Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként amit lentebb kérdeztek,hogy nincs meghatározva hogy ki milyen fegyverrel harcoljon.
Hát bennem már sokszor megfogalmazódott hogy kéne.Mert amikor 26 emberbõl kb 24-nél géppisztoly van,hát szerintem az egész játék átmegy egy esztelen darálásba,arról nem is beszélve ha ennek a fele éppen orosz...
Talán ha egy csapatban csak a fele embernek lehetne géppisztolya vagy valami ilyen...
Persze azt sem tudom ez technikailag megoldható-e,arról nem is beszélve hogy nyilván nem kis anyázások,nyûglõdések mennének ha valakinek nem az áhitott fegyver jutna./pedig az oroszoknál ugye néha még fegyver sem jutott/
Ugyhogy ez inkább a saját kis nyûgöm.De kár lenne ha bezárna a HQ szerver,remélem nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most jöttem HQ-ról és érdekes nagyon jó és küzdelmes köröket jáccottunk. Mindkét oldalon nagyon jó csapat jött össze.
Miért nem lehet mindíg így jáccani, nem értem?
Amúgy azzal teljesen 1 et értek hogy nyilván aki belép annak kell egy kis idõ arra hogy felvegye a ritmust.
Egy egyszerû köszönés megoldja a dolgot. Abból látjuk most jöttél és türelmesen megvárjuk míg felpörögsz.
Amúgy kirúgások elött nem eccer nem kéccer stb. szóltunk csapatnak is amelyikben voltunk + az egész bandának.
Mi volt a válasz? LOL ennyi.
ReTeK
kaptam már olyat is a pofámba hogy csak az embereket ölöm halomra és csak a statra megyek "mé'nem a rádióért harcolok"?

hmm, ha nincs ellenség, akkor ki tud foglalni ?

ReTeK
érdemes-e a szervert tovább üzemeltetni ?
hát hogyne lenne az, kevés a HQ szerver nem lenne jó ha ez a fain kis szerver eltünne.
DE Szvsz. felesleges a kickelgetés, pl. kezdéskor én pár percig össze-vissza szoktam céltalanul rohangálni mire elkap a gépszíj, és pont ekkor kaptam a nagy büdös sallert, és csak pislogtam hogy mivan ?

azé riflével is lehet fél sebességgel rusholni

Mi is általában puskázunk. Még sem dekkolunk egyhelyben.
Úgyan úgy megyünk rádióra mint a "tunkolók".
Retek mondja meg milyen néven jáccott és gondolom vissza tudok emlékezni rá.
0ppika
Ha ha

http://epica.nl

Nemhaagacc
Hello Oppi!
Naa! Ne oktasd kia többieket! Nem mindenki olyan jó játékos mint te. Maguktól kell rájönniük a dolgokra.
Expert vagy Advanced?

0ppika
Persze, persze, de mint Retek leírta õ nem csinált ilyeneket!
Ha jól tudom az nincs megkötve hogy ki milyen fegyverrel harcoljon, és szerintem egy rifle-el nem sokan rusholnak, futkároznak a rádióhoz (rajtam kívül ), tehát azt ne várd el hogy egy rifle-s sûrûn elõjöjjön a fedezékbõl.

Szia Retek!

