Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
A nagyon sok pont a rádióért csak azért nem jó, mert akkor tíz játékos foglalja majd, miközben senki sem törõdik azzal, hogy fedezze õket (már most is elõfordul ilyen). A géppisztoly korlátozásának én is örülnék, mert a németekkel lenni tiszta szívás a ruszkik (PPSH) és a britek (BREN) ellen is... Egyébként én legszívesebben az amcsikat választom, M1 Garand-dal természetesen, na ilyenkor szoktam lecsúszni a fraglista tetejérõl az aljára 😊. Persze ez pályától is függ, de mondjuk a Carentan-on tényleg nem egy életbiztosítása a Garand...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Egyetértek, király pálya (mp_stanjel). Melyik volt a másik? Úgy látszik, addigra elaludtam...

Gfreiter
Egészen addig volt peaces...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Punker
krím félsziget peaces hely volt és mégis voltak ruszkik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Tegnap 2 új map került fel a mohis HQ-ra.
Az egyik nagyon jó és nagyon szép. Igaz azt se tudtam mi hol van de gyönyörködtem a tájban, hallgattam a madarak fütyülését...közben kinyírtak a ruszkik. 😊
Na ez az! Mit keresnek ott a ruszkik egy ilyen környezetben? Ez vagy olasz vagy francia kis város kinézete volt.

A másik se rossz csak ott meg büdös a csatorna 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ReTeK
lehetne géppisztolyt a létszám 40-60%-ára korlátozni

DJ Skyline
nahát...ezt nem mondod...én illegalitásra gondoltam..valami olyan helyre ahonnan lelehet szedni fullban!

0ppika
Hogyne tudna, a program készítõje, bizonyos mennyiségû anyagi ellenszolgáltatás fejében

http://epica.nl

DJ Skyline
bazz...jótudni hogy nekem shareware ASEm(All seeing Eye)van....kiírta most hogy lejárt a 21 napos próba idõ...valaki egy full verzióval tud szolgálni?

Egyébként a Mohiklánon engem mostanában leginkább ez az ujraéledés utáni védelem idegesit,amig a delikvens feje felett villog egy fehér kereszt.
Legalább 3 másodpercig van ez,ezalatt õ sérthetetlen.De õ lõhet,mozoghat,bármi...Na most ez megspékelve azzal hogy mostánaban a legelképesztõbb helyeken éled ujra az ember,hát elég rossz...Nem elég hogy egyszer csak tõlem 2 méterre megjelenik egy ellen,de nem tehetek ellene semmit,csak végignézhetem amint szitává lõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

alma2
Van ez a mappack amit belinkeltetek ide 14 uj palya, magyar public servereken nem igazan lattam meg hasznalni egy palyat leszamitva.pedig mennek sd-ben is. adminok mi ennek az oka ? 😊

szerintem

Csak az nem HQ-ban megy...
Egy éjjel régenebben volt a Mohiklán serveren hogy kilõtték az összes többi fegyvert,és csak puska volt,na az teteszett...

DJ Skyline
én ott ahol van hely...álltalában ezeken vagyok:
piros pötty jelzi azokat amin szoktam lenni...

Punkerwork
rendes sniper nincs HQ-n, én meg csak ott játszok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DJ Skyline
az is egy jó dolog...de sniperrel belátom a tájat...pláne ha német oldalon felmész a fára...

Punkerwork
én ott az MG42-õt szeretem 😊

DJ Skyline
ismerõs...hmmmm...honnan is ehhh...JA...Pavlov!😊)))

többi jó dolog itt megtalálható...

Én is ezt szoktam, a karantént kivéve.

DJ Skyline
én pont fordítva...de ha olyan a map akkor sniperezek...pl a Hurtgenen...

Punkerwork
én 75%-ban puskával kezdek és utánna lopok géppisztolyt

alma2
miert problemaztok ezen annyira, ott a rifleonly server.
es eleg mokas amit egy meterrol tudnak produkalni az emberek.Na meg az americas army ahol fix tipusu fegyverek vannak.aztan mindenki kuncsorog hogy hagy legyen az ove ez meg az.olyan mint a csibeszen az az 1 sniper 😊 igy jo ahogy van szerintem

szerintem

A géppisztoly korlátozással 100%-ig egyetértek,jót tenne ha nem csak õrûlt darálás lenne egy-egy pályán.A Stalingrad,Carentan,Harbor, pályák ilyen szempontból katasztrófálisak,az a darálás már-már élvezhetetlen,de hát muszály az embernek gépisztolyt választania,mert ott hiába hõsködök a puskámmal,ha fél percenként /5 másodpercenként néha/ ledarálnak mert esélyem sincs védekezni,hisz ugyis csak géppisztolyossal fogok szembekerülni.Ellenben ha tudnám hogy az ellenfélnél is akad néhány puskás,én biztos bevállalnám.

