Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nekem most lekellett jönnöm a szerverrõl mert elkezdett a vészjelzés beindulni hogy melegszik vadul a gép...kivettem az asztalból és megnyugodott hogy szellõsebb helyen van mint elötte. Megyek is vissza 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért áll meg 15-20 másodpercekre a játék a Mohis HQ szerveren?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hangkártyát kell venni és felejteni az integráltat...az olyan mint az integrált VGA...szart se ér soxor. 😊
Nálam is csak a multizás közben csinálja ezt...biztos valami inger teszi ezt vele. 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ugye ezt ma mondtad <firpo>DonRicardonak(nekem)
baló látom nem eggyezik a kék sziined a fejléccel ezért csináltam egy jót neked
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
(de nem Operában)
dugaszoljam bele a tapkabelt cimszoval.+ ket vinyo is volt rajta, de vagy fel evig igy hasznaltam 😊.plusz hozza kell tenni az alaplaom is rossz volt es ez volt az egyetlen tap amivel hajlando volt bekapcsolni. DTK tap volt.
szerintem
Válasz #17433-re. (ReTeK)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A saját szerverünkön kikapcsoltam a szavazást (g_allowvote 0, src_allow_vote 0), de minden map_restart és pályaváltás után visszavált degaultra (1). Mi ennek az oka?
Letöltöttem a progit, és nekem ugyanúgy magas mint anno az Enemy Territory-é volt. Elég lesz pár bíztató szó is, hogy nem olyan nehéz, stb. 😄
asszem visszarakom a Live-ot

maximum: