Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blackgamer: en egy ocska intel alaplaon intergralt hangkartyaval talalkoztam ilyennel.de az tobb jateknal is eljatszotta. aztan megneztem a gyartojat nem is volt hozza ujabb driver. ez van dobd ki 😊
szerintem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
játék közben elmegy a hang, tiszta süket lesz a játék
ha kilépek és újra elinditom akkor pár percre lesz hang
mi lehet a gond?
integrált hangkártyám van, de tökéletesen müködik különben
Nieleen
pl ha deathmatchbe vagy tdm-be siman mondja magatol is ha eldobod a grantatot.
szerintem
kezd leesni mirõl van szó😊
szal én betudok vinni hangokat a játékba bindként,vayg csak azokat amelyek bent vannak "V"alatt tudom m kiemelni egyes betûkre?

es utana kell utni egy kettest meg egy otost a granathoz.
de sehogy nem ette meg nekem hiaba irtam be.
quakeben is ment pedig a rocketjump bind-el 😊
szerintem
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
persze ez azért is lehet, mert láma vagyok még 😊
Volt olyan is, hogy ráfordultam egy ajtó mögött guggoló ellenfélre és 1-2 golyót bele is engedtem mielõtt leszedett. A killcamben pedig azt látom, hogy nem is fordultam teljesen felé, hanem jól mellé lõdöztem 1 méterrel...
Nieleen

bindet így tudzs csinálni pl.: (konozlba) /bind o say Donricardo akiráyl 😊
mas: lehet bind-olni a mp_quickmessage-t ugy, hogy egy gombra mondja nekem pl granat ? na de ne csak irja,hanem hasznalja hozza a hangot is ?
szerintem
többször volt már nálam úgy hogy közelrõl tisztán a fejére céloztam és küldtem bele egy tárral mégis én haltam meg pár lövésétõl. Majd a killcamból visszanézve az MP40 szanaszét hordott csak a jenki vagy ruszki fejére nem...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szerintem
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én több hónapi HQ-zás után rámerészkedtem valamelyik s&d szerverre...full gáz voltam kinyírtak az elején 2-3 perc pihi...majd jobban vigyáztam éltem is 20 mp-ig megint 3p pihi...aztán valakit véletlen sikerült eltalálnom hogy végleg a fûbe harapott majd engem lõttek fejbe..aztán már rekordnak számító 1p-t éltem eltalálni nem sikerült senkit sem...na ekkor jött a gondolat "bazzeg Dietrich te full HQ játékos lettél menjél vissza a mohis szerverre ott lehet könnyelmûsködni max. 35 mp-ig vagy hulla"
😊