alma2
Koszi Drake, ennyi helyrol nem is tudtam.ha jol sejtem az utolso tetore vezeto uttal probalkoztal a vegen.na most vegre felvehetem a makkos cipomet, nem kell a foldon a sarban bakancsban rohangalnom, igy nyar kozepen 😊

szerintem

Yossarian
"a tdm-es hozzállás leküzdésére az is megoldás lehetne, hogy annyi pontot adtok a rádióért, hogy csak azzal lehessen nyerõ statot csinálni."

Ez viszont nyerõ ötlet!

Nieleen

Yossarian
Colonel Sink: utána téged mindig orosznak tennélek be...
Ráadásul magyarázd már el, hogy ez miért lenne ultra realisztikus?!
Komolyan azt hiszed, hogy a 2.vh-ban 2 oroszra egy fegyver jutott? Nevetséges...
Az ultra realisztikus inkább az lenne, ha a szövetségesek fénykardot is kapnának, mert olyat is láttam már egy filmben...

Nieleen

Kit érdekel a nyavalygás, legalább a tdm-esek elhúznak. Lehetne a géppisztolyt a létszám 40-60%-ára korlátozni szerintem. Ultrarealiszikus pedig az lenne, ha orosz oldalon az emberek fele kapna egyáltalán fegyvert, a többi meg felveszi a földrõl... Na akkor aztán lenne anyázás! De akkor az is kéne, hogy nagyobb létszámú lehessen az orosz csapat.

Punkerwork
Sammyy ne!!!!!!!!!!!! hova megyek játszani ha ti megszüntök?

Érdemes, ne zárjárok be! Sokan nagyon szeretik (én is). egyébként a tdm-es hozzállás leküzdésére az is megoldás lehetne, hogy annyi pontot adtok a rádióért, hogy csak azzal lehessen nyerõ statot csinálni.

ugralas

hat reggel van meg szal elegge bambultam de asszem nagyjabbol megcsinaltam ami kell remelem azer azt tudod hogy kell megnezni

zaki

Gfreiter
Az hagyján, de nyertek is...

Dietrich
vezetnek az amfóraárusok 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Gfreiter
Yupp. Az kira! Most játszottam a Sztálingrádi pályán, kicsit más, mint a game-ban, de nem rossz 😊 Na meek EB-t nézni, ma van a döntö 😊 Kivetítö, sör, pár cimbi, és tökéletes befejezése a napnak, és a hétnek 😊 Persze tuti ma üt el a villamas, vagy ilyesmi, csak hogy ne legyen minden tuti...

zaki
Stalingrad, meg még vmi asszem (Bocage, Neuville pályákat ismered már ugye?)

Gfreiter
Jah, vannak új pályák az új patch-el?

Dietrich
ritka mikor mindkét oldalon jó userek jönnek össze.
Olyankor szoktam beírni hogy most jó a game.

cement

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
Miért nem bántottam senkit vele. 😊

DJ Skyline
köszi

cement
nyomkodjá OK-t en is mindig az csinalom...

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
hy all!
lenne egy kérdésem az ASEval kapcs...
mikor frissítem a szervereket akkor ezt írja ki ....ez meg micsoda kérdezem...???

Próbálkoztunk a fegyver korláttal de az lett a vége hogy akinek nem juttot "tunkoló" fegyver az megállás nélkül nyavajgott.
Eccer meg kivettük aszem carentan pályán a tomsont, na akkor meg kitört a parasztlázadás. Mi mohisok álltunk amcsiba és szoros küzdelemben gyõztünk csak.
huh baze ruszik mr a franciában vannak😄

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

zaki
német oldalra kíváncsi, nem a ruszkira

Punker
õrtoronyba fölmész és onnan átugrasz a tetõre

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

alma2
valaki lelkes ugrabugralo, csinalhatna egy demo-t, hogy hogy kell a dawnhillen a nemet oldalon a ket hazra felugralni.na es a powcamp nemet oldalon a haztetore felmaszni.
koszi.

szerintem

alma2
nem kell sorba pakolni a patcheket.lehet egybol az utolsot is.

szerintem

Gfreiter
Lehet, hogy én vagyok vakegér, de a callofduty.hu-n nem találom az 1.3-as patch-t.

Gfreiter
Halisztok. 1.2-re nem megy az 1.4, ugye? Szal az 1.3-at is fel kell pakolni..?