Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
AWE modban asszem van spawnjavítás is.
jó reggelt!
nem lehetne valamit kezdeni ezzel a spawnrendszerrel ?
azt nagyon bírom amikor mögém spawnol egy thomsonos baka és meg a kis tücsökkel lövök rá

Dietrich
én voltam kb 1 év után újra ma mielött mentem a mi szerverünkre, Johnnie ott volt...nem dicsekszem az eredményemmel 😉
Nekem még a mapok is ismeretlenek kivéve az egyiket

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nekem nincs hova lassulni. 😊 Az én multis múltam egyidõs a szerverrel 😄
Dietrich
mehetnénk páran, hogy kiderüljön mennyire lassultunk le az eltelt pár hónap alatt <#awink>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Elmondana valaki hogy hogyan kell cfg-zni (vagy adhat linket is )

A "csoportos" UO GFM-ben benne vagyok, párszor már teszteltem magam 😊
HD JOHNNIE
én ZA pro-t használok és nincs vele semmi gondom

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

trident
uninstall.
Törlöd manuálisan a mappát.
registry clean.
feltelepíted ahogy a játéknak jó, ne változtasd a mappát, oda ahová települ.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Next weapon gomb.
Kenny85
meg még arra nem jöttem rá h ha egyedül vagyok a jeepben akkor h tudok géppuskával lõni?

sziasztok már egyszer telepítettem a cod-t de most meg ezt irja ki :setup cold not locate a valid installation of call of duty ez mi lehet ?hogyan tudom feltenni?
G.I.JOE
Letöltés nem megy, vírusban, meg féregben jó vagyok, úgyhogy az biztos nem, viszont a tûzfalra én is gondoltam, már nagyon régen ZA fre pers.t telepítek, lehet hogy az a ludas, mindenesetre majd kipróbálom vmi mással, talán Outposttal.

HD JOHNNIE
valami a szólgáltatóddal lehet, de sztem elõbb futtass le egy víruskeresést féregkeresést, kapcsold ki a letöltést játék közben stb... ha mégis csinálja, akkor router újraindítás, tûzfal kikapcs és ha ezek után is csinálja akkor hívd fel a téonlányt és szóljál be nekik keményen! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

zaki
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

KM
Miért baj az, ha éppen a saját kezdõjét figyeli közben?<#eplus2>

Dietrich
de a célpontra irányísd különben máshova küldi..jobb billel a szemedhez rakod és ballal tüzelsz 😉

G.I.JOE
Sracok jatek kozben sokszor van pillanatra connection interrupted-om, de aztan visszajon. Szar-szar, beka**atja az MTT, de neha viszont ki is dob ilyenkor es kiirja, hogy time went backwards! Ez micsoda?

zaki
nm

Törölt felhasználó
Tudna valaki egy linket ahonnan lelehet tölteni a cod2-t
A [email protected] -ra küldjétek el nekem a linket.NAgyon Megköszönném

És még 1 ha lehetne egy darabban lehessen letölteni
Ingyen!!!
Kenny85
oké köszi
kipróbálom

zaki
Hi.

Távcsõvel. Belenézel, megadod az irányt, majd tûz.

Kenny85
hi.
nemvagyok új cod-os de fogalmam sincs h kell tûzérséget beindítani miután kiírta h a tûzérség kész.
megköszönném ha valaki felvilágosítana
köszi 😊

hát még cép hogy megyek<#bohoc>

??????

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Hofigalopp
pls join #compulsive @quakenet

HD JOHNNIE
no de azéjt uója jössz nem? 😊

Dietrich
lesz

Remélem nálunk is lesz PB. Ma is volt egy - két gyanús fickó de nem volt egyértelmû.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident
Majd jövõ héttõl több idõm lesz a szerverre (is).^^
Ma csak három csalót fogott a pb.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

csak 1 gond volt hogy külföldi volt a csávesz
nehéz volt vele megértetni hogy ez nem jo igy, amikor meg elmondtuk hogy kapsz egy banánt akkor elkezdet lol-ozni meg a ....... anyátokat és még sorolhatnám persze angolul

trident
szólni kell rájuk, illetve ha van h2qbull-s prefix, akkor kickeljük😊

cod
ha valakit érdekel

CoD2-s gfm hát én is kipróbáltam de aztán meguntam a sok falbabeépülõs MG-s kemperektõl akiket ráadásul nem lehetett megölni a fal miatt<#boxer><#boxer><#violent><#gun>
na itt hagytam abba a gfm-et
öcsém meg szid össze vissza hogy ilyen ócska szar gémmel tolom mint az uo meg hogy én is menjek CoD2-ni <#idiota>
jah meg ha netalántán a CoD2 be Realtibi nevü gyereket láttok az nem én vagyok hanem az öcsém

Dietrich
tudom már mindent leszedtem ami kell különben nem enged belépni a szerver csak töltikézik.

trident
gyertek nyugodtan, az Uo-n ugyan van egy pár custom map, de maga a gfm több helyrõl tölthetõ, telepíthetõ, jó szokott lenni a hangulat és társaság;

A cod2-s GFm is szvsz jó, nincsenek meg a tipusos hibák, és ott is fenn a pb.😊

Dietrich
többiek nevében nem nyilatkozhatom, de Ryan is jönne..neki is kell a változatosság már mert a BAS modban lelassultunk teljesen <#vigyor2>

Yossarian
Kollégám üzemeltet egy COD2-es szervert. Szerinte már vannak olyan modok, amivel apránként kezd hasonlítani a jó öreg junájtid offenzívhez. Arra a kérdésre még mindig nem tud értelmes választ adni, hogy minek egy játékot azért modolni, hogy lassan kezdjen hasonlítani az elõdjéhez 😛

Nieleen

Yossarian
simán lehetne mészáros bill is 😛

Nieleen

trident
Kb. 20 perc múlva fenn lesz, amit megbeszéltünk.😊

HD JOHNNIE
Sorryyy!! Találkozóm volt és elhúzódott, kb éjfél fele mentem vissza akkor már nem voltál ott 😞
No de lesz itt még hent barátom! 😊

trident
Oksa, láttam a logokból, hogy voltatok, csak most nekem van kevés idõm, de jövõ héten lesz, mehetnénk Hq-zni egy jót, akár lehetne közös TS csatin is!😊

tegnap jól leléptél<#rinya><#rinya>

HD JOHNNIE
Várunk!! 😊

Dietrich
Trident!

Ma reggel tiszteletem tettem mindkét gfm szervereteken és a PB nem balhézott...szóval majd jövök hentelni is 😊

hopp idõközben megoldottam
És a portokat hogy lehet engedélyezni?<#conf>
trident
Az ASE hivatalos oldalán találod meg milyen portokat kell engedélyezni, hogy ki tudjon lépni az ASE,

Az evenbalance.com oldalán szintén a FAQ-ban találod meg a portkiosztást, amit a PB használ. Ellenkezõ esetben nem fogsz tudni PB-s szervereken játszani (pl. pb init failure és no packet flow hibaüzenetek miatt)

hello!

Ma vettem egy smc routert, amihez nagyon láma vagyok, a boltban pedig semmit nem mondtak. A netet sikerült megosztani, de pár dolog nem mûködik, pl az ase (nem talál servereket). Visszaolvastam, de nem jutottam semmire. Mit kell beálltani és hol hogy találjon servereket/lehessen játszani?
Serpa
nem jöttök kiprobálni a WWIIonline -t?