Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[email protected]
Safe mód, az csökkentett mód?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Kandurex
Hmm...persze, hogy fertõzött a NOD 😊 ez a vírus filevírus, kb. mostanra az ÖSSZES *.exe file -od fertõzött.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
vagyis nem tudom, a címed nem adtad meg...

Kandurex
Nyugi van megoldás. Kifejezetten a Jeffo ellen (A NOD és a NAV SEM NEM TUDJA LEÍRTANI). Safe módban indítsd a géped és akkor gyönyörûen lekapja mindenhonnan, egy fontos, hogy amikor majd kérdi, hogy mit csináljon a megfertõzött fileokkal lehetõleg ne a TÖRLÉST válaszd, hanem az írtást. Elküldtem neked mail -ba.

Nah, itt fogyott el a türelmem. Format lesz és kész. A NOD szerint már maga a NOD is fertõzött, röhej.

Hát nemtom... én még nagyon reménykedem, h valahogy meg tom oldani format nélkül (lehet, hülye vok).

Pano
de én a d-t is formatálnám, mert valószinû, hogy az ottani cuccok is virisek, annak meg semmi értelme, h visszarakod és valamelyik újrafertõzi

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
szerintem érdemes lenne formatolni, mert az a rendszer már teljesen szét van rágva, azon már vírosírtó nem segít. Amint újratelepítettél mindent egybõl nyomd fel pl nod32-t, irány net, update és utánna már nem lesz gond.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
jaja, jó a kaspersky is, csak még mindig lassú 😞

Particióm van: a winfos van a c-n a többi cuccos a d-n, de egy c format után ugyis újra kell telepítenem az összes progit.

Dietrich
egyébként a kaspersky a legjobban fejlõdõ.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Szapit kérdeztem már (Szappanos Gábor a fõfõ guru a virusok terén)miért volt az hogy a NAV a magyar mél virust csak hétfõn ismerte fel míg a kaspersky már pénteken. Ennyire nem lehetnek közel a ruszkik? 😊)
Akkor mondta azt amit a beta verzióról írtam....õk reagálnak a leggyorsabban ha megkapják a virus anyagát de azt még letesztelik párszor és utána rakják fel.

Azt is mondtam, hogy a NAV 2004 lefogja a gépet, de 512MB ram-nál max. lasszóval tudná. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
remélme van partíciod...

Vagy akkor legalább kibírhatná az sp2-es winfos-ig.

A vicc az, h kb. 1 hónapja FORMAT volt!!

Könyörgöm, csak azt nee...

Yossarian
akkor ez format lesz 😞

Nieleen

Gyerekek nem fogjátok elhinni (na jó talán elhiszitek): NOD32 víruskeresés (és irtás) közben ugyanaz a kékhalál. Tudtam, hogy az én gépem bármire képes, de ez már több a sok(k)nál. Eddig annyit elértem, h a keresést leállítva egy idõ után, letöröltem néhány (olyan 30-40) fertõzött fájlt (merthogy irtani egyikbõl sem tudta).

Yossarian
privi ment...

Nieleen

Meg pl milyen oldalra gondolsz, ahol van ilyen crack? Csak egyet pls...

A pontosság kedvéért: cracket vagy serialt? 😊

The Garrett
Hát én már csalódtam nagyot zone alarmban is.

Email vírusok ellen leghatásosabb védekezés, ha törlöd a gecibe. 😄

Tûzfalak közül Kerio/ blackice -t éri meg feltenni.
Popupblocker (nekem felesleges) -re is a kerio a " legjobb"

antivírus pedig nod32 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
de ismerd el, hogy marhán zabálja az erõforrást. Na, lécci 😄DDDDDDD.

Amúgy, Virusbuster is nagyon rulz, tökéletesen fogott az is mindent. Meg "óccsó" is 😊

Pano
? 😊 Automatikusra volt állítva. Láma nem vagyok biztonság terén. DE a NAV akkor is szar 😄. Na jó, ne vitatkozzunk rajta, hülyeség 😊. Valakinek ez, valakinek az vált be.

Dietrich
???????

nem azt kell nézni mikor jelenik meg a szoftbázison a frissítés..mire való a live update funkciója?

most naponta frissült és volt mikor naponta 2x is.

