Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
ma kirúgott egy szerver ezen a címen: END OF MESSAGE
ez mit jelent?(tippem van)

Pano
ez szerinted nem jutott eszembe? 😊 Akkor is keresi bent a cd-t ha nincs bent semmi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

zaki
nekem is elõforult már 1-2X, hgoy elment a hang. de restart után mindne jó volt nálam

Megoldás: ne rakd be a cd-t.

Viharmadár
Rendben!
Pano
passz. De nekem mostanában meg olyat csinél a CoD MP része, hogy játszok és elkezdi bepörgetni ezerrel a cd-t és a pingem felmegy 800-ra. Ez tart kb 1 percig aztán ennyi. Viszont, másol nem fordul elõ nálam.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dichter

Dietrich
kékecske nyugszik..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én is azt néztem meg elöször de ott volt a csúszka ahol elötte is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Senki sem kérdezte, de gondoltam jól még egy kis adalék a 2 nappal ezelõtti D-Day vitához (forrás: www.ddaymuseum.co.uk)

The “D” does not stand for "Deliverance", "Doom", "Debarkation" or similar words. In fact, it does not stand for anything. The “D” is derived from the word "Day". “D-Day” means the day on which a military operation begins. The term "D-Day" has been used for many different operations, but it is now generally only used to refer to the Allied landings in Normandy on 6 June 1944. When a military operation is being planned, its actual date and time is not always known exactly. The term "D-Day" was therefore used to mean the date on which operations would begin, whenever that was to be. The day before D-Day was known as "D-1", while the day after D-Day was "D+1", and so on. This meant that if the projected date of an operation changed, all the dates in the plan did not also need to be changed. This actually happened in the case of the Normandy Landings. D-Day in Normandy was originally intended to be on 5 June 1944, but at the last minute bad weather delayed it until the following day. The armed forces also used the expression "H-Hour" for the time during the day at which operations were to begin.

Dichter
Heyyy!! Piros. Neszójjábe!!

Emlékszem dühöngtél emiatt tegnap a HQ szerveren. Nálam is elõfordul, de nem elmegy a hang, hanem teljesen lehalkul a vindóz. Ilyenkor el-alt-tabolok a jobb alsó sarokba és visszahangosítom.

Dietrich
Tegnap 2x is elment nálam multi közben a hang eddig soha nem csinált ilyet. Winamp meg szólt rendesen de ennek ellenére a gépet újra indítottam aztán nagy nehezen visszatudtam menni a szerverre és megint elment a hang..mi lehet a baja?

Dietrich
Miért?? Én tegnap voltam elsõ is meg tök uccsó is szóval lehet pont akkor látott mikor 38-12 volt a fragem 😄

Dichter
Majd ma megkereslek msn-en.

Dichter
Ha jól nyomta az illetõ, akkor az én voltam 😄 De a viccet félretéve, biztos taliztunk már szerveren.

Dietrich
meg a gránát robbanása után is? 😊

de.
elfelejtve

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zaki
nem lehetne ezt a konszuela&mágus kettõst elfelejteni? nem hiszem el, hogy még mindig ezekkel foglalkoztok.

"azok, akik Konszuela BARÁTOMRÓL írkálnak..."

egyébként a gyerek már három hónapja regelt és még csak 40 postja van?

szvsz ez egy második regje valakinek, de csak magánvélemény...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hát ez a szánalmas duma már olyan régen lejárt. Valami mást ha lehetne mert ezen halálra röhögtem magam.
Mi a haverod valami hivatásos csít tesztelõ?
Te is meg a haverod is!!!
KM
Én is láttalak már... a célkeresztemben.

Dietrich
Tessék már bizonytalanok az emberek. 😊))
"Én már láttalak téged.elég jól nyomtad, ha te voltál az."

Dietrich

Viharmadár
Természetesen!
ICQ-m:168767169 vagy
MSN [email protected]

Üdv:
XaNaX
LittleL
Hi Dichter.

Én már láttalak téged.elég jól nyomtad, ha te voltál az.

Én meg Zolee néven a Team Deathmatch -ot szoktam játszani általában a :

clan Ventrilo szerveren, ha jól írom.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Dichter
Éppenséggel igen, amennyiben van kedved, idõd szervezni.

vagy belelelövetni az árokba

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Viharmadár
Szuper!Tudok valamit segíteni?

Üdv:
XaNaX
Dichter
Van. Jövõ héten indul.

Dichter
Csak fizetõseket, meg bemutatókat, amiket nem lehet letölteni. Felmentem az achtungpanzerre is, de ott meg nem lehet most videket letölteni..

Dichter
Te vagy a piros, én meg a kék. Ezentúl tessék így hivatkozni ránk!!!

ricsi1
tud valaki egy olyan ip-t ahol costum mapek vannka(és van is ott valaki)?

Te meg az a fax haverod mind szánalom playerek vagytok akiket felekell kötni az elsõ fára.

Dietrich
😊)

Na megyek is tolongani most.

Dietrich
az még mindig tud meglepit okozni..lelöttek majd rögtön 0 mp elteltével kirakott oda ahol az bújt fedezékbe aki lelött. A csöve belelógott a vállamba. 😊 😞

Ja ez így van. Vicces (és egyben nagyon jó) érzés volt látni, hogy 5-6 ember tolong egy négyzetméteren :-)

KM
Ja-ja! Élvezetes volt a játék, csak azzal a fránya respawn beállítással nem tudok megbékélni.

Dietrich
És korábban nem volt ekkora tolongálás a rádió lerakásért vagy elvételért 😊

Dietrich
Tegnap este a mohis HQ-n nagyon jó társaság jött össze. Magasak voltak a fragek szinte mindenkinél (najó csapatonként 7-8 embernél) ami azt jelenti nem nagyon volt kempelés 😊

Dietrich
Jövõhét csütörtökön a TV2-n Kelly hõsei! 😊
Remélem az eredeti szinkronnal...

Dietrich
keresõ (yahoo, google stb)nem adott ki semmit?

Dietrich
Én azt ajánlottam hogy ami az abit honlapján van driver azt kell használni.
Mellesleg nálam a leguccsó driver van fenn és nálam müxik jól.

Dietrich
Valamit ki kellene már találnunk. 😊))

Viharmadár
Sziasztok!

Van most valami Magyar Liga?

Üdv:
XaNaX
0ppika

http://epica.nl

Pano

Dichter
off: honnan tudnék 2. vh-s videókat letölteni? Nagyon fontos lenne, és én sehol sem találok. Köszi elõre is.

ON

Dichter
No problem

mond meg a haverodnak hogy a joedes ..... anyat.
es meg te vedet? TI FERGEK ti szanalmas áhhhhhh nincsen rá szo amit mondhatnek nektek...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit