Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
195.228.156.230:28961
Ja és általában megfelelõ a létszám😊

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nemértem mittettem hogy bannolni kelett grrr 😞
Nekem a ventrilloba amikor belepek azt irja nem talalja a gsm 6.10 codecet.
Kerdesem: honnan lehet ezt beszerezni?
Fontos lenne, ugyhogy ha valaki tud segiteni ne fogja vissza magat.
Dm,TDM nem érdekel,a BEL móddal néha játszottam,az még egész érdekes,de nem hosszutávra.
Szerintem érdemi változást majd a kiegészitõ hoz,hogy abba milyen uj multi játékmodokat raknak. /ha raknak/
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
most komolyan mondjátok hogy szerintetek úgy istenesen leanyáztam Dietrichet...?? Nem úgy értettem hogy "bazmeg anyád" hanem hogy "aaaanyááád nézdmá!" ... mind1 nem magyarazom aki érti, érti, aki nem az meg...
respect to the man in the ice cream van
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

respect to the man in the ice cream van
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Rég láttam már a folmet....viszont a COD óta figyelem a kézi fegyvereket. Egy brand meg egy mp40 volt már 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Errõl jutott elszembe: már tök sokszor volt olyan pubon, hogy miután meghaltam és néztem egy társamat, õ átállította a fegyverét egylövetû módba. Utána nekem is magátol spawnoláskor átváltott, jópárszor megszívtam már emiatt 😞
http://epica.nl
railyardon németként sniperrel szedi le az embert aki kifut a hangárból.30 | 300 a töltény jelzésnél,sazl mégsem sniper volt az...
Más: valaki sok szabadidõvel rendelkezõ, nem akar szervezni 1 magyar kupát? Elõtte vmi selejtezõkör, aztán 1-2 csoport/csoportmeccsek, utána 1enes kiesés. Nem tartana olyan sokáig, hogy megunják a "klánok" (mint sajna pl a magyar bajnokságnál találkozhatunk a felelõtlen 2 hétig élõ, majd megszûnõ/kilépõ) és ha vmelyik mégis kilépne, akkor sem borulna az egész. Szal tiszta bajnokok ligája alapon 😊
Bár ha a "már két hete játszom, csinálok egy klánt az osztálytársammal" típusú mesterjátékosokra gondolsz akkor valahol igazat adok😊)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nem tudom feltûnt-e már bárkinek is hogy vagyunk páran jó játékosok klánokon kívûl.
Na jó én nem vagyok jó de a közepestõl jobb. 😊