Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
BODESZ: az azert van mert a jatek elallitja a gammat fenyerot mindegy mit.aztan a desktopra valtasz az meg visszaallitja a defaultertekre.es miutan visszakapcsolsz a jatekra nem ellenorzi le, hogy valaki belepiszkalt -e a beallitasokba ezert ujbol meg kell mozditani a csuszkat.nincs ott semmi gaz.

Blackgamer: en egy ocska intel alaplaon intergralt hangkartyaval talalkoztam ilyennel.de az tobb jateknal is eljatszotta. aztan megneztem a gyartojat nem is volt hozza ujabb driver. ez van dobd ki 😊

szerintem

bodesz
asszem megvan a hiba forrása:a cod nincs rendesen fönt mert ujra lettem telepítve és ugye a regek nincsenek meg ha vki lementené nekem regedittel és vmilyen módon megosztaná akkor azt megköszönném mert cod cd met kölcsönadtam 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
a Cod sok cuccal nem kompatibilis 100% ra pl én ati radeon 9600XT mell nem igazán mert amikor vmi megjelenik az asztelon besötétül a kép és a fényerõ nem ment lejebb a játékon de ha fél mm elállítom jó lessz na sztem videókártyád nemigazán kompatibilis a gammel ez van

Hi! segítség kéne,

játék közben elmegy a hang, tiszta süket lesz a játék
ha kilépek és újra elinditom akkor pár percre lesz hang
mi lehet a gond?

integrált hangkártyám van, de tökéletesen müködik különben

bodesz
sraccok nemtudjátok miért lehet az hogyha cod al neten nyomulok kb 5-10 perc után kikapcsol a gép és a gép ílyen hosszan pittyegõ hangot ad(kb ilyen:tuuuuuu diiiiiii) és ezt addig miég ki nem húzom konektorból visszadugom és ujra bedugom szóval nemtudom mi a gáz mitlehet tenni ellene?

Yossarian
ehh... callofduty.hu

Nieleen

Yossarian
alma2: a codvoice címû progi ami neked kell. A callofduti.hu -n is fent van... de valamiért csak pár szerveren hajlandó kiabalni...

Nieleen

ReTeK
vakegereknek meg mind1 úgyis rálép

alma2
Hat ez sajna nem segit. ez csak kencefice betukkel irogtja ki "say_team" a szovegeket.de ha irnek hozza scriptet. ott meglehet hivni konkreatan egy gombot is az exec_key paranccsal.de hat annyit nem er az egesz csak a vakegereknek akarom mondani hogy vigyazz granat 😊
pl ha deathmatchbe vagy tdm-be siman mondja magatol is ha eldobod a grantatot.

szerintem

Punkerwork
fps-t? miért venné le a PB az fps-t?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bodesz
gondolom sokkal kevesebb lesz fps mint a PB után mert gondolom PB frissítés lessz benne és az megint levesz fps-t 😄 😄 😞 😞

ricsi1
nem

valaki nem tudja mikor jön ki az 1.5-ös?azt ez mivel lesz jobb?

ricsi1
õõ
kezd leesni mirõl van szó😊
szal én betudok vinni hangokat a játékba bindként,vayg csak azokat amelyek bent vannak "V"alatt tudom m kiemelni egyes betûkre?

Dichter
AZthiszem itt a megoldás

alma2
hat ez a parancs amire feldobja a menut. mp_quickmessage
es utana kell utni egy kettest meg egy otost a granathoz.
de sehogy nem ette meg nekem hiaba irtam be.
quakeben is ment pedig a rocketjump bind-el 😊

szerintem

ricsi1
de skineket ,hangokat stb. nem tudod használni

0ppika
CoD/main

http://epica.nl

hy leszedtem 1 csomó mindent a codhoz hova kell azokat berakni?elõre is THX

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Yossarian
én is többször látom azt a killcamben, hogy közelébe sem lövök az ellenfélnek. A múltkor egymás után 3-4-szer jártam úgy a powcampen, hogy egy hasaló németet akartam jó messzirõl leszedni rövid pps sorozatokkal. Mindig pontosan rá céloztam, de a killcam szerint meg se sebeztem...
persze ez azért is lehet, mert láma vagyok még 😊

Volt olyan is, hogy ráfordultam egy ajtó mögött guggoló ellenfélre és 1-2 golyót bele is engedtem mielõtt leszedett. A killcamben pedig azt látom, hogy nem is fordultam teljesen felé, hanem jól mellé lõdöztem 1 méterrel...

Nieleen

Yossarian
Dichter: mire is jó ez pontosan?

