Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsonyt!
Brecourt, szitu a köv.: Amicsban vaok, mindenki meghal, 1dül maradok 6 ember ellen, megölöm mind1iket, kört megnyertük , 4. körben 18:0-m van és szét csitereztek 😄
szal... ennyi magyar scene

Félig off, de télleg csak félig😊
Hol lehet azixpében megnézni, hogy miért indult újra? A Zero Damage szerveren tegnap 5-10 percenként rebootolt 😞 De sehol másutt nincs ilyen gond...
Nieleen
És éppen az a bosszantó, hogy az utóbbi idõben arra a rövid idõre, amikor ráértem kicsit játszani, szinte kizárólag a Mohiklan szerveren játszottam.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Egyetlen gond, hogy sok a luzer akinek fogalma sincs a modról. Múltkor Pavlovon egy átjáróban defuzálom a bombát és egyik csapattársam elkezdett basholni, mert nem fért el mellettem...
the Al Seeing Eye(szerver figyelõ progi leszed)ebben magyar szerverekre szûrsz és mehetsz játszni
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Boldog Karácsonyt!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hadd kérdezem meg, hogy másolt gémmel lehet játszani a neten? Régen játszotam. Azóta már nem tudom, hogy mi a helyzet!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ménem müxik nálam a válasz gomb :/
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mikor, hol, milyen admin?
Mert nekem halvány lila gõzõn nics hogy mirõl beszélsz!
Abban 1et értek viszont hogy van egy pár "Pajtink".
Eccerû az oka hogy vannak ilyen emberek, régóta jáccunk együtt, hasonló a gondolkodásunk, megbízunk bennük és nem utolsósorban rádióorientáltak a HQ-n!
Jó kis játékmód az is, régebben ott is majdnem midíg teltház volt, csak mióta megszûnt pát hétre azóta nem találnak vissza az emberek...
http://epica.nl
Beszól TS-en egy pajtid, aki mellesleg igen köcsög módon TK-zik, és te rögtön kickel-ed, akire fúj a kiscsávó? ennyit a szerveretekrõl...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
195.228.156.230:28961
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én kb december, óta itt szpemmelek. Téged innen viszont: 

legalább nekem van