Nem arról van szó hogy meghatározzuk a taktikát vagy beszabályozzuk hogy ki mit csináljon. Felvetésed amúgy sem értem mert nem kevés olyan ember van akinek nem kell szólni hogy mi a játék lényege (akkikel már valaha jáccottunk együtt). Az viszont elég bosszantó hogy 32 en jáccunk a szerveren és az 5 Mohis és 3 CON -os és még max 7 ember az aki a rádióval foglalkozik (ez a tegnap esti játékra vonatkozik), 17 en meg TDM et jáccanak. Na ezek azok akik felbosszantják az embert. Mi és még jó páran azért megyünk oda hogy HQ-t jáccunk, úgy ami annak a lényege. Erre mit kapunk : TK-t mert más az avatarunk (nem egyszer belém lõ a saját és azt sem mondja engedd el a nagykabátom), káromkodást, fikázást + sz...nak a játékra is. Nagyon kíváncsi lennék hogy Te mit tennél! Ha van valami jó ötleted hogy miként lehetne megoldani a problémát akkor szívesen vesszük.
Egy példát az általad említett alternatív "TAKTIKÁRA":
1.) Pálya Pavlov
2.) Rádió ruszki kezdõ háztól jobbra a mezõn és az oroszoké (mi pont németek voltunk)
3.) KB 5 en próbáltuk megszerezni a 16 ból (2-3 nagyházat pucolta) és mit csinál 5 német balra lévõ legtávolabbi házban fetreng és puskázik.
4.) Persze minket kinyírnak de õk csak fekszenek és lõnek. Na ez egy csodálatos taktika.
És nem egy ilyet lehetne mondani. Olyan apróságot hogy alatta szedik fel a rádiót de neki az 1 km -re futó ellen a fontosabb stb. .
Azt el szeretném mondani hogy vannak olyan játékosok akikben megbízva szívesen vesszük ha Õk is figyelik a játékot. Na ekkor jön hogy: "kérésre mindenkit ki lehet rúgni?". Nem kérésre nem lehet bárkit kirúgni, de az olyat aki mínusz 4 ben van mert sajátját lövi azt gondolom igen.
Annyit még hogy a tegnap esti játék után párunkban akik ott voltunk nagyon erõsen megfogalmazódott az a kérdés hogy érdemes-e a szervert tovább üzemeltetni (pénzt, idõt, energiát rááldozni) ha már a játék lényege teljesen elveszett.
Elnézést ha hosszúra sikeredett a hozzászólásom de fontosnak tartottam ezeket a dolgokat leírni.
Sammy

0ppika
Pedig te megérdemelted volna!

Dietrich
igazad van. Én kipróbáltam úgy a káromkodást hogy a respawn szidtam..nem lettem kidobva 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ReTeK
kickre/bannra csak a folyamatos randa beszéd, flood vagy a tk lehet indok, nem pedig egy forrófejû admin aki 1-2 perc alatt eldönti a sorsod mint valami isten

Na de miért rugdosta ki az embereket?Valami indok volt gondolom.
Mert tegnap este is volt egy aki Neunen pályán felmászott egy puskával a templomtoronyba,és onnan nem mozdult,függetlenül attól hogy támadni,vagy védekezni kellett éppen.Na az ilyet én is kivágnám legszivesebben a francba...
Én minden taktikát elfogadok HQ-ban,csak azt nem amikor ellenségé a rádió,a delikvens meg egy ablakban,vagy gödörben vagy valahol döglik percekig és nem mozdul.

Toborzó video axis beálitotságú playereknek 😊
http://hupihun.uw.hu/

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0ppika

ReTeK
hmm, aki erõszakos azt nem tisztelik azt félik

0ppika
"Ha nem rúgnak ki, akkor elveszik a tiszteletük"

ReTeK
HQ szabályzat:

4.) A HQ (Headquarters - "Fohadiszállás") játékmód lényege a rádió elfoglalása és védelme. Ezért a játékosok elsõdleges célja ennek megszerzése és megvédése. Az adminok (Admin = - elõtag a név elõtt) figyelik a játékosokat. Aki !!!figyelmeztetés!!! után is hanyagolja a feladatot az a játékból indoklás nélkül kizárható.

0ppika
Nem mindíg, és nem azért mondtam!

ReTeK
hallgatni arany

ReTeK
3 percet annyit nem játszottam a szerveren, általában nekem kell egy kis idõ a felpörgésre amíg ráérzek a játékra, láttam hogy kickelgeti az embereket kezdtem ideges lenni, erre kick ... ez nem esett jól

0ppika
Részben igazad van, emlékezz csak vissza Pityukára!

