Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
a többi új kép is fasza

Boldog Karácsonyt!

Nem is egy jól elkapott sorozatról beszélek,mert olyan bárkinek összejöhet ha rutinosabb játékos.Ez a folyamat itt ment végig,addig ölt amig le nem lõték õt is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Nálam is volt ilyen és néztem is hogy tudtam leszedni 3 jenkit egymás után így...de nem volt a fragem 40 feletti..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát én nem tudom ez a PB hogy üzemel,de most elég érdekes /és elszomoritót/ láttam HQ-n.Az ember a német puskával gyakorlatilag ha valakit meglátott az már halott volt,reflexbõl lõtt olyanokat,puskát csak rárántva a célra hogy számomra hihetetlen.Lehet persze hogy én vagyok a béna szerencsétlen,de ez igy akkor is érdekes volt.40 feletti kill-je volt,amikor még a szinte mindenki olyan 10-20 között volt...
Ha igy is lehet játszani,akkor azért elszomoritó számomra,mert akkor ez egy más dimenzió,amit én soha nem fogok elérni.Ha meg "másként" sikerült ez,akkor meg azért elszomoritó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
már jó lenne ha a kieg lemezrõl írná valaki:
"és amire vártunk már december óta végre megjelent a cod kieg. lemeze!"
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Pano
lol. Azonnal vágd pofon azt aki ezeket mondta neked 😄D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Tegnap a retken ment a halál 50 órája (az más kérdés hogy állítólag kivágtak belõle..én asszem pont akkor pihentettem a szemem) de a csata végére felébredtem. 😊
Majd átkapcsoltam a discoveryre és mit hallok?? Dietrich waffen ss blablabla.. 😊

Dietrich
heroint vagy kokaint kapott a gyõztes? 😊

Dietrich
Hello.
Hajnalban akasztunk? 😊

Dietrich
Hi.
Újra raktam a gamet és elkezdtem a single módban játszani veterán módban...decemberben játszottam utoljára single módot.
Tökre élveztem milyen lamer a gép. 😄

Punkerwork
a Ghost Recon 8. pályájára emlékeztet a kép

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ez király!

Kandurex
Az érkezõ kiegbõl egy kép:

Egész jó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

valami jó dolog ahol forgatják a codot LOL

The Garrett
és ami a halál az a cod-stúdió? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
rosszul hallottad. Eredeti szervert te is tudsz indítani.
Az hogy külföldön rengeteg cég foglalkozik játékszerver bérbeadással és hasonlókkal az csak mo elmaradottságát bizonyítja... illetve hogy nincs elég játékos 😛

Dichter
Nem. Egész pontosan tört szerver úgy lesz egy szerverbõl, hogy átírsz 1, azaz egy darab sort a cfg-ben. És voila, kész a tört szerver. Az eredeti szerverekben pedig nincs átírva ez a sor. Ennyi.

Dichter
OBI = Warezteam

én is úgy hallottam, hogy az eredeti serverek azok a cod studiónak a serverei, és azok a klánok csak licencelik tõlük, a tört servereket meg a warez teamektõl lehet bérelni nem? én úgy halottam...

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

The Garrett
szerintem nem tudja 😄

0ppika

http://epica.nl

Amugy te tudod mit beszélsz?

vagy valami ilyesmi

az eredeti server jobb mert az magáé a cod studiójáé!

The Garrett
valszeg az is haxxolt szerver volt 😄

The Garrett
---hehe az a vicc néhány külföldi szerveren.. német angol jobb pingem van mint 1-2 magyar szerverre...
Eredeti játék rulz.

bruáháhá 😊)))

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
Grat
Én voltam már kolumbiai szerveren, jó játék volt, a pingem is csak 400 körüli ...

nekem már sikerült francia srverre fel mennem pedig nem eredeti a cd kulcsom

0ppika

Punkerwork
szeva

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
Jó reggelt az SG-s CoD community-nek!

Eddig csak olvasgattam a fórumot, de eljött az ideje, hogy hozzászólásaimmal boldogítsalak benneteket. Páram már ismerhetnek fõleg a mohis HQ szerverrõl.

dr. Kotász
ricsi1
már egyszer beírtad😊

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
nemtudom nem ismerem a blinket 😄 csak hallottam ezt a mondtatot 1x valahol és megfogott.

ricsi1
én már csak azér nem ezsem meg,mert klánban senkinek sincs,úgyse tudunk felmenni külföldire.
2.)nemtom medidg húzná még

ricsi1
magyar szerver powa!ASe powa!ahol vannka powa!

Garrett, jol tévedek hgy az aláirásod egy Blink szám szövege?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

én is 14 vagyok, mégse nyitok linkin park klánt, vagy mittomén britni szpirszt 😄DD

The Garrett
na megvettem a codot 😄

2. játék amiért pénzt adtam 😄

alma2
alabpol persze, de csak a kick es a ban playert kellene bennehagyni.Akkor nem lenne gaz, max a sok haragos "klan" egymast lokdosne ki 😊

szerintem

Rossz lehet a cim

bizar
rálépek 1 serverre és kiírja h. connectig to server vagy mi utánna meg server connect time out....?????mi lehet a baj?

ricsi1
www.mohaa.hu asszem,én kb 5 percet játszottam vele😊

bizar
de melyiket és honnan???léci egy linket......

ricsi1
leszed patch az go