Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
A CODTV mit tud?

cement
Nem úgy tûnt...

respect to the man in the ice cream van

wEEn
Nyugodt lehetsz én is csak poénból irtam

Ez a Diware klán HQ szervere, elég jó, sok új mappal, amit a honlapjukról le lehet tölteni.

195.228.156.230:28961

Ja és általában megfelelõ a létszám😊
Dichter
Igen 😄DD De asszem ott csak 1 kése van ennek.

Jaj,akkor lehet hogy valakik már megelõzött?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fogalmam sincs,sosem játszottam azzal.Ezt most találtam ki...

Dichter
Ilyen van a cs-ben is igaz?

Dichter
Ha tudod, hogy van bent private passos, akkor force connecttel. De az a legjobb, ha double klikk a szerverre, és kiírja az ase hogy tele van. Nem nyomsz semmit, és akkor amint megürsedik egy hely, egybõl bemehetsz.

ReTeK
VIP hez bín eliminétid

!salute mindenkinek 😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

És fel is engedett?

Én inkább valami extrémebb verziót birnék.Mondjuk a németeknél lenne egy parancsnok,és a szövetséges erõknek azt kéne likvidálni adott idõ alatt.Németeknek meg persze védeni.És mondjuk a parancsnok csak pisztolyt kapnak.

bodesz
hogy lehet egy szerverre 25. ként felmenni úgy hogyha csak 24 férõhely van?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Gratulálok...

bodesz
éljen kilettem bannolva örökre landorrol 😞
nemértem mittettem hogy bannolni kelett grrr 😞

kene 1 kis segitseg.
Nekem a ventrilloba amikor belepek azt irja nem talalja a gsm 6.10 codecet.
Kerdesem: honnan lehet ezt beszerezni?
Fontos lenne, ugyhogy ha valaki tud segiteni ne fogja vissza magat.

bodesz
nagyon durvák.hihetettlen ilyen reflexeket még nemláttam vagy csak 1 egyszerû cheat lenne áááá azt nemhiszem de ugyesek eléggé de annyira nem mint én 😄 😄 😄

Dichter
Még egy ctf kéne.

Nem tudom,nekem a HQ bejön,SD-ben béna vagyok,illetve vigyázatlan /ez valószinûleg a sok HQ játéknak tudható be,vagy szimplán béna vagyok ahhoz.../
Dm,TDM nem érdekel,a BEL móddal néha játszottam,az még egész érdekes,de nem hosszutávra.
Szerintem érdemi változást majd a kiegészitõ hoz,hogy abba milyen uj multi játékmodokat raknak. /ha raknak/

ReTeK
esetleg valami más ? arra meg megint szokni kell...

ricsi1
nkeünk futott a 20 slotos szerverünkön HQ,és csak elvétve voltak rajta.most ELVILEG Bel fut,de így sincs nagy tolongás😊

Nem sok értelme lenne,volt már másik HQ,de azon meg örökké 4-5 ember lézengett.Ugytünik stabilan 30-35 HQ player van,hogy mindig legyen néhány aki elégedtlenkedhet mert nem fér be,de semmiképp ne legyenek elegen egy ujabb szerver megtöltésére...

ReTeK
talán ha az is hedkótersz lenne nem lenne üres, vagy de ? vagy mi

cement
nem feltétlen neked mondtam... #17343-ra gondoltam

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ricsi1
üres az OBI s&d

és szted ezt én komolyan mondtam? 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

cement
PFFF...
most komolyan mondjátok hogy szerintetek úgy istenesen leanyáztam Dietrichet...?? Nem úgy értettem hogy "bazmeg anyád" hanem hogy "aaaanyááád nézdmá!" ... mind1 nem magyarazom aki érti, érti, aki nem az meg...

Dichter
Tartsd már meg ezt a logot. Eddíg ez a legjobb szvsz.

igen...ezért a CoD topik nepe vééres bosszut all rajtad...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wEEn
Emiatt azért nem kellett volna leanyáznod Dietrich-et...

Dietrich
a te anyád...brandy is volt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cement
anyad, Brand fegyver volt mar? az hogy, mert olyan nincs csak Bren...

