Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az egyik nagyon jó és nagyon szép. Igaz azt se tudtam mi hol van de gyönyörködtem a tájban, hallgattam a madarak fütyülését...közben kinyírtak a ruszkik. 😊
Na ez az! Mit keresnek ott a ruszkik egy ilyen környezetben? Ez vagy olasz vagy francia kis város kinézete volt.
A másik se rossz csak ott meg büdös a csatorna 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
én illegalitásra gondoltam..valami olyan helyre ahonnan lelehet szedni fullban!

http://epica.nl
Legalább 3 másodpercig van ez,ezalatt õ sérthetetlen.De õ lõhet,mozoghat,bármi...Na most ez megspékelve azzal hogy mostánaban a legelképesztõbb helyeken éled ujra az ember,hát elég rossz...Nem elég hogy egyszer csak tõlem 2 méterre megjelenik egy ellen,de nem tehetek ellene semmit,csak végignézhetem amint szitává lõ...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerintem
Egy éjjel régenebben volt a Mohiklán serveren hogy kilõtték az összes többi fegyvert,és csak puska volt,na az teteszett...
piros pötty jelzi azokat amin szoktam lenni...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
es eleg mokas amit egy meterrol tudnak produkalni az emberek.Na meg az americas army ahol fix tipusu fegyverek vannak.aztan mindenki kuncsorog hogy hagy legyen az ove ez meg az.olyan mint a csibeszen az az 1 sniper 😊 igy jo ahogy van szerintem
szerintem
szerintem
Ez viszont nyerõ ötlet!
Nieleen
Ráadásul magyarázd már el, hogy ez miért lenne ultra realisztikus?!
Komolyan azt hiszed, hogy a 2.vh-ban 2 oroszra egy fegyver jutott? Nevetséges...
Az ultra realisztikus inkább az lenne, ha a szövetségesek fénykardot is kapnának, mert olyat is láttam már egy filmben...
Nieleen

hat reggel van meg szal elegge bambultam de asszem nagyjabbol megcsinaltam ami kell remelem azer azt tudod hogy kell megnezni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Olyankor szoktam beírni hogy most jó a game.
lenne egy kérdésem az ASEval kapcs...
mikor frissítem a szervereket akkor ezt írja ki ....ez meg micsoda kérdezem...???
Eccer meg kivettük aszem carentan pályán a tomsont, na akkor meg kitört a parasztlázadás. Mi mohisok álltunk amcsiba és szoros küzdelemben gyõztünk csak.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
koszi.
szerintem