DDR (na ez fos), ATI Radeon 9200 SE 128MB ..., 40GB winyó, azt má hogy milyen azt igy hirtelen nem tudom. Vidkártyára ne fogjátok, mert haveromnak is ugyanilyen van, és neki megy. ja és ugyanezzel a másolt fossal.
Na meg WIN98 am van. Lehet az a gond, de kitudja. Most rakom mingya ujra...
Dietrich
igaz nem is ezt használom a játékhoz hanem egy 600 Ft-os szintén hama füldugós még nagyobb csodát. Emellett hallom a tévét vagy ha szól hozzám a családom.
Zenéhez viszon van egy aranyozott jack dugós Technics fejhallgatóm 12K volt az ára.

Szóval ha a játékhoz kell csak nem kall szvsz komolyat venni.

Dietrich
mikor tavaly a yahoo messenger segítségével Kanadában lévõ haverral akartam beszélni, vettem egy mezei 2000 Ft-os Hama fejhallgatós-mikrofonos csodát. Még mindig jó. 😊

alma2
persze hogy nem jatekfuggo, de maskepp nem irhattam volna ebbe a forumba 😊

szerintem

hallhatni = hallgatni

5 rugóért már egész komolyat kapsz. Nekem noname van 2500 Ft-ért, és már az se a leggagyibb vót a bótban :-)
Lövöldözni jó, zenét hallhatni meg a triplája is kevés szerintem.

0ppika
Szerintem nem játékfüggõ!

Dietrich
szerintem amilyen a kérdezõ stílusa olyan a válasz is. 😊

Dietrich
"MÉR NEM MEGY :'("

MERT HA MÁSOLT GAME AKKOR MEGKÉNE CRACKELNI!

alma2
Hi,
anelkul hogy nyissak egy uj temat es ez beferjen ide,
megkerdeznem ki milyen fejhallgato-mikrofon parosra eskuszik a COD alatt? kb 5 rugo kornyeken.
nekem ezt ajanlottak van ilyen valakinek ?
Trust gamer headset

szerintem

Mellesleg én a tréfák közöt tényleg próbáltam segíteni.

Ok, mások leszünk.

Dichter
Srácok, ne legyetek már ilyenek.

Elõször is írd le, hogy mi a probléma. Mit ír ki? Vagy csak villan egyet a kép, és visszajön az asztal. Írd le a configodat, és akkor írok néhány lehetõséget.

lehet hogy álmodta

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

😄DD

0ppika
Nekem van egy jobb kérdésem: Be volt kapcsolva a gép?

1 és a 6 a legjobb 😄

1. Rossz ikonra klikkeltél
2. DirectX
3. Video drájver
4. Harveres gyorsítás beállítása
5. Win reinstall
6. Játssz mással

Dietrich
"és nem bírt elindulni. se"

Add ki neki a parancsot!
"Szakasz vigyázz! Léééééééépéééééés....innnnndulj...!

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

haliho. felraktam cod ot, és nem bírt elindulni. se MP ben se SP ben sehogyse. 1.4 es patch el se , sehogyse 😞 aztán letöröltem, holnap reinstallálom, de már tök köcsögbe vagyok esve, MÉR NEM MEGY :'(
Hogy ez mit jelent? Hát üzenet vége!

:-)

zaki
gondolom szép dolgokat írogattál