Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
sztem hülyeség még egy klánt csinlni,már úgyis van anniy...és ajóknak mindenkinek van klánja,de még a sazroknak is,Zakinak meg nem kell SG klán meg már volt aszzem

Zetorg
nekem sincs 😄

zaki
😊

nem egyszerû klánt alapítani. nekem legalábbis közöm sincs hozzá 😄

Zetorg
mét?

zaki
te ezt komolyan gondoltad?

ricsi1
láttam egy játékost,úgy hívják,h 20.századi róka.elég jól nyomja ,és klánt is keres,szerintem kérdezd meg õt(1vki tudja már rakom a végére)

Zetorg
hi!
valaki jönne SG klánba?

ricsi1
mert a szerver 28 slotos,de abból 4 fent van tartva obisok részére,de amenniyben van obis az NEM foglal helyet,csak az ase jelzi(pl ha van 21 magán,és 4 obis 25 nek jelzi de te még fel tudsz csatlakozni.)

Yossarian
nah ez meg mi??? 1 perce ezzel vágott ki a pb a GD szerverrõl:

Unpure client detected! Invalid .pk3 files referenced! C:\program files\Call of Duty\main\csibesz.pk3

Nieleen

Nah az OBI-ra meg hogy a rossebbe lehet bejutni? Én ezt nem értem nonstop full és ráadásul 24 a max és folyton többen vannak.

\"Hard to see, the dark side is.\"

detto 😄

Tõlem ne kérj ezt épp megusztam,mert nem nyomtam rá,de pl. a multkori Doom 3 topic rombolást én is beszivtam,azt nyomorult gépen csak a reset segitett mert szétfagyott rajta még az isten nyila is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
oké,bocsánat...
bye

Azért mert nem tudhatod hogy egy ilyen hülyeséggel kinek milyen fontos dolgát teszed tönkre azzal hogy ujra kell inditania a gépet.Letöltés,fontos munka,stb...

Yossarian
a gébet minek? elég azexplódert kilõni a tasklistbõl...

Nieleen

HuAn82
lol! régi...nagyon...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ricsi1
jóvan mosmitkellenniyreberágnifaszomzakibácsiisberakta5szörénisbezsivtamdeénsesírtamLOL

B@szki, mi a faszomér raksz be ilyen linkeket??? Le kellett lõnöm az egész gépet, hogy abbahaggya.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dietrich
LOL!
😄DD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Talizunk egy LAN-on, ezt leverem rajtad

boxer?az loller klán....mondjuk mihez képest..

ricsi1
el hát

zaki
😄DD

Elmesz a joedes ..... te hulye gyerek naony elvezetes volt te majom. hulye

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ricsi1
te ravaszabb vayg mint voltál

basszad+

0ppika
Nem, ez inkább egy gyermekjáték.
Ezt neked ajánlom.

http://epica.nl

ricsi1
ricsi1
neked van klánod?

Dietrich
igaz 😊

megyek körülnézni mi van a szerveren.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pano
Pedig szvsz cod-hoz még nem olyan jó a pb, mint amilyen elvileg szokott lenni. Idõvel ez is felfejlõdik.

Bár, én már nagyon várok egy OSP-t Cod-hoz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nem kell az 1.4-hez crack. Azt hiszem csak a pk3-akat módosítja az 1.4, az exe-t nem. Vagy a faszomsetudja 😄D Minden esetre nem kell. 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Ne tudd meg retek! Tegnap -azaz ma- éjjel waroztunk egy német klán ellen. Simán lenynyomtuk õket, látszott, hogy kezdõ klánról volt szó. Hirtelen elkezdtek úgy lõni mind az állat, wallhackeltek 1000L, mindig tudták hol vagyunk, egybõl oda mozdultak. Kis béna pöcsök, mert így is csak 2 pontal tudtak nyerni

Punker
inkább 1 ismerõs nyírjon ki mint valami auslander 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
az jó persze olyankor én is élvezem a gamet...hát mert akkor párszor kinyírtalak volna 😄

Dietrich
"Hát nem tudom,én már olyan nagyon megbiztam a PB-ben,hogy nem is feltételeztem csalókat"
már soxor felmerült hogy ha sûrûbben frissítenék a PB-t azzal lehetne kiszûrni õket..

nálam is van hogy az mp40-l kiírtom a fél jenki vagy ruszki bagázst és mind fejbe de van hogy egy tárral eresztek bele és megse kottyan neki. Egyiknek sem tudom az okát....na ilyenkor biztos azt hihetnék hogy mp40-l megyek a ppsh ellen akkor vagy csíter vagyok vagy bátor pedig csak mákom volt. 😊

Punker
mert? azért volt jó mert nem volt tömeg viszont rendesen game-ztunk nem voltak kemperek mindenki a feladatra ment

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
mert én nem voltam ott 😄

ReTeK
muris, néha bejön

Lol, ez jó. Én is próbáltam már, sikertelenül. Mellesleg az a romos ház az egy templom.

Hát nem tudom,én már olyan nagyon megbiztam a PB-ben,hogy nem is feltételeztem csalókat.
De pl. a multok a dawnville pályán van az a romos ház amiben a golyószóró van,annak tul oldalán van egy kitört rész,ahol ha a másik oldalon ugrasz egyet,akkor egy pillanatra belátsz a házba.Ott járok,német puskával a kezemben.Na mondom belesek,ugrok egyet,hát látom egy amcsi bent motoszkál a géppuska körül.Már furdulnék el,amikor bevillan a gondolat,mi lenne ha megpróbálnám...
Viszzafordultam,ugrás,lövés,paff,egybõl kilõttem az embert.Hát az ha a killcam-ben visszanézte a szitut,tuti azt hitte hogy valami csiter vagyok...Pedig csak elképesztõ mák volt

Dichter
És ha elkapja õket a pb shot, még le is tagadják -> BOX|ER| klán 2-3 tagjának az esete.

cement
én is elámulok amikor néha benézek pubra... félelmetes mennyien csítelnek, és a saját nevükön, vagánykodnak milyen faszák... neveket nem mondanék, de egyszer specteljetek par ilyen ugyesgyereket...

respect to the man in the ice cream van

nekem a vodafone connect me csinálta ezt várni kellet és bejütt

Nem kellene, ezt magyarázzuk...

Punker
ma délután vizsgázok azért nem melózok

Durva dolog ám ilyet olvasni meló közben :-(

Punker
én csak HQ-n nyomom ha lassú játékot akarok akkor WWIIOnline

bodesz
ááááá S&D a legjobb meg a coustom mappok

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

De ha multizni akarsz nem kell semmi,csak rakd fel az 1.4-es patch-et /SG letöltéseknél is fent van/,és már mehet is!Nem kell ott crackelni semmit...