Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
na?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zaki
de 1Xûbb, ha ide tölti fel

Punkerwork
felrakod tárhelyre, vagy van itt sg-n is 2 mega helyed képeknek "galéria" címszó alatt

Na most kéne nekem segítség.
Képet hogy bírok beszúrni?
Punkerwork
milyen képet?

ThePartyFace
Mikor kapunk kepeket?😊
Meggy voltam

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Én voltam aki segített Ween 😊
És persze ismét megteszem, bár kérlek most már jegyezd le .
Tehát XP nél: a Vezérlõpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> Üzenetküldõ szolgáltatás.
Leállítod majd beállítod hogy Índítás tiltva.
Remélem jól írtam 😊

wEEn
Valaki már 1x kisegített, de tegnap megint összeomlott a hiper-stabil XP-m, és újra elõjött az üzenetküldõ szolgáltatás. Most volt 1 warunk és kb 5-6x ugrott be játék közben, kitakarva a fél képernyõt, miközben a fókuszt is magára vonta, hogy még véletlenül se tudjak lõni, amig be nem zárom a pop-up ablakot! grrrrrr! Ha elég erõs a képzelõerõtök, akkor el tudjátok képzelni, amikor a többiek jelentése alapján háturól becserkészem az ellent, majd amikor beugrok a háta mögött a szobába, hogy jól lelõjjem, akkor abban a pillanatban "Üzenetküldõ szolgáltatás". Az ablak mellett még láttam, amint a srác nyugodtan felkel, odasétál hozzám és telepumpál ólommal. Közel állt a hardver a teljes amortizációhoz 😞
Help me pls

Punkerwork
hát elsõre elég labirintus az a pálya, a térkép szerint a rádió mellett áltam de nem találtam meg 😊

Hát igen,tegnap is az egyik új pályán behasalok az asztal mellé amin a rádió volt.Fegyver a bejáratra,na mondom itt be nem jön senki.De hát nem is kellett,mert a köv pillanatban csilingelõ-csörömpölõ hangokkal beszórnak az ablakon vagy 3-4 gránátot,az egyik ugy esett elém hogy ahogy feküdtem a fél képernyõt kitakarta a gránát...
A csik meg megy,megyeget.Aztán elõször egy kisebb robbanás volt /rádió/,aztán jöttek a nagyobbak,már nem próbáltam felállni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
lol 😊))

Punkerwork
3-as kép 100%-os 😊)

Néhány kép az igazi Stanjelrõl... Vessétek össze a 3. és 4. képet a játékkal, egész szép munka szerintem.

Zaki annyira rá volt rádióra tapadva egész délelõtt hogy aztem az övé és félti másoktól 😊
Ja már emléxem a stanjel pályán...

Dietrich
Azt elfelejtettem hogy fõleg akkor jön a ruszki áldás mikor új mappot kezdünk. 😊

Zaki ne röhögj te egésznap csak kerested a rádiót az új pályán....velem együtt. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki

Dietrich
Nincs rosszabb látvány mikor az ember rakja le a rádiót vagy éppen elveszi és jön szembe a gránát esõ..ilyenkor nem marad más mint feküdni, imádkozni hogy az a kib***tt vonal gyorsabban fusson.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punkerwork
alattad foglaltam a rádiót, de késõn dobtad el és nem is haltam meg az elsõtõl, rádiót felszámoltam te meg fejbelõttél...

No igen, a gond az, hogy 4 mp-ig nem szabad ellenséggel összefutni...

ricsi1
köszi.

Punkerwork
1x viszont engem nem tudtál le gránátozni 😊

Csak nem megijedtel?😄DDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

„Egy 4 mp ig kibiztosított gránát csodákat tesz” - Ja, tegnap az egyik új mohis pályán a rádiószedõknek küldtem egy ilyet, 5-ös kill lett... Ez egyben személyes csúcs is -😊

Punk M1A1 király (én kereplõnek vagy légpuskának hívom 😊 )!
Általába ruszki pályán puskázom mindíg és csak végsõ esetben használom a gólyóvetõt. Vagy ha sokan támadnak vagy ha rádióvégveszély van. Bár azt többször gránáttal intézem el. Egy 4 mp ig kibiztosított gránát csodákat tesz. 😊
Amcsiknál most barral nyomulok de aszem jövõ héttõl a kereplõ jön sorra.
Bevallom a kar nem megy német oldalon, mp44 vagy 40 van használatban.
Mohiklán HQ szerver.

ricsi1
hol nyomjátok új mapeken?

Factor_007
Köszi. Én voltam lama mert játékban akartam elindítani a demot, nem a menube 😊

zaki
pff, ez az új pálya valami hatalmas 😊 kegytelen jó és szép, és kegyetlen nagy 😊))

Hát a demónak pl. ez a neve: xyz.dm_2

Akkor a menüben elõhozod a konzolt,és beirod hogy:
\demo xyz.dm_2

Ekkor mennie kéne...

Factor_007
elárulná nekem vki, hogy mért akarja lejátszani a demokat amiket letöltök??
Addig oké, hogy bemásolom a demos könyvtárba, játékba meg elvileg a \demo parancsal kéne elinditani. De mégsem akarja lejátszani.
Válaszokat elõre köszönöm

Punker
iszonyat jó az új stanjel pálya, csak fél percenként eltévedtem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nézd meg a honlapomat az infomban, az is jó

zaki
loooool 😄DDDDDDDDDD qrva jóóóó

Dietrich
elmész te a jó b... 😊)
bazzeg a hangerõ maxon volt mert filmet néztem elötte. 😊

Dietrich
jaaa....

A két új pálya viszont nagyon szuper ahogy belenéztem.Fura hogy a hivatalos patch-ben csak egy olyan gyengécske,kicsi pályát tudtak összehozni mint a Stalingrad /szerintem/,ezek a nemtudom kik által összehozott,"hobbiból" készitett pályák meg ilyen ötletesek.Nekem az eddigi egy külsõs pálya is nagyon tetszett,a Neunen.

Nya elmész te a .... /oda/.

http://www.philatelist.be/fritscomedy/HTML/Flash/fvp_flash001.swf

Találjátok meg amiben kulonbozik a ketdb kep!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ez a tökéletes megoldás! Kérjük a mohisokat a lõszerkorlátozásra!!!

Punkerwork
akkor ppsh-hoz 2 tár csak és ennyi 😊

guardian hero
akkor a PPSH 2, a többi 3 tárat kap 😊 már ha technikailag megoldható...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

zaki
de egy ppsh 71 tára, míg az mp fegyverek 32, ill 30 lõszert tartalmaz, szóval...

Punkerwork
ja ezen már gondolkoztam én is, ha nem lenne csak max 3 tár rögtön jobb lenne

guardian hero
Szerintem az is jó megoldás lenne, ha mondjuk csak két tár lenne a géppisztolyokhoz, mert fõleg az a gond, hogy kifogyhatatlan lõszermennyiség áll rendelkezésre.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Punkerwork
én nem láttam a map-et csak tippeltem 😊

Dietrich
a nevét nekérdezd de ott a jenkik voltak ellenünk.

Dietrich
Ez lenne a krím? Kis tóval, hiddal szobrocskával, tehénnel amit nem ettek még meg? 😊
Akkor meg a németeknek nem kellene ott lenni 😊

zaki
nem tudom mi bajotok a gépistvánnal, sztem ez is a játék része, nincs azzal semmi baj...

Punkerwork
M1A1-el lehet még jókat mókázni Sammyy tudja 😊