Dietrich
azt hittem egyértelmû amit írtam 😊
leszeded a sharewaret és keresel hozzá cracket. Oldalakat nem mondok van bõven belõle a neten.

Pano
passz, én megvettem.

Pano
ráadásul a NAv zabálja az erõforrást meg a ramot mint az ökör. A NOD32 egyfolytában fut és meg sem érzem, hogy van. Amellett, egy teljes rendszervizsgáltat nem fél óra hanem csak 4 perc NOD-al

Pano
hát, én 3x tettem fel a NAV-ot, mindig bíztam abban, hogy jó. Mindig a legfrisebb adatbézissal futott, sose talált semmit. Leszedtem a NOD32-t, utánna lefutattam és alkalmanként talált vagy 20-30 (!) virit a gépen, a NAV meg semmit. Nekem ennyi elég volt. Meg a faszomnak sem kell olyan vírosírtó aminek adatbázisát minden szökõévben update-elik. Kell napi 1-2 frissítés.

Vagy én nem tom, lehet hogy nem kell tört változat, csak elég egy regisztrációs kód valahonnan. Csak most már nagyon kellene, mivel nem tudok CODozni

Hmm, már néztem ott is (shareware). Nem láttad, ki van mellé írva, de egy ilyen oldalon amúgy se fogsz találni törtet.

ricsi1
www.honositomuhely.hu

Nah origo szoftverbázison ugyanaz a shareware van, mint a hivatalos oldalon. Tehát, akkor a crackelt változatnál tartottunk 😊 Az merre található?

Sajna egy kis off aki szereti a harci szimulátorokat és a második világhábotú híve az most kiprobálhatja a WW2 Onilne
játékot van 14 naps free egy kis ked csináló video a gaméhoz:innen

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Yossarian
crackelni meg tényleg csúnya dolog 😊 mindjart a crackeltet kell leszedni :-DDDD

Nieleen

Yossarian
A legnagyobb elõnye, hogy a nod32 sokkal gyakrabban frissít mint a nav.

Nieleen

ricsi1
jajaja közben leszedtem a honositomuhelyrol,csak hülye vvagyok így fáradtan😉)

Dietrich
crackelni meg csúnya dolog.. 😊

Dietrich
http://origo.hu/szoftver.html?NS-search-offset=0&NS-collection=SZOFTVERBAZIS&NS-search-type=NS-boolean-query&NS-max-records=20&NS-search-page=results&NS-sort-by=-datum,-ertekeles&NS-query=NOD32%20

biztos? 😊

ricsi1
szítníztem!

Dietrich
mondjuk szétnéznék a szoftverbázis, prim.hu oldalakon progik ügyében.

Nekem van 1999,2000,2001,2002,2003,2004 NAV cd-m...frizbizzek vele elkapod? 😊

ricsi1
hupsz😊télleg,nemigazán olvastam el,csak átfutottam rajta,sorry

Nahát én nem ugyanezt kérdeztem? 😊

ricsi1
látom it tmindenkinek van vírusölöje,csak nekem nincs,a NAV2004 CDje megvan,csakugye aktiválni kell,ezért fel se raktam.
ezt a Panó által említett NOD32 Antivirus System-et honnan tudnám beszerezni(hivatoalos oldalról piros X)

Jah és akkor a nod-ból valami tört változatot, vagy ilyesmit honnan tudnék beszerezni?

Dietrich
nálam fenn van mindkettõ. 😊

ZA sem jó az új mél virusok ellen.

Dietrich
emberek...a NAV az egyik legjobb virusírtó csak õk általános cálra nem teszik ki sose a beta verziókat bizonyos virusok ellen ahogy teszi sok más cég és kiderûl némelyikrõl hogy nem kellett volna.

Egy normálisan, állandóan frissített NAV 2003 virusölõ az pont elég.
A 2004 azért nem szeressük mert a gépet negyon megfogja.

A virusbuster is jó.

Punker
számolj magadban 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ReTeK
nem ismer valaki gránát mod.ot ?
olyat amit idõzíten lehet, mert szvsz. az alap elég tréé odahajítom aztán elugranak vagy át a háztetõn és talán belefut valaki

idõzítõs gránát faca lenne, nem ?

Hát, köszi mindenkinek, akkor megpróbálkozom azzal.