Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nieleen
Unpure client detected! Invalid .pk3 files referenced! C:\program files\Call of Duty\main\csibesz.pk3
ezzel dobál ki néha PB 😞
Nieleen
Megfertõzõdött a gépem a W32.Jeefo vírussal. A vírusirtó progit (NAV 2004), viszont csak utána raktam fel. Ezen felül persze azért ki kéne neki irtania. Csakhogy amikor fut a teljes rendszervizsgálat, egy idõ után (víruskeresés közben) csak úgy bejön a kékhalál a semmibõl (a NAV telepítés elõtti víruskeresõjével is ugyanez volt). Ezek után tehetetlen vagyok a vírussal szemben, akárhányszor lefuttatom, ugyanez a hiba. Próbáltam csökkentett módban is, ott is ugyanezt csinálja. A NAV folyamatos figyelõje szerint viszont egyre több fájl fertõzõdik meg folyamatosan (elõugró vírusriasztások). Please help valaki...
Amúgy a COD is megfertõzõdött, szal egyelõre a multinak is lõttek.
\"Hard to see, the dark side is.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Jah ez pont jól jött ide, de a szerverre értettem. 
Istenem, már látom is a jövõt, ahogy a lemerevedett NKKAJSIML-es klántagot körülpufogtatják a SzISzV tagok, de nem sikerál egyiknek sem eltalálni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

http://epica.nl

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Bõvebben itt: JUICE
(nem akartam nagyon reklámozni, csak gondoltam szólok!)