Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
én is oda mentem hozzátok..kölcsönösen "kirabolhatjuk" egymást <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
engem az a tény is nagyon elszomorít, hogy a mi BAS UO szerverünk a világ 55. szervere a ranglistán míg a köv. magyar szerver (cod1, cod2, uo) a több százas akárhanyadik helyen leledzik <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Nagyon mennék, lehet hogy nem is várom meg a win reinstalt, csak a cod+uo-t teszem újra meg a gfm-et. Mivel az obinál vagytok, be tudok lépni a webdownloadra is😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bár ezt már megbeszéltük de szerintem te még arrol az idõszakról beszélsz mikkor kijött a cod2.Azota már van egy rakás mód hozzá/sprint,nincs regenerálódás,gránátidõzités,realisztikus fegyverek/de mindegy.Amúgy meg ha megnézed csak a magyar szervereket a cod1+uo ha kitaszi összesen a cod2 szerverek számát.És többet nem fogok errõl írni,mindenkinek más a véleménye de ezzel az erõvel azt is mondhatnánk hogy azért játszanak még annyian a MOHAA-val mert az realisztikusabb mint a cod1
Ma egész jól elbeszélgettél magaddal itt a fórumon.<#nyes><#vigyor>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Várunk Trident minél hamarabb!

Üdv.
Ryan
Te mirõl beszélsz barátom!

Az "saját magamtól gyógyulok" szerinted realisztikus?

A golyózáporban sétáló katonák (mivel nincs futás!!), szerinted reális!

A többiek pedig már régen leírták Neked a többi hibáját!

Ember, nekem megvan eredetiben a játék, ezt nem azért írom, mert felvágok rá, hanem mert ebbõl kifolyólag nemcsak magyar szervereken próbáltam ki a játékot!

Röviden: szép grafika+szánalmas játékélmény!

Nézd már meg mennyien játszanak még a cod1-el és az uo-val?

Szerinted miért?
zaki
Az... <#alien>

dr Kotász
Én csak HQ-zok. Ugyenezen a néven. RSK-n, LAH-n, FGC-n, Hentesen megtalálsz.
Serpa
HentesBill? 😛

zaki
Mostanában nem játszottam Zaki néven... <#smile>

Dietrich
nálad követhetelen..hol ezen hol Zaki néven vagy <#ravasz1>

Dietrich
izé..majd ha a fájlok megvannak mind <#zavart1>

zaki
Én mostanában csak Only Rifle&Harboron nyomom, H3nT3$ B!ll a nevem.

Serpa
search&destroy, team deathmatch

sd,tdm?
Serpa
a többség azon a néven, amilyenen itt van.

Na és milyen néven játszotok?Ha nem titkos csak akkor írjátok le?
Dietrich
no megyek mindkét szerveretekre megnézni mit mûvel a PB..aztán nem szeretném ha megjelennék a listán én is csít miatt :p

Dietrich
jó hogy mondod...cod2 megsebzõdöm és beállok a sarokba punnyadni..aztán visszatáncikál az életem.
ez aztán kurva realisztikus...na látod ez a LOL...

az élet zacsikat meg kilehet kapcsolni a multiban..

Dietrich
gyere! 😊)

Dietrich
cod2 megjelenéséig csak cod1 és uo-t játszottam..
a cod2 egy híg fos lett 10-12 éves jenki hülyegyerekeknek készült..

Dietrich
1,5 évig voltam katona a szociban Baján, akaratom ellenére 3 hadgyakorlatra kellett mennem ebbõl a februaári bakonyban tartott néhai Varsói szerzõdés által megtartott közös magyar-szovjet-csehszlovákon is..
1,5 év alatt lõttem géppisztollyal,géppuskával (ez volt a fegyverem) tankkal, 14,5 milkós PSZH torony gépágyúval, rpg-vel, mesterlõvészpuskával..szóval te nekem ne mond hogy kell lõni..

trident
Ha a
a; szerver nem tört ("eredeti")
b; nincs beállítva a guidrelax
c; nincs cd kulcs cserélve, akkor ki fog dobni.

Ez a három lehetõség miatt dobál.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tobias88
miért van, hogy kidob a tört szerver cd kulcs használata miatt?
trident
Naná!😊

Mindig is szerettem a tankos-romantikus dolgokat!😊

Most ezeket a kedves embereket szedtem csokorba...^^

"Szóval ha újratelepítés megvolt, akkor biztos szivesen megyek majd IBT-re is, tankozni...😄"

Szívesen látunk.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Én tévedtem sorry,visszaraktam és tényleg én vagyok a béna<#vigyor2>De már kezdek belejönni.Van szerveretek?
"Sokszor a társaság és az élmény számít, ezt lehet tetézni a jó szerverekkel."

Da, WihARsarok rulz. ;o)

KM
Akkor itt fejezzük be.

