Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Képet hogy bírok beszúrni?
És persze ismét megteszem, bár kérlek most már jegyezd le
.
Tehát XP nél: a Vezérlõpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> Üzenetküldõ szolgáltatás.
Leállítod majd beállítod hogy Índítás tiltva.
Remélem jól írtam 😊
Help me pls
A csik meg megy,megyeget.Aztán elõször egy kisebb robbanás volt /rádió/,aztán jöttek a nagyobbak,már nem próbáltam felállni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zaki ne röhögj te egésznap csak kerested a rádiót az új pályán....velem együtt. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Általába ruszki pályán puskázom mindíg és csak végsõ esetben használom a gólyóvetõt. Vagy ha sokan támadnak vagy ha rádióvégveszély van. Bár azt többször gránáttal intézem el. Egy 4 mp ig kibiztosított gránát csodákat tesz. 😊
Amcsiknál most barral nyomulok de aszem jövõ héttõl a kereplõ jön sorra.
Bevallom a kar nem megy német oldalon, mp44 vagy 40 van használatban.
Akkor a menüben elõhozod a konzolt,és beirod hogy:
\demo xyz.dm_2
Ekkor mennie kéne...
Addig oké, hogy bemásolom a demos könyvtárba, játékba meg elvileg a \demo parancsal kéne elinditani. De mégsem akarja lejátszani.
Válaszokat elõre köszönöm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
bazzeg a hangerõ maxon volt mert filmet néztem elötte. 😊

Találjátok meg amiben kulonbozik a ketdb kep!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Akkor meg a németeknek nem kellene ott lenni 😊