Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
fúbazmeg olyan nagy hoyg rámálmod lezs?!

Punkerwork
ezt mondtam én is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Factor_007
\cg_drawfps 1 😊

Factor_007
köszi

Punkerwork
/cfg draw fps 1 aszem

Factor_007
Hogy lehet kiiratni az fps-t?

cement
Ebbe mi az aranyos? Noclip oszt annyi...

respect to the man in the ice cream van

Punkerwork
így az igazi 😊

zaki
látom annyi eszed már nincs, hogy lekicsinyítsd a képet

Punkerwork
lol

ricsi1
csináltam egy aranyos képet:

Dichter
Jaja, heppi börszdély Pano

KM
És persze ne felejtsük el, hogy éljen május másodika is!

Pano
Köszi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

0ppika
Boldog szülinapot

http://epica.nl

KM
Híreink:

Call of Duty bajnokság a CPL Extreme-en

2004. június 28., hétfõ, 13:48|Utolsó módosítás: 2004. június 28., hétfõ, 14:47

Más játékok mellett a Call of Duty is feliratkozott azon játékok sorába, melyekkel az idei CPL által szervezett Extreme Championshipen találkozhatunk. A versenyen hatfõs csapatokba szervezve vesznek részt a játékosok, akik között a szervezõk ötvenezer dollárt osztanak szét.

Minden idõk legnagyobb számítógépes tornájának ígérkezik az idei CPL Extreme Championship, melyen több program segítségével bizonyíthatjuk, hogy érdemesek vagyunk az értékes nyereményekre. Ezen játékok sorába tartozik a kedvelt második világháborús shooter, a Call of Duty is. A versenyre érdemes jelentkezni, hiszen a CPL nem kevesebb, mint ötvenezer dollárt oszt szét a sikeres virtuális katonák között. A Call of Duty bajnokságra egyénileg kell jelentkezniük az érdeklõdõknek július kilencedikéig, akiket azután hatfõs csapatokba osztanak be a szervezõk. A jelentkezés sajnos nincs ingyen, de aki nagyon ügyes, annak megérheti a nyolcvandolláros regisztrációs díj. A bajnokság oldala

Nézd meg, hogy nem read only-e a konfig file-od.

mi a collofduty készítõinek a honlapja oda akarom írni hogy csináljanak botokat vagy az1.5-hüz vagy a united offensivához!gyertek ti is több szöveg többre megy!!!

Eh...,ezen az idõszakon már szerencsére rég túl vagyok.
Még a régi amigás idõkben nálam is gyakran kötött ki az egér a sarokban./egész jól birta!/
Ma már csak szavakban mérgelõdöm,azt néha tul hangossan,akkor rokonaim furcsán néznek rám.Nem értik hogy lehet ezen igy felhuzni magam,azt hiába magyarázom nekik hogy "az a nyomorult,ott döglik az ablakban ahelyett hogy menne azért az istenverte rádióért"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem rossz.
Mér nem most jelenik meg,nincs egy normális akcio game,amivel lehetne játszani...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
új kép a United Offensivebõl:

Pano
Nekem volt olyan idõszakom, hogy vagy fél éven keresztûl nem ment a játék (SoF 2), elején tönkreütöttem vagy 3 7e forintos Azona billentyûzetet 😄. Aztán megtanultam már higgadt maradni, max üvöltözök 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

wEEn
Nálam meg régebben sokkal gyakrabban elõfordult, h nem találtam el az ellenfelet, erre párszor ráb@sztam a bii-re, a rádiós egeret meg a faéhoz vágtam izomból és készen volt. Másnap vettem új bill-t + egeret...

nakam azt csinálta a régi gépmbe a roppant kemény woodoo3 hogy elkezdett vibrálni+a képet nem mutata rendesen egy párszor rábasztam a gápre azt készen volt!!ajánlom figyelembe ezt a modszert!

