Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScOrpY
reggelt zaki

Enny1

bizar
hi ez nem a callofduty de hátha tuttok segíteni....
a medal of honor-ba hogy lehet interneten játszani????
kösz

zaki
pfff, tagok átlag elétkora 14 év

Köszi.
ricsi1
szûrjél magyar szerverekre ott bármelyikre felmehetsz,mivle törtek,külföldiket meg hanyagold😉

Hi!

Kollégák, szívesen játszanék a neten de "valamiért" 😊 azt írja, hogy a kód foglalt. Lehet ezzel valami kezdeni?
(ok,buying, i know)
1.4, all-seeing-eye fent van.
ricsi1
csak egy kicsit színvonalasabb:-)

Jézusom baszdmeg...
Guns N' Roses klán...
oldaluk

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pano
Jah, 5tletnek nem rossz. Hasonló lenne, mint az NHL-ben az All-Star gála 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ScOrpY

Enny1

az kéne még

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ScOrpY
te most az error ba vagy?

Enny1

Dichter
Azért nem kapcsolják be, mert összevissza el lenne állítva a szerver.

alma2
hi,
hogy valaki kickelve legyen arra lehet szavazni, nem ?
mar csak be kellene kapcsolni az adminoknak 😊

szerintem

ranGer2
jah tudom..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

régebben volt egy SG nevû klán , ami most má error néven fut..

ranGer2
SG klán huhh bazeee 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ricsi1
nekem is...

ez az SG-klán jo ötlet!
de nekem (is) csak fun klán lenne,mert van klánom...

ricsi1
asszem érdemesa felsõ bannerre kattintani.(UO)

azok már kibaszott faszfejek hogy szopnának keresztbe ha találkoznék velük az utcán addig verném õket ameddig mozognak!

Reflective team damage a megoldás...

Dietrich
reggel van még 😊
elyen=ilyen

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nagy az isten állatkertje...HQ-ra is bejön náha elyen barom..letákáz majd kilép.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Erre gondoltam én is és beizzítottam a pl3 managert is de annyi pk3 fájl van már hogy azt se tudom melyek a multi miattiak és melyek amik eredetilag települnek, mert van ami nem külön mappaként jött le a szerverekrõl.
Újra raktam a gamet és most legalább tudom melyek lesznek azok amik bekavarnak a single módnál.

zaki
tegnap is ez volt különben...

zaki
szánalmas kis hülyegyerekek. megkötözném õket, és bedobnám õket egy kútba. rohadt qrva unatkozó édesanyjukat

ricsi1
bakker mi volt most OBIn...
feéjött 3 sazrházi kisgyerek,akik arra verték magyukat,h az egész csapatot lTKzták...
egész csapatból 4en voltunk +ban és 9cel tudtam nyerni,hát mi ha nem lol

Dichter
Hajrá, én benne vagyok, hogy néha funolnánk az sg klánnal.

ricsi1
van klánom,csak volt egy felvetés(Zetorg papa),hogy csináljunk egy Sg-sklánt akik ide írnka😞)

😄
majd ha összejön kihivunk titeket 😄

Dichter
Hello! Tudtok tutti tippeket adni hogy hol lehet igényes demókat leszedni ami a profi játékosokat mutatja játék közben. Szeretnék odalt készíteni ezzel kapcsolatban, ehhez kellene némi "nyersanyag". Köszönöm elõre is. És külön listába tenném a furcsa dolgok demóit. Az is jöhetne.
Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ricsi1
télleg gyerekek ,hogy álluznk az SG klánnal?

ricsi1
neke is volt.a pk3ak zavarnka be,amiket szerverrekrõl szedtél le,azokat rakd mási kmappába sp ideére😞)

Dietrich
nem tudom mi baja van mert felraktam a játékot, magyarosítottam kipróbáltam és utána/azóta csak multizok.

Dietrich
gondoltam játszok a single móddal és ezt írta ki hibának mikor tölti be a cuccot:
pak sum/name mismatch

mi a baja?

Dietrich
pl www.cod.hu

zaki
zsír

bizar
és ezt hol lehet letölteni????
thx...

Serpa
ScOrpY
LOL 😄DD

Enny1

LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLlll

Dietrich
ez....leestem a székrõl!
😄DDDDD
van még hasonló "Valahogy ezt pont nem ide akartam" dolog? 😊

Dichter
LOL

GIGA LOL!!!!
0ppika
Húúúú de hülye vagyok
Valahogy ezt pont nem ide akartam

http://epica.nl

0ppika
Részletek rendõri jelentésekbõl és helyszíniszemle jegyzõkönyvekbõl:

"Az udvaron 1 db kutya, mely házõrzõ funkciót tölt be"

"Adatgyûjtésem ideje alatt a háziasszony az udvaron nagymosást
foganatosított, a cselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval nem
rendelkezett"

"... itt egy átlátszó fémbõl készült kerítéshez érünk..." (drótfonat)

"Az istállóba lépve balra lovak, jobbra tehenek nem láthatók"

Halottszemle, öngyilkos az ajtó kilincsére akasztotta fel magát: "A
holttest
a nyitott ajtó mellett, az ajtólapján, térden állva fekszik"

Piacon a járõr kínait igazoltat aki nem ért magyarul, közben nézi az
útlevelét:
- Mivel foglalkozik itt nálunk Huang úr?
- ???
- Mióta van az országban Huang úr?
- ???
- Hol lakik maga Huang úr?
- ???
- Hm, most látom maga nem is Huang úr, hanem ott született!

" Feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert elvesztettem a
pénztárcámat"

" A tehén menetirány szerinti bal szarva hiányzott"

Vak tanú kihallgatása:
- Ismeri a gyanúsítottat?
- Látásból.

http://epica.nl

A peccs fent van. Az all Seeing eye tippért is thx Colonelnek.