Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tudtok segíteni egy címmel ahonnan lelehet szedni a MOHAA Spearhead kieg. lemezt?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hunk_AllocateTempMemory:Failed
on 4194320, needs 1945712
Mindezt egy küldetés befejezése után kapom, ezért nem tudok továbblépni

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ideje volt, hogy legyen a COD-hoz is demónézõ program.
De leginkább annak lenne itt az ideje, hogy a következõ Heat of Battle verziót töltsem...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
vwar.de-rõl letöltöttem egy vwar csomagot, hogy kell konfigolni?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nieleen
Nieleen
A Seismovisonnal nyûglõdöm...A demokat megnézni tudom, de elõre-hátra tekerni nem, sem pedig 3. személybe lépni...
Tudna valaki segíteni, vagy ötletet adni?
Thx.
Félig ON

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A cím helyhiány miatt kissé rejtjelezett, de most a Call of Duty: United Offensive kiegészítõjének Quakecon-os bemutatójáról lesz szó a Homelan beszámolója alapján. Nagy multipartyról lévén szó fõleg a kiegészítõ új multi lehetõségei kerültek szóba. Elõször is három fontos új multimod lesz: a Domination (ez nagyjából megegyezik az UT Domination-nal) és a régen várt Capture the Flag! és a Base Assault. Újdonság lesz még, hogy jármûveket is lehet használni majd a harcban, ezt egy hatalmas méretû Domination pályán demonstrálták a Quakecon-on. Egész pontosan három új jármûvet lehetett ezen a pályán használni: egy három személyes dzsipet gépágyúval felszerelve, egy két személyes közepes tankot és egy egyszemélyes nehéztankot. A pálya erõteljes Battlefield jellegû a Homelan szerint, de brutálisan hangulatos a harc.
A kiegészítõben 11 új multi pálya és 13 egyedüljátszós pálya lesz összesen. Természetesen demókat is terveznek, de errõl még nincs konkrét döntés. Megjelenés szeptemberben!
Jól hangzik!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát miféle összefogás ez ellenünk,egyszerü mezei játékosok ellen?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Boldog Karácsonyt!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Boldog Karácsonyt!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
bemegyerk pl a rifles only szerverre és ugye folyamatosan rinyál, majd kb 5 perc múlva kivág, mert, hogy régi a pb adatbázisa. Mindig megkisérli a webupdate-et, de onnan mindig idõpcsordul és nem sikerül a frissítés. Elindítottam, már nem is tudom hányszor a pbweb-et, az azt írja ki, hogy a frissítés sikeres, de továbbra is rinyál. HÁKKÓ ANYÁÁÁÁD!!!
Valaki? Esetleg megtenné valaki azt, hogy becsomagolja a pb könyvtárát és átnyomja nekem msn-en? 😉 ([email protected])