Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a Jeefo eltávolítókkal nem jutottam sokra: Yossarian: amikor beállítottam a configurations-ban, h scan all files, akkor egy fájlnál keresés közben ugyanúgy kiakadt, mint a többi vírusírtó, és jött a kékhalál. Kandurex: ez egy régebbi verzió lehet, de megpróbáltam. Csinálta a keresést egy darabig, aztán ugyanabba az ablakba kiírt egy halom ERROR-t, majd bezárta magát.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Az egész attól függ, kinek mennyi ideje van rá. Képzelem, mennyit játszhattál vele Scorpy 😊

2 hete HQ-tam 1* és akkor láttam 😊

Dietrich
kicsit korábban is kellett. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem lopta el senki az is én voltam. 😊

Játszik a lányom de az õ nickjén majd mikor én játszok és átírom nem lesz színes csak ha újra indítanám a gépet. Alig enged be a szerver soxor inkább maradjon színtelen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nálam is így van ha sokat ölök sokat is halok fõleg a HQ-n mert a rádiónál mindig megtalálható vagyok az esetek 70%-ban 😊

Azt már 2 hete én is láttam 😊

Egyébként tegnap délután valaki ellopta a nevedet HQ-n
Legalábbis teljessen ugyanez a név volt,de nem szinessen irva ahogy szoktad,hanem simán fehéren.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem feltétlenül,de elgondolkodtató.
Mert ha valaki nyiltan mindig a tüzvonalban harcol,az könnyebben tud öldökölni,viszont hatványozottan kitaszi magát is a meghalás veszélyének.
Ezért ha valaki folyamatossan extrém eredményeket produkál az azért érdekes.Persze egy jó játékosnak sokszor kijöhet szép statisztika /ezért jó játékos/,de nem folyamatossan 60-10 meg ehhez hasonlók.

Dietrich
ha valaki sokat öl keveset hal meg és nem csíter...akkor az kemper? 😄

ReTeK
"És én még csak 12 éves vagyok"

na pont ez az amiért (még) meg tudod csinálni

Pano
nem feltétlenül 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ScOrpY
The Party Face: te milyen néven nyomod, The Party Face?

Enny1

A sok frag,kevés halál meg egy kemper játékosra utal...

ScOrpY
És Oppi:

Enny1

ScOrpY
Az jó

Enny1

ScOrpY
kosz mindenkinek 😄DD

Enny1

The Garrett
90-60 annyira nem nagy szám, én most csináltam 74-10 et az már arányaiban közelít a univerzális tökéletesség felé ;D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

wow, grat, 12 évesen szép dolog , jah és Oppi Nyehehe!!!😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

ricsi1
büszkék vaygunk rád,legalábis én

Pano
hiába sok a frag, sok halál is járul hozzá. Így még mindig egy közepes szintû játékosra utal 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dichter
Eddíg sem tudtál, most miért lenne másképp??

Dud [OBI]
Üdv mindenkinek! Hehh... 2 hét gép nélkül és nem tudok gépelni... Vajon lõni még tudok?!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ricsi1

De, Ricsi nem bírt magával ;o

Pilu OBI
Kis nyaralás után újra itt.

Remélem nem volt rendbontás.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Yossarian
TDM. Bejön egy faszi és elkezd TK-zni. Azt mondja, mindenki menjen át a másik csapatba, mert egyedül akar lenni. Kivágjuk, visszajön 2 perc múlva más néven és folytatja. Kivágjuk, megint visszajö és így tovább... A vége az lett, hogy mindegy ki lõtt mellettünk, reflexbõl visszalõttünk és bizony néha sajátot találtunk... Leállítani nem lehetett, a játék tök élvezhetetlen lett és szép lassan kiürült a szerver 1 hülye miatt. Mit lehet ilyenkor tenni, mert gondolom nem ezért fizeti az illetõ klán a szerverdíjat...

Nieleen

csabawarchief
;D

ThePartyFace
Jo...ez TDM😊 En HQ-n tolom...az a kedvencem😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

0ppika
Úhh bocs csak linkelni akartam
Intézkedem.
EZT

http://epica.nl

0ppika
Na ezt döntsétek meg (és még csak 20 éves vagyok!!!)

ScOrpY
De volt már olyan hogy 0 frag 30 halál de akko még kezdõ voltam

Enny1

Hát oan is ;o

ScOrpY
Ezt pipáld le: Ezt
És én még csak 12 éves vagyok

Enny1

ThePartyFace
Jovanna...csak hypeoltam magam egy picit😊
Meg sose volt ennyi fragem eccerre, aztan gondoltam megosztom oromomet massal is😉

0ppika

Hajaj...

Most rakjak ki statokat?😄DD

ThePartyFace

A real pub-lama

ScOrpY
Hali!
Tud valaki olyan honlapot amiben fel van sorolva az összes quake 3 motor konzol parancs?

Enny1

ricsi1
hátgondolom,ha van jelszó egy szerveren azért van,hogy ne mehessen fel egyész Magyaro.(legalábibs én azér szoktam rárakni...)

csabawarchief
UPK szerverre nem publikus a jelszó?

Pano
miért is? 😊

The Garrett
már készlennél a formattal 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KM
Csak mosolyogni tudok.

Kandurex
Elküldve

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Yossarian
nah, ez jól sikerült😊

Nieleen

Yossarian
<a href="http://www.sophos.com/support/cleaners/jeefogui.com">jeefo eltávolító</a>

Nieleen

Nah, holnap estig nem leszek (elutazok), utána folytatom a vírusvadászatot, már qrvára unom (tul.képpen már cuccokat mentem el a vinyóról). Kösz mindenkinek a segítséget!