Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Megnyugtatlak hogy senkinek nem hiányoztál, észre sem vettük a távollétedet

http://epica.nl

Valami eszméletlen nagy hírrõl,én nem tudok.Talán a SG /fun/ klán megalakitásának kósza ötlete...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wEEn
Szeva mindenki!
Még élek csak mostanában kicsit sok a meló. Most nincs kedvem visszaolvasni ezt az 528db új hozzászólást, amit az uccsó jelentkezésem óta írtatok, ugyhogy csak röviden: történt valami érdekes az elmúlt 2 hétben?

Warezbe megszerzed,akkor a hadbiróság a minimum!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Garrett
akkor nem nyertek kört... 😛 az ellenfél pedig 11 et 😛 és utánna feladták gondolom.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dietrich
jut eszembe ha kijön a kieg. lemez akkor azzal is szívás lesz mint pár új gammel a crack terén meg FBI-os szarság? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rezsofiz
ase-t nem kell crackelni

sazl : c

Dietrich
ASE-t tök felesleges crackelni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
és ha 11 VS 0?

ricsi1
ne krekkeld,nekem csak elkúrta

Yossarian
minek az ASE-t crackelni?

Nieleen

0ppika
A Ventrillonak sokkal jobb a hangminõsége.

http://epica.nl

mi a jobb ventrilo vagy teamspeak?

Dietrich
Kösz.
De úgy érzem nekem ez a maximum mert a szemem folyik ki tõle a régi samsung monitor miatt

nem én válaltam a moha oldalt!

The Garrett
csinálj jobbat? 😛

a mohassok nak meg bezzg uj van!

a cod.hu honlap az egy szar nem jó a fórum meg tiszta hibás az egész honlap genyó!

az ase crakjét honnan lehet leszedni?

Elõbb játszottam egyik EYE-s csávesszel asszem Plazma ;o

The Garrett
azt hogy az eyeballers nincs ott a CPL en ezért mivel nem volt lejátszva a meccs 1-0 ra nyert a BBol

Az enyém pedig ez-e [email protected]

ricsi1
a CPL-en mit jelentenek ezek,hogy pl.:Bbol 1 vs 0 EYE
elvileg eredmény,de hogy hogy...
?

ricsi1
õõõ hogy saját klánon belül...hmm nem ott

The Garrett
aye aye 😄

az más hogy viccbõl vagy komolyan..
aki azt mondja hogy: "Õ a csiter nem én a láma", az egy vesztes war után a saját klántársait fogja hibáztatni, meg az ellenfelet csiterezni, és igy hamar szétmegy a klán...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Petyus_
Garrett ez olyan mint a MOH:AA topic volt? =) Gyere Doom3-at várni!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

The Garrett
mi állandóan csíterezzük egymást 😄

az SG-fun klán érdekében tenni kéne valamit nem? mondjuk vegyük fel egymást az MSN Messenger listánkra...
az én címem: [email protected]..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

az a klán ahol a saját tagod csiterezik (vagy csiterezni kell) annak már régen rossz

ricsi1
mármint hogy LEcsiterezni?!hát erre elég sok ellenpéldát tudnék mondani

dr Kotász
Dietrich
Hello.

Dietrich
tudom és már azóta ott játszok mióta a mohisok elindították de nem emlékszem hogy lett volna valakinek ennyi.

halihó dietrich

dzsa

ja de a hq-n azért is kapsz pontot ha a rádiót leszereled meg felugyhogfy lehet ezért volt neki 72-es faragje!

Dichter
Halihó

Dietrich
cheater...ezt se érted? 😊

Dietrich
megoldás...0-5-tel indítani 😊 és 42-18-l végezni. Senki nem mondta hogy csíter vagyok de volt valaki 72-es!! fraggel..na az már érdekesebb volt 😄

Dietrich
de azért este 10-kor még1x rámentem a szerverre 1 órácskát lövöldözni de a szemeim már kiugrottak, újjaim zsibbadtak aztán lefejeltem a klavit. 😊

Dietrich
tegnap egyedi rekordot állítottam fel! 10:00-tõl nyomtam a mohin a HQ-t 17:00-ig.
Mikor már 0-9 fraggel kezdtem valamelyik mapon (azért a végére feltornáztam 18-20-ra)úgy éreztem itt az idõ abbahagyni. 😄
Ez már betegség vagy kurvára ráértem? 😊

szia Dicht

pbhack oszt annyi a hires pb-nek..

Yossarian
Engem legjobban a "halhatatlanság" zavar. Lehet, hogy nem csít, csak az én lámaságom, de jópárszor elõfordult már, hogy majdnem az egész tárat belelövöm az elõttem rohanó fickóba és meg se kottyan neki. Aztán megfordul és 1-2 lövéssel megnyuvaszt... Akkor kezd gyanús lenni, ha ugyanazzal a fickóval többször is elõfordul ilyen 😊

Nieleen

Yossarian
80%??? még a 20% is szörnyen hangzik 😞

Én meg csak bosszankodok néha, hogy mikor tanulok meg úgy célozni, mint XY, aki a pálya végérõl célzás nélkül fejbelõ 😊)))
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet ennyi, amikor a PB nézi az aimbotot is meg a wallhacket is?

Nieleen

ezért jó külön war and training server mert oda hívod a többi klántársadat és nem fognak csitelni..

The Garrett
lol 20% az sz.tem

amugy mióta !VAN EREDETI CODOM! csak külföldi publicra járok. Ott legalább nemértem ha csítereznek. 😄

insp
"egy olyan klán, akinek a tagjai nyíltan felvállalták a pubon való csítelést"

Sajna ez a qrv@ szomorú.
Publicon az emberek 80%-a csíter. Nagyrészük "csak" aimbotos, a többi láma még wallhack-es is. (Én speciel a wh eszetlen használatát tettem szóvá tegnap a szerveren...)

Tisztelet a kivételnek.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Dichter
Megoldás = ne járj publicra, vagy csak álnéven. Speciel én nem szoktam álnevezni, ezért megyek olyan szerverre, ahol ismernek. Persze engem is csítereztek már le, ráadásul egy olyan klán, akinek a tagjai nyíltan felvállalták a pubon való csítelést, de ez most nem ide jön.