Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Csinálj egy ghostolást az installok után, és nem kell folyton újrarakni a windowst (20 perec alatt van egy teljes rendszered)!

Dietrich
az jó ha rájöttél..nekem meg a nAV már felismeri a tetû virust jött is belõle szép számmal csak már késõ.
Nem baj van most egy tök gyors xp-m 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Rájöttem! Kimehettett egy hálózati kütyü. Na írtam is a Chellonak. Vajh' mikor lesznek hajlandóak kijavítani...

J:\>ping index.hu -t
index.hu pingelése 32 bájt méretû adatokkal:
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idõ=18 ms TTL=60
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idõ=19 ms TTL=60
A kérésre nem érkezett válasz a határidõn belül.
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idõ=17 ms TTL=60

Dietrich
mikor neten vagy a procid hány %-on megy? 100% tartósan akkor trójai..vagy ez az akadozás singleben is van?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én beszoptam ezt a tetves új virust és hiába pucolta ki a kaspersky (NAV simán átengedte még tegnap mikor a ruszkik már 11-én felrakták az ellenszert)teljesen szétbarmolta a regystrimet, átírta az exe-ket...szóval most formattáltam és pakolom újra a gamet meg mindent amit kell hozzá.

KM
Ja! Azért kösz!

Dietrich
én ezt most találtam és másoknak volt ilyen gondjuk..szóval tök véletlen hogy a te hsz-d után raktam be.

KM
Köszi! Csak az a baj, hogy ez már megvolt...

Dietrich
Gondolom sokatokat kickel a PB, pedig nem is csiteltek. Itt a megoldás. Be kell másolni a CoD/PB könyvtárba, és el kell indítani,
és valószínûleg megoldódik a probléma.
PB Frisssítõ

cod.hu

KM
Lenne egy problémám: kb. 2 napja tapasztalom, hogy felcsatlakozás után lemerevedik a progi. Így áll 5-10 másodpercig azután megint fut egy darabig, majd megint megáll, és megint fut tovább...
Mi lehet a baj?

ricsi1
nekem az ASE írja felül a codban beírt nevet😊

kösz Pilu....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pilu már leírta a választ: mod mappájában töröld a config_mp.cfg file-t. Ha nem talál ilyet a progi, akkor mûködik az ASE-s név.

nem akarok most belemenni ebbe a klándologba, de akkor nekünk egy elég nagyképû klánnal volt dolgunk...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
EZ lol 😄D Mikor mi megyünk warozni, akkor bent van 10 ember: f@sz, Fatraktor, Béla, Ehh...Ahh..., psszt... álnéven vagyok. stb, nevû playerekkel. Néha én sem tudom, hogy ki OLP-s, és ki nem
😄

ha war van, akkor felmegyek a szerverre, beirja faterom valamék gagyi nevét, erre lebasznak hogy:
"nem tom honnan tudod a jelszot de most war lesz"
egyszer fordult mondjuk elo, es TS-ben lehet szolni tarsnak hogy mondja el hogy en vagyok....

Jo, jo hogy mindig ASE-ben irjam at, de mar eccer valaki beirta multiplayer optionsban, és mindig az a név jön be 😛

Pilu OBI
Attól van, hogy a szerveren MOD fut, pl 1.05-ös PAM. Az ASE-ban beírt név csak a mod nélküli szerverekre vonatkozik.

Manuális utánajárás:
main mappa config_mp.cfg ---> name ez az alap név
mod mappája pl main/pam config_mp.cfg az akkor él ha modos szerverre lépsz be

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
Írjátok át mindíg csak az ase-ban.
Ezért miért dobnak ki a szerverrõl?

http://epica.nl

ReTeK
néha nem árt egy TAB-ot nyomni

nemtom észrevették-e már, ahol egy gépen többen CoDoznak, hogy a multiplayer optionsba beírt nveket a gép eltárolja, és felülírja az ASE-be beírt nevet néhe...
nos ez elég idegesítõ, amikor warunk van, felmegyek a szerverre, a játék beteszi fater nevét engem meg lebasznak a szerverrõl....

valami 5let hogy ezeket a "cookie"kat hogy, honnan szedjem ki?

nah szal az >>xXx<< tagokat keres... kéne 1-2 emberke aki jól tolja, [email protected] és irc: quakenet @ #xxx.cod - daWid nál jelentkezzetek...

Foszfor - jo arc :o)

Dietrich
ez ott van az ASE-ban nálam, sõt még egy magyart is kiadott de az zárt valszeg war szerver.

Dietrich
Mindenkit, aki szeretné kipróbálni a retrieval modot,
szeretettel várunk szerverünkön:

Mohiklan & (CON) COD RE 1.4|Powered by Obinet
195.228.156.200:28961

Öszintén megvallva - sajnos - én csak külföldi Revolt-os szervereket találtam. Azokkal pedig nem tudtam játszani !
Tegnap kora délután még találtam én is (1!) magyar szervert,de estére már eltünt !
Azért KÖSZI !
(Lehet, hogy valamit rosszul csináltam)

Dietrich
megnéztem az este és 0 számú user volt rajta.

KÖSZI ! Dietrich ! Megnézem.

Dietrich
tudod én a legegyszerûbb módját választottam a megtalálásának. 😊
bemásoltam az ASE szerver keresõjébe és ott is volt a magyar szerverek listáján.

Az jó - csak nekem nem akarja megmutatni az ASE v. én nem tudom melyik a Revoltos szerever. Ha nincs benne a REVOLT szó akkor tölem bármennyi lehet !

Dietrich
28...nem is 29 db hsz-t

Mennyit ? - bövebben - LÉCCI !

zaki
hardwireden van 5 új kép a kiegészítõbõl

Dietrich
olvas vissza

Sziasztok ! Tud valaki jelenleg is müködö REVOLT-os szervert, IP-ét ?
Köszi !

Dietrich
mertha ugyanazt a serialt használja mint te vagy más akkor kivágja mindig a PB.
Generálni kell másikat (kop-kop eddig nem használja más azt amit én) 😊

Dietrich
mit ír ki? Nem a serial a baja?

be

Jabba

kapod qtya :))

balagecode
Csak egy ötlet hátha bejön.
Be van kapcsolva a PB?

szasztok, haveromnak feltettem a CoDot, 1.4es patchet, de mindig levágja a PB....
próbáltam frssíteni az evenbalance.com-ról, de nem sok sikerrel...
szal segitsetek ha tudtok, ksz...

nekem meg fos a gépem, és nem megy cod. catalystot kell frissítenem, de sztem akko se nagyon fog menni, vmi nagyok elbaxódott ebben a gépben 😞
Hellhammer
Nekem tetszett a retrieval mód. Igaz, csak 8-9-en voltunk, de sokkal nagyobb csapatmunkát igényel, mint a többi mód. Szvsz tartsátok meg a szervert én tutira fogok rajta nyomulni 😊

0ppika
Én nem

HuAn82
perverz

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

0ppika

0ppika
15 óra körül 10en voltunk!

Az elõbb már 9-en voltak.

guardian hero
Remélem este lesz is valaki RE szerveren, mert szívesen kipróbálnám...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Király, ezt mindig is hiányoltam. Remélem, ugyanolyan jó lesz, mint a HQ szerver.

0ppika
Lehet, jómeglátás!