Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Call of Duty bajnokság a CPL Extreme-en
2004. június 28., hétfõ, 13:48|Utolsó módosítás: 2004. június 28., hétfõ, 14:47
Más játékok mellett a Call of Duty is feliratkozott azon játékok sorába, melyekkel az idei CPL által szervezett Extreme Championshipen találkozhatunk. A versenyen hatfõs csapatokba szervezve vesznek részt a játékosok, akik között a szervezõk ötvenezer dollárt osztanak szét.
Minden idõk legnagyobb számítógépes tornájának ígérkezik az idei CPL Extreme Championship, melyen több program segítségével bizonyíthatjuk, hogy érdemesek vagyunk az értékes nyereményekre. Ezen játékok sorába tartozik a kedvelt második világháborús shooter, a Call of Duty is. A versenyre érdemes jelentkezni, hiszen a CPL nem kevesebb, mint ötvenezer dollárt oszt szét a sikeres virtuális katonák között. A Call of Duty bajnokságra egyénileg kell jelentkezniük az érdeklõdõknek július kilencedikéig, akiket azután hatfõs csapatokba osztanak be a szervezõk. A jelentkezés sajnos nincs ingyen, de aki nagyon ügyes, annak megérheti a nyolcvandolláros regisztrációs díj. A bajnokság oldala
Még a régi amigás idõkben nálam is gyakran kötött ki az egér a sarokban./egész jól birta!/
Ma már csak szavakban mérgelõdöm,azt néha tul hangossan,akkor rokonaim furcsán néznek rám.Nem értik hogy lehet ezen igy felhuzni magam,azt hiába magyarázom nekik hogy "az a nyomorult,ott döglik az ablakban ahelyett hogy menne azért az istenverte rádióért"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mér nem most jelenik meg,nincs egy normális akcio game,amivel lehetne játszani...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hogy fogom én ezt sajnálni....
tegnap már az utódom is nyomta és egész szépen mocorgott a hq-n...középmezõnyben végzett sõt volt mikor 3. volt...nem akartam hinni a szememnek és megkérdezték hogy segítek a lányomnak vagy egyedûl nyomja.
Csak azt magyaráztam el neki mi a HQ lényege és kikre ne lõjjön...a többit már single módban megtanulta. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Dietrich, én is leszedtem, de nem használt.
Az a furcsa, hogy idáig nem csinálta, és más szerveren továbbra is jó.
Nagyon sajnálom, mert ez volt a kedvenc szerverem...
Hogy fogom így derékba törni kedvenc ellenfelem (Dietrich) karrierjét?

http://epica.nl

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Miért van az, hogy kb. 1 hete a Mohiklan HQ-s szerverén megáll 10-15 másodpercre a játék, aztán megy tovább, majd 2-3 perc elteltével ismét megáll... Kipróbáltam más szervereket, de azokon nem tapasztaltam ezt.
Ha valaki tud erre valami gyógymódot, akkor legyen oly' jó, és ossza meg velem!
Elõre is kösz!
viszont olyan is volt máe,h megyek "You killed xy"és én se lõttem

Megpróbálok egy uninstallt is.