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Retek klubbon most a Navarrone ágyúi!
Rég láttam már a folmet....viszont a COD óta figyelem a kézi fegyvereket. Egy brand meg egy mp40 volt már 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jaja, amikor a társadat nézed, és lespawnols, akkor az õ befejezetlen mozdulatát folyatod te...

0ppika
Ja ez így van!
Errõl jutott elszembe: már tök sokszor volt olyan pubon, hogy miután meghaltam és néztem egy társamat, õ átállította a fegyverét egylövetû módba. Utána nekem is magátol spawnoláskor átváltott, jópárszor megszívtam már emiatt 😞

http://epica.nl

zaki
kösz

Dichter
Az sniper volt, csak a demo néha ilyen bugos, hogy fegyverváltásnál a lõszerkészletet nem váltja. Figyeld csak meg pl egy saját demodban.

ricsi1
találtam benne egy érdekes részt(sanjos nemtudom mivle kivágni)
railyardon németként sniperrel szedi le az embert aki kifut a hangárból.30 | 300 a töltény jelzésnél,sazl mégsem sniper volt az...

http://69.9.37.130/~loki/caminomovie.zip
zaki
link?

ricsi1
látta már valaki a "caminomovie"-t?én leszedtem,megnéztem.ha ezeka srácok amgyar pub-on lõnek így szerintem majdnem mindenki lecsiterezi õket

wEEn
Valaki mondja meg legyen szíves honnét tudom letölteni a legújabb pam-ot, illetve azt a modot, ahol az analóg óra mutatja a robbanásig hátralevõ idõt (nemtom a nevét sajna).

Más: valaki sok szabadidõvel rendelkezõ, nem akar szervezni 1 magyar kupát? Elõtte vmi selejtezõkör, aztán 1-2 csoport/csoportmeccsek, utána 1enes kiesés. Nem tartana olyan sokáig, hogy megunják a "klánok" (mint sajna pl a magyar bajnokságnál találkozhatunk a felelõtlen 2 hétig élõ, majd megszûnõ/kilépõ) és ha vmelyik mégis kilépne, akkor sem borulna az egész. Szal tiszta bajnokok ligája alapon 😊

Hamed
Tényleg milyen szánalmas egy unalmas hétköznap este játék közben dumálgatni a régi haverokkal ts-en, meg jókat röhögni mindenfélén... (mondom én aki cod-ba nem klánozok😄D)

Bár ha a "már két hete játszom, csinálok egy klánt az osztálytársammal" típusú mesterjátékosokra gondolsz akkor valahol igazat adok😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

wEEn
Gyakorlatilag az összes multiplayer játékot csak klánháborúkon játszák úgy, ahogy "kell" és ahogy élvezetes. Egy waron nem kell attól tartanod, hogy a védõk ész nélkül kirusholnak (na jó, eltekintve 1-1 meglepetés-taktikáról) lesz*rva a megvédendõ objektumot, meg nem kell a támadók kezdõjén keresgélni 2 percen keresztül a kempelõ támadót.

Jó neked,én csak az egyhelyben álló játékosokat találom el,azt is csak ha integet hogy oda lõjek...

Dietrich
"Mondom én,aki nem is vagyok klánban"

nem tudom feltûnt-e már bárkinek is hogy vagyunk páran jó játékosok klánokon kívûl.

Na jó én nem vagyok jó de a közepestõl jobb. 😊

Dichter
Én pl azért klánozok, mert a magyar 12 éves scene idegileg hogy úgymondjam felb@sz. Nem a 12 évesekkel van a bajom, én is voltam annyi, hanem aki azt hiszi az internet névtelensége mögé bújva, szidhatja az összes családtagomat, mert le mertem lõni. Másrészrõl, amíg nem klánoztál, és nem voltál egyetlen klánháborún sem, addíg ne ítéld el. Az a része, már nem is csak a játékról, sokkal inkább az összmunkáról, összpontosításról stb.. Amikor belekezdtek egy körbe 19-19 es állásnál, az 1000x izgalmasabb, mint 5 óra intenzív public, akár a HQ-n is.