Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Miket nem tud meg az ember!

Dietrich
pont arra gondoltam. 😊

1x raktam le a radiót ott és a társnak kilógott a segge mondtam neki húzza beljebb mert szétlövik. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ja, pl. Dawnville pályán a templomkerti fabódé falán keresztül már lõttek le engem.

Dietrich
engem már lõttek is így le...

az még jobb mikor valakinek kilóg a segge a falból. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
Van.

http://epica.nl

ricsi1
hmm..és olyan bug is van ahol át tudsz lõni a falon?"hát ez lol"

0ppika

The Garrett
ezért van részletesen leírva a cb/más online ligák szabályzatában melyik hely számít pályaugnak, de kétlem hog van olyan aki használná és nem tudja hogy az bug...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ricsi1
mi az ,hogy tilos?!
és ha enm tudok tóla?

wEEn
Harboron vannak ilyen bugok, ahol átmegy a golyó a falon (meg gondolom jóformán minden pályán), de hogy pontosan hol azt nemtom.

Pano
mondjuk tök mind1, mert CB-n pl tilos a pályabugokat használni. Ha FunWar van akkor sem illik 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

alma2
Hat ha egyszer csinaljak akkor talan meg hiheto. de minden mecs elejen ??? persze lehet, hogy mindig odavestek a nevuket a falra az utokornak, azt nem neztem meg 😊

szerintem

Szerintem azt tesztelték, hogy hagy-e nyomot a golyó a falon.

alma2
hello, kicst nehez lesz most leirni screenshot nelkul mit is akarok,de ha jol emlekszem a harbor palyan az orosz oldalon elindulva a ket ut kozul a jobb oldalon. ket csavo neki megy a falnak teljesen a kerites szelen es lovi a hazat,Most ezek ennyire hulye csalok, hogy nem lattak a nagy tegla hazat az orruk elott, vagy van valamilyen bug azon a palyan, hogy atmegy a tolteny a tul oldalra ???

szerintem

cement
ja, egy év mulva, akkor meg már minek venni...

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
Call of Duty

10990Ft
helyett csak
9890Ft

lesz még ez is 4000 😊

Dietrich
fénymásolás 150 Ft/db

Dietrich
akkor frissítsék azt a pb-t! 😊

0ppika
De!

ricsi1
persze,nem elég,hogy megvettük a játékot?

ReTeK
na mind1, nem nyitok vitát

ReTeK
aki benne van a dolgokba (aki nincs az meg menjen kapálni ne adminkodjon) az kiszúrja ki mikor gyanús, és akkor elég lehet 1 shot is, nem azt mondtam hogy készítsen múvit képkockánként

Pano
Fizetõs biztos nem lesz, mert a fejlesztõk (vagy a kiadó, már nem tudom melyik) perkálja a lóvét az evenbalance-nak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
a megoldás az lenne ha a pb-t kiadók frissítenék az újabb csít dolgok ellen és akkor a szerverek is frissek lehetnének a csalókkal szemben, de akkor abbõl is üzlet lenne a vége mint a fizetõs virusölõknél.

Dietrich
na most ezzel két gond van:
1. max 1-2 órán keresztûl csinálja mert vagy ráun vagy más dolga is van
2. laggol a szerver

The Garrett
és szarrálagoltatja a szervert 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
"szart se ér a pb.."
azért valamit csak ér, pl. ha az admin bent van és szorgalmasan 'pb-shotozik' (és nem a pléjereket baxogatja, flegmán beszól nekik meg hasonlóak) akkor csak lebuknak a gyökér csalók elõbb utóbb

Dietrich
Je! 😊

Te csinálod a cod ligát? Már többször kérdezték tõlem és azt hiszem kevernek minket megint 😊

Dietrich
nekem a legnagyobb bajom az hogy én public szerveren nyomhatom csak és feljönnek oda ezek addig ismeretlen néven és elbasszák a kedvemet, olyankor fogom és ott hagyom. Már nem kell nekem killcam hogy megállapítsam valakirõl (a második, harmadik leölésem után)hogy csíter vagy sem.
Vannak régiek, állandó userek akikkel tök jól élvezem is a játékot hol én hol õk a jobbak ott tiszta is a dolog, de mikor megjenik....ááá na mindegy megyek és leírtom a fél ruszki bagázst 😊

thx
remélem élnek vele 😄

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Dichter
2 hét után re 😄 Internetszolgáltató rulez.

ricsi1
az t meg nem tudom,hogy pl a pavlovban,honnan tudja,hogy hol is av a gacije,múltkor is volt egy csávó néztem killkamben,egy jópárszor lõtte a falat.

0ppika
Egyetértek!
Ezt a szart csak azért tették bele az 1.4-be hogy ne elégedetlenkedünk hogy nincs.
Frissítési és egyéb hülyeségek miatt meg kirúgdal, a csalókat meg ...

Dietrich
Rohadjanak meg...sajna egyre több van már megint..szart se ér a pb..

Pano
A pb shot az olyan wallhackek ellen jó, amik pl újak és nincs még benne a PB-be.

ricsi1
akor mér nem rúgja ki?!

ricsi1
beírtma egy inket,ahol le van írva.

Sziasztok,

LAN szerver beüzemeléssel kapcsolatban elkelne itt egy kis segítség.

Thx

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

0ppika
Ja közben rájöttem hogy ebben nekik ma a jó. wEEn azt mondta hogy így is nyertek, tehát még ezzel is igen harmat gyenge klán lehet. Jobb játékosok helyett ez maradt nekik

0ppika
Már nem emlékeztek arra a képre amit rögtön a pb megjelenése után tettek be? Tök ugyan ilyen wh-s az is.

zaki
a qrva anyjukat

0ppika
Így látnak a csíterek:

Döntsd el te hogy mi ebbe a jó

lindross
gratula, szép fogás!😄

ReTeK
készítsetek sok-sok ilyen shottot a piszkos csíterek had hulljanak

ity látnak a csitergecik?
ebben mi a jo?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wEEn
grrrr!
Nem tökéletes ez a PB sajna! Most fun warozgattunk valami külföldiek ellen, de fölöttébb gyanús dolgokat csináltak, ezért elkezdtem a háttérben szépen screenshotokat nyomni a PB-vel. És lássatok csodát:

Azért van 1 ki vicces vonzata is a dolognak: így is mi nyertünk

Szed le máshonnan az 1.4-et lehet szarul töltötte le.

nah joh kipróbálom azt a verziót is

Múlt héten ugyez volt nálam is, reinstall + 1.4 megoldotta.

ricsi1
Szerintem ha újrarakod magát a COD-tot és 1.4 el kezesz ,jó lesz.