Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
😊\"Hard to see, the dark side is.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Játszik a lányom de az õ nickjén majd mikor én játszok és átírom nem lesz színes csak ha újra indítanám a gépet. Alig enged be a szerver soxor inkább maradjon színtelen 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Legalábbis teljessen ugyanez a név volt,de nem szinessen irva ahogy szoktad,hanem simán fehéren.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert ha valaki nyiltan mindig a tüzvonalban harcol,az könnyebben tud öldökölni,viszont hatványozottan kitaszi magát is a meghalás veszélyének.
Ezért ha valaki folyamatossan extrém eredményeket produkál az azért érdekes.Persze egy jó játékosnak sokszor kijöhet szép statisztika /ezért jó játékos/,de nem folyamatossan 60-10 meg ehhez hasonlók.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

, jah és Oppi Nyehehe!!!😊
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Remélem nem volt rendbontás.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Nieleen
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
http://epica.nl
Enny1
Meg sose volt ennyi fragem eccerre, aztan gondoltam megosztom oromomet massal is😉
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Tud valaki olyan honlapot amiben fel van sorolva az összes quake 3 motor konzol parancs?
Enny1
\"Hard to see, the dark side is.\"