ReTeK
Látom nagyot alkot most az admin a Mohi HQ szerverén akinek nem tetszik a képe azt se szó se beszéd kickeli, remek.
Ilyet még életemben nem láttam, mit képzelnek egyesek magukról. Azt hiszik hogy meg szabhatják másoknak hogy hogy játszanak ? esetleg egyebet nem szeretnének szabályozni ?
Had döntse már el az a szerencsétlen játékos hogy milyen TAKTIKÁT választ az adott cél elérése érdekében, és ha a csapat sikertelen akkor ESETLEG kickelem de hogy önhatalmúlag ELÕRE eldönse valaki hogy te most nem jó ponton állsz mert én úgy gondolom, ehhez pofa kell.
Talán nem csak 1 taktika létezik, hanem van más megoldás is ami sikeres lehet.
Ha saját szervert szeretne az illetõ akkor miért PUBLIC szerver, pass-ozza le, rejtse el vagy akármi

még jó hogy ez csak játék

Dietrich
ezt kérdezte Szapi is akkor (Szappanos Gábor a tévében szokták kérdezni a virusokról) de mondtam neki is hogy nem. Tudom hogy egy csomó szart így lehet bekapni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Dietrich
Thx!

Yossarian
Tegnap éjjel a mohi HQ serveren csítert fogott a PB.
Apropo, meg tudjátok mondani, hogy mi az a multihack?

Nieleen

Pilu OBI
save

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
Olyan mint te

Ez azért van, mert nem kell mindenre Igen-t nyomni, amikor azt kérdezi hogy "Telepíti és futtatja a programot? Jó sex képeket tölthetsz le vele.." Ehh...

steam, origin: ACE_hun

RoCSo
Muris a kép
Mint látható a mágia is a szövetségesek oldalán,nem csoda hogy a németek elveszetették a háborút...

Jabba
Aakoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogh
Mi van veled öreg csittos ???
Yó reggelt mindenkinek

kapod qtya :))

KM
Kicsit sajnáltam a cseheket...
\cg_drawfps 0

Dietrich
IE-vel vagyok kénytelen sg fórumozni 😊

szóval sikerült az fps dolog...viszont most meg eltüntetni nem tudom 😊 Hogy kell?
30-60 FPS közt ingázott a különbözõ pályákon de nem laggolt. Ez most jó vagy sem? Annyit már tudok hogy 60 FPS a jó de többet nem errõl a dologról.

Dietrich
IE suxx...simán átírták a böngészómet és valami szar tehun.com vagy .net oldalra irányult..68x pattant fel az oldal míg lenem fagyasztotta az xp-t. A registryt is szétcseszte teljesen akkor az opera segített és azt nem tudta basztatni a rohadék.

most a 7.51 van fenn ami más mint a 7.23 volt..elég sok mindent változtattak.
Nyertek a görögök 😊)

cement
Ez a Slimbrowser tök IE csak 1000szer több jó cucc van benne, pl csak 1 ablakot nyit meg es azon belul több holnapot meg mégg 1000 más dolog

respect to the man in the ice cream van

Gfreiter
Akor mérnem jó az IE? 😊 Én asse tudtam, hogy van más is 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sime IE azt csá! Vanak ahhoz is skinek + pluginek hogy meindenttuggyon mint a többi és még kompatibilis is marad!!

zaki
nem (tudom, mert nekem is volt operám)

cement
Nem, Opera nem menõ mert semelyik site nincs rá optimalizálva 😞 www.flashpeak.com <- SlimBrowser a király, én is azt használom, IExplorer-re alapul

respect to the man in the ice cream van

Gfreiter
Köff!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dietrich
opera nem engedi hogy a válasz gombra nyomjak?

Dietrich
1.4 az aktuális

Dietrich
ok

Gfreiter
Hi! Melyik patch most aktuális? Asszem az 1.3-at raktam fel utoljára.

Dichter
Csak annyit nyomj, hogy /cg és utána egy tab bill. Akkor kilistázza az ezzel kezdõdõ parancsokat. Onnan meg már csak be kell másolni.

Punkerwork
én csak multiban használom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
Ezt (tudom konzol lehív, beír)csak single módban lehet? Mert beírtam multiban és nem történt semmi.

Dichter
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Olvassátok már át, mielõtt postoljátok plz!!