Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
MEg ha az összes magyar szerveradmin karöltve összefog és megcsinálják => soha.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ménem cod.hu n olvasátok ugyanezt? 😄

Dietrich
találtam smsweben 1-t.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Probléma megoldva

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ricsi1
szerintem már max. DC++

Dietrich
off
Tudtok segíteni egy címmel ahonnan lelehet szedni a MOHAA Spearhead kieg. lemezt?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok, erre tudja valaki a megoldást?:
Hunk_AllocateTempMemory:Failed
on 4194320, needs 1945712

Mindezt egy küldetés befejezése után kapom, ezért nem tudok továbblépni

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ricsi1
igen,én is ezt szedtem le,azthittem a 2.25 megvan😉 arra kerestem googleben,de ezt hozta.ebben meg ugye mnegm mûködik a tekergetés

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ricsi1
naa hhonnan szeded?

trident
-Dichter: thx! Még 2:30 perc és meglesz.😊
Ideje volt, hogy legyen a COD-hoz is demónézõ program.
De leginkább annak lenne itt az ideje, hogy a következõ Heat of Battle verziót töltsem...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
kemény tökû harcosok😊))

Nieleen

ricsi1
Akarom!

Dichter
csak a 2.25-tel mûxik, ha akarod felpakolom valahova

OFF:
vwar.de-rõl letöltöttem egy vwar csomagot, hogy kell konfigolni?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
Érdemes lenne bevezetni egy ban adatbázist és az adott IP-t aznap éjfélig bannolná minden szerver. Megoldható egy ilyen dolog?

Nieleen

Yossarian
uhh mekkora AIMBOT-ozást láttunk ma délután. 3 fickó csinálta a PHPC szerveren, csak egy darabig nem volt admin, aki kirúgdalja õket. Érdekes volt a killcam, mert soha nem láttam még ilyet mûködni, de persze most is meg lettem volna nélküle 😊 A kastélyos pálya udvarán respawnoltunk egymás után, azok meg 1 tizedmásodperc alatt céloztak lõttek. Mindegy volt nekik, hogy bren vagy rifle. Szabályos kivégzés jellege volt a dolognak. Egyet sem tudtunk lépni. 20 sec alatt megpunnyadtam 6*.

Nieleen

trident
Félig OFF
A Seismovisonnal nyûglõdöm...A demokat megnézni tudom, de elõre-hátra tekerni nem, sem pedig 3. személybe lépni...
Tudna valaki segíteni, vagy ötletet adni?
Thx.
Félig ON

ricsi1
csak legyen tört szerver

Dietrich
mindig is ezt hirdették...nyár vége, õsz eleje 😊

Dietrich
és én még ott se voltam 😊

Punker
ET-ben szerettem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hentes Bill
hehe, jó is az

Boldog Karácsonyt!

Punker
ha lesznek tankok kénytelenek lesznek engedni a panzerfaust-ot a szervereken

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hentes Bill
ááááá, már szeptemberben? király..... alig várom már

Boldog Karácsonyt!

Hardwired-rõl:

A cím helyhiány miatt kissé rejtjelezett, de most a Call of Duty: United Offensive kiegészítõjének Quakecon-os bemutatójáról lesz szó a Homelan beszámolója alapján. Nagy multipartyról lévén szó fõleg a kiegészítõ új multi lehetõségei kerültek szóba. Elõször is három fontos új multimod lesz: a Domination (ez nagyjából megegyezik az UT Domination-nal) és a régen várt Capture the Flag! és a Base Assault. Újdonság lesz még, hogy jármûveket is lehet használni majd a harcban, ezt egy hatalmas méretû Domination pályán demonstrálták a Quakecon-on. Egész pontosan három új jármûvet lehetett ezen a pályán használni: egy három személyes dzsipet gépágyúval felszerelve, egy két személyes közepes tankot és egy egyszemélyes nehéztankot. A pálya erõteljes Battlefield jellegû a Homelan szerint, de brutálisan hangulatos a harc.
A kiegészítõben 11 új multi pálya és 13 egyedüljátszós pálya lesz összesen. Természetesen demókat is terveznek, de errõl még nincs konkrét döntés. Megjelenés szeptemberben!

Jól hangzik!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