Te is ha nem próbálnál meg okoskodni,én elmondtam a véleményem és kész.Nem kértem hogy igazat adjatok nekem.Gondolom akkor szerintetek a cod2 gfm mód is szar a németek mind hülyék voltak akik csinálták.És fogalmuk sincs hogy a fegyvereknek milyen szórásuk van a valóságban.

KM
Igen, ha csendben maradtál volna, akkor okosabb...

trident
Most ugye cod topikban vagyunk, a három (kettõ plusz egy) más és más.
Más alapban, más módokban, más például akár játéktipusok szerint is.😊

Nem szeretem más játékokkal összehasonlítani, mert annak nem sok értelme van.

Én uo és cod2-ben is gfm-ezek, ami megint eltér az alaptól, és amikor bemegyek egy más tipusú szerverre néha lecsítereznek, néha bénázom (mert nem quakes autó célzásban bízom), de sok helyen ismernek és nincs gondom.

Sokszor a társaság és az élmény számít, ezt lehet tetézni a jó szerverekkel. Szóval ha újratelepítés megvolt, akkor biztos szivesen megyek majd IBT-re is, tankozni...😄

1.Nemtom mi abba a jó hogy 10 perc alatt megtanulsz lõni
uo-ban legalábbis a german front modban hetek, hónapok kellenek mire megtanulsz rendesen bánni a fegyverekkel
2.Azt azért nem mondanám hogy 2 méterõl nem tudsz lelõni egy embert akkor talán Te vagy a gyenge
érdekes én thomsonnal kivégzek 3embert simán 1 tárral
3.engem nem érdekel a csipa sazl szarok rá hogy ki mit mond róla
de azért az überkemény hogy 3méterre mellé lõsz és fejbe találja
vagy belelõsz a bokájába és meghal
szted ez realisztikus?
vagy van jobb is
puska: pff hát ez aztán nagyon komoly lett nem is kell célozni de már meghalt a baka
gépfegyverekrõl hát nem tom szted van olyan igazábol hogy egy thomsonnal átlõsz a egy mezõn vagy akármin és pont eltalálja a célt?
énis CoD2-tem de nekem nem jött be az ilyen pálya végére lövõs pont fejbe találós ezért is hagytam abba és tértem vissza uo-ra
na hát ennyit róla
ha neked jobban tetszik a Cod2 akkor játsz azzal
nekünk ez jön be
bye

Vettem az adást,én is belefáradtam de gondoltam valami értelmeset is fogtok válaszolni.
Bazsi1!! neked meg csak annyit hogy amit leírtam igaz a cod1-re is.
Ha meg valami nem megy akkor azt a legkönyebb mondani hogy ilyen szar meg olyan szar,már a cod2-höz is van olyan mód ami a cod1 és uo-ban/sebzés,regenerálódás,gránátidõzités/.Egyébként meg semelyik COD-os játék se realisztikus ha nem vetted volna észre, de hát ezen már nem is csodálkozom.
Ja és KM ha nem írtál volna sületlenséget nem szólitottalak volna meg.
KM
Köszönöm, hogy megszólítottál. Csak a lényeget nem érted.
Akkor játsz a COD 2 ultrarealisztikus játékkal. Belefáradtunk már a bizonygatásba.

bazs1
Ez COD1 topic!

Hello.

Gondoltam irok pár szót az UO és COD2 játékkal felvetõdöt problémákra.

1.Elõször is szivesen játszanék az olyan egyénekkel akik szerint 10 perc alatt meg tudsz tanulni lõni a cod2-ben és mindegy hova lõsz a többit elintézi a gép.
2.Szerintem meg az a vicc hogy a cod1 és uo-ban egy sorozattal 2 méterrõl nem lehet lelõni 3 embert aki szembe jön veled.Aki lõt már életében annak szerintem ez az arkade játék nem a cod 2.
3."Na ja, és akkor még nem is beszéltünk a COD 2 csipás lélegzetvisszatartásos szánalomjáról."Hát ez meg szerintem a legnagyobb loool.Aki ezt irta szerintem még életében nem látott fegyvert,és fogalma sincs a lövésrõl.
4.És ezt nem azért írtam mert szerintem a cod2-nél nics jobb,de ne legyünk már elvakultak<#ejnye1>
Én is szoktam játszani az uo-val a pályák meg a jármûhasználat király de a géppisztoly szerintem itt van elbaszva nem a cod 2-ben.
bazs1
az minek?

dr Kotász
A plazmavetõt megtaláltad?
bazs1
Nem tom megcsinálni azt a rakétás, havas pályát!

Csirke4
zetró
ez meg ki?

:-A

<#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii>

ki vagy?

focimeccs<#idiota><#alien>

HD JOHNNIE
Jah vettem észre! 😊 Ahhoz képest hogy régen voltál jól kented! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Serpa
Stormregion?
<#vigyor3>

na mosmár nem vagyok bannolva+ be is enged
kösz mindent
(csak most volt rá idõm megcsinálni)