Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha igy is lehet játszani,akkor azért elszomoritó számomra,mert akkor ez egy más dimenzió,amit én soha nem fogok elérni.Ha meg "másként" sikerült ez,akkor meg azért elszomoritó...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"és amire vártunk már december óta végre megjelent a cod kieg. lemeze!"
😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Majd átkapcsoltam a discoveryre és mit hallok?? Dietrich waffen ss blablabla.. 😊
Hajnalban akasztunk? 😊
Újra raktam a gamet és elkezdtem a single módban játszani veterán módban...decemberben játszottam utoljára single módot.
Tökre élveztem milyen lamer a gép. 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Egész jó.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az hogy külföldön rengeteg cég foglalkozik játékszerver bérbeadással és hasonlókkal az csak mo elmaradottságát bizonyítja... illetve hogy nincs elég játékos 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Eredeti játék rulz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Grat
Én voltam már kolumbiai szerveren, jó játék volt, a pingem is csak 400 körüli ...

http://epica.nl
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de eljött az ideje, hogy hozzászólásaimmal boldogítsalak benneteket. Páram már ismerhetnek fõleg a mohis HQ szerverrõl.
dr. Kotász
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
2.)nemtom medidg húzná még
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
szerintem