Nieleen

ricsi1

ricsi1
õõ nem érteni

Dichter
AZt tudja hogy kell csinálni, csak hogy szóljon is mellé, azt nem tudja. Egyébként azt a parancsot kell megtudni, ami kilistázza, hogy mi mire van beállítva. pl: space=prone. Ott megkeresni a hangos üzeneteket, és kész. Ennél egyszerûbb mód nem jutott eszembe most.

ricsi1
lenyomod a V betût ott vannak a"hangos üzenetek"
bindet így tudzs csinálni pl.: (konozlba) /bind o say Donricardo akiráyl 😊

Dichter
Persze. Írd át a cfg-t

alma2
na mind1.nem varok mar sokat a jatektol ua mint anno a quake1😊 Ha mas az fps-ed, maskent viselkednek a dolgok.
mas: lehet bind-olni a mp_quickmessage-t ugy, hogy egy gombra mondja nekem pl granat ? na de ne csak irja,hanem hasznalja hozza a hangot is ?

szerintem

Dichter
bementek egy szerverre, elsõ dolog (ADSL esetén) /cl_maxpackets 100 ; /rate 25000

Dietrich
alma2!
többször volt már nálam úgy hogy közelrõl tisztán a fejére céloztam és küldtem bele egy tárral mégis én haltam meg pár lövésétõl. Majd a killcamból visszanézve az MP40 szanaszét hordott csak a jenki vagy ruszki fejére nem...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Biztos, hogy nem szokták állítgatni, mert az nem egy olyan egyszerû dolog. Ami miatt esetleg ez történhetett, az az, hogy mások voltak a szerverre a beállítasaid. Vagy egyszerûen, jobbak voltak nálad, akik a code szerveren voltak

alma2
Hello, bar tegnap megkerdeztem talan az obi v. a code os serveren de nem volt energiam megvarni a valaszt.a kerdes: szoktak e az adminok allitgatni melyik fegyver mekkorat sebezzen ? mert hihetelen modon senki nem halt bele a loveseimbe az egyik serveren.aztan azt hittem a 8 ora csata kimeritett, de atmentem egy masik serverre es ismet a csucsra jutottam 😊

szerintem

ricsi1
obról nekem csak egy pk3 jött le: _obi2.pk3

wEEn
Ja. Valszeg már le van töltve, de mivel 17983 db különbözõ pk3 van már letöltve, nevének ismerete nélkül meglehetõsen nehéz a kiválasztása...

Dietrich
Jól összevagdalták 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Örömmel konstatáltam hogy a retken szerdánként lesznek régi háborús filmek (tudom már adták õket korábban más adók is) de én inkább ezeket nézem mint az új hiper tuti számítógépes szarokat (matrix, x-man stb.) amikhez már színész nem is nagyon kell.

Dichter
Én nagyokat röhögtem rajta 😄

Dietrich
a hetvenes évek híres 1 számos francia faszinak a zenéje 😊

Dietrich
Hi.

Én több hónapi HQ-zás után rámerészkedtem valamelyik s&d szerverre...full gáz voltam kinyírtak az elején 2-3 perc pihi...majd jobban vigyáztam éltem is 20 mp-ig megint 3p pihi...aztán valakit véletlen sikerült eltalálnom hogy végleg a fûbe harapott majd engem lõttek fejbe..aztán már rekordnak számító 1p-t éltem eltalálni nem sikerült senkit sem...na ekkor jött a gondolat "bazzeg Dietrich te full HQ játékos lettél menjél vissza a mohis szerverre ott lehet könnyelmûsködni max. 35 mp-ig vagy hulla"
😊

0ppika

http://epica.nl

ricsi1
lejön akármelyik publikrõl a pk.3 átnevezed blitzesre aztán feltöltöd

bodesz
aha általában még néha 26. ként is belehet menni de az már csak akkor amikor valakinek 999 a pingje

wEEn
Valaki lécci a "visszaszámláló óra" mod nevét. Nem találom sehol 😞

meg nincs kesz szerintem se

ReTeK
CODTV ?
már kész lenne ,még készítik nem ?

Dichter
Nem tudom, látni még én sem láttam, csak hallottam róla. De a cs-sek bizos tudják, ott kezdõdött el az egész, ha jól tudom.

wEEn
hmmm...ez érdekelne, hogy lehet 1 ilyet üzembe helyezni?

Dichter
Olyan, mintha spectelhetnél 1 war alatt. A visszaélések elkerülése végett, általában 2-3 perc késéssel szokott jönni az adás.

wEEn
De, csak szándékosan nem tettem szmájlit, mert nem volt a te üzidben sem. Hidd el szoktam venni az poénokat, de különben annyira nem lényeges h ennyit beszéljünk róla

Dichter