Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
oké, szarjad...\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
leszarom..Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
JAh a mi páylánk Harbor volt és ott ezt tudtuk összehozni 😊

nyehehehe! 😊 megint kaptak... tõõõõlemm 😄
Meg az is amikor a hullák "LOL"-oznak 😊)))
Nieleen
íme a 3 IP:
212.137.71.42:21111
212.137.70.3:21111
212.137.71.43:21111
De állítólag külföldi szervereken nem folyik ekkora szemétség. Oda viszont (hiába generáltam vagy 30 kulcsot is), sose tudtam felmenni 😊
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Igaz a monitorom jó szar régi szóval nem valami fasza a gamma már 😊
😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
CoD Szégyenfal
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Version 1.107 of the PB Client for CoD has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.
--------------------------------------------------------------------------------
Wednesday 08.11.2004
Version 1.102 of the PB Server for CoD has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.
--------------------------------------------------------------------------------
Tuesday 08.10.2004
Version 1.106 of the PB Client for CoD has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.
Nieleen
Nieleen
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Practice makes perfect.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Practice makes perfect.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
FPS=frame per second!!! ha 30 az fps-ed az azt jelenti h nem szaggat a monitorod mp-ként 30 képet csinál. 60 nál tökéletes ott már egyenletesen mozog de 60 felett az emberi szem nem érzékeli a különbséget. Szal mind1 hogy az fps-ed 60 vagy 200 nem ugrassz tõle anygobbat cska mindenütt van 1 kis tükk h felugorj!!!

Practice makes perfect.

pb shotot küld dmár el msnben!