Dietrich
Nekem meg azt csinálja hogy 5 perc elteltével ha felmegyek a szerverre elmegy a hang ilyenkor kilépek majd vissza és müxik. Integrált a hangkártya valszeg ez a baja mert a korábbi õskövület SB Live hangkártya a PII-ben nem csinálta sose.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Hogy fogom így derékba törni kedvenc ellenfelem (Dietrich) karrierjét?"

hogy fogom én ezt sajnálni....
tegnap már az utódom is nyomta és egész szépen mocorgott a hq-n...középmezõnyben végzett sõt volt mikor 3. volt...nem akartam hinni a szememnek és megkérdezték hogy segítek a lányomnak vagy egyedûl nyomja.
Csak azt magyaráztam el neki mi a HQ lényege és kikre ne lõjjön...a többit már single módban megtanulta. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szerintetek elképzelhetõ,hogy az 1.5-höz kiadják a botokatis? de ha nem adják ki akkor csináljunk peticiót!és akkor a united offensi-ben már lehet hogy lesz kir!!!

0ppika
A #16984-et sem tudom

KM
Feladom. Ez sem segített... Ahhhhhhhhhhhhh!

ricsi1
nem tudja vki ,hogy az mér van,hogy átállítódott a felbontáson 1152*xy-ra és ha berakon 800*600-ra akkor is az 1152*x-ben jeleníti meg a dolgokat,s ennek következménye az,h kicsi az fps-em.

KM
Nem segített. Megpróbálok egy uninstallt is.

KM
Köszi! Megnézem!

Pano
ez elég érdekes. Bár, nekem a SoF2 egyszer csinált ehhez hasonlót (ugyanúgy quake motor), aztán rájöttem, hogy a cfg filébõl valamiért nem tudja beolvasni a bindelt billentyûket (pl mozgás, ugrás stb), olyan mintha nyomtál volna egy unbind all parancsot 😊. Ezt nálam is egy szerveren csinálta. Én akkor töröltem a config.cfg filét, aztán beállítottam újra, utánna mûködött. Nézd meg, hogy ha van egy olyan mappád a Call of Duty mappájában, hogy Mohiklán (ez általában akkor van ha külön mod fut a szerveren), és onnan töröld ki a cfg fájlt, hátha.

KM
Illetve nekem mit kellene beállítanom...

KM
Szal, kiproszáltam, és csak a Mohis szervereken csinálja ezt!!! Vaj' mit állíthattak el?

KM
Na ja, de mindenki mozog amikor én állok, mint egy hóember.
Dietrich, én is leszedtem, de nem használt.
Az a furcsa, hogy idáig nem csinálta, és más szerveren továbbra is jó.
Nagyon sajnálom, mert ez volt a kedvenc szerverem...
Hogy fogom így derékba törni kedvenc ellenfelem (Dietrich) karrierjét?

Dietrich
fasza!

0ppika
Kössz

0ppika

csabawarchief
ez nagyon jó

Pano
ez már tényleg megszállotság 😊)))

ricsi1
nem tudja vki ,hogy az mér van,hogy átállítódott a felbontáson 1152*xy-ra és ha berakon 800*600-ra akkor is az 1152*x-ben jeleníti meg a dolgokat,s ennek következménye az,h kicsi az fps-em.

0ppika

zaki

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
én leszedtem a cod.hu-ról azt a kis fájlt amit a pb-hez adtak ki, azóta a lag a 10-re esett vissza nálam.

Pano
mert lagol a szerver 😊

KM
Kis segítséget szeretnék kérni!
Miért van az, hogy kb. 1 hete a Mohiklan HQ-s szerverén megáll 10-15 másodpercre a játék, aztán megy tovább, majd 2-3 perc elteltével ismét megáll... Kipróbáltam más szervereket, de azokon nem tapasztaltam ezt.
Ha valaki tud erre valami gyógymódot, akkor legyen oly' jó, és ossza meg velem!
Elõre is kösz!

ricsi1
jah,nekem olyan is volt-nem is egyszer-,hogy megyek,és összeesek,ki se írja,hogy meghaltam,killkambana srácnak se,de nem is lõtt.

viszont olyan is volt máe,h megyek "You killed xy"és én se lõttem

ricsi1
hát az rossazbb mint a WH,bár én is használtam már ki😊