Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG klán meg már volt aszzem
(1vki tudja már rakom a végére)
Unpure client detected! Invalid .pk3 files referenced! C:\program files\Call of Duty\main\csibesz.pk3
Nieleen
\"Hard to see, the dark side is.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Hard to see, the dark side is.\"
😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hulye 

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ezt neked ajánlom.
http://epica.nl
megyek körülnézni mi van a szerveren.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bár, én már nagyon várok egy OSP-t Cod-hoz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
már soxor felmerült hogy ha sûrûbben frissítenék a PB-t azzal lehetne kiszûrni õket..
nálam is van hogy az mp40-l kiírtom a fél jenki vagy ruszki bagázst és mind fejbe de van hogy egy tárral eresztek bele és megse kottyan neki. Egyiknek sem tudom az okát....na ilyenkor biztos azt hihetnék hogy mp40-l megyek a ppsh ellen akkor vagy csíter vagyok vagy bátor pedig csak mákom volt. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De pl. a multok a dawnville pályán van az a romos ház amiben a golyószóró van,annak tul oldalán van egy kitört rész,ahol ha a másik oldalon ugrasz egyet,akkor egy pillanatra belátsz a házba.Ott járok,német puskával a kezemben.Na mondom belesek,ugrok egyet,hát látom egy amcsi bent motoszkál a géppuska körül.Már furdulnék el,amikor bevillan a gondolat,mi lenne ha megpróbálnám...
Viszzafordultam,ugrás,lövés,paff,egybõl kilõttem az embert.Hát az ha a killcam-ben visszanézte a szitut,tuti azt hitte hogy valami csiter vagyok...Pedig csak elképesztõ mák volt

respect to the man in the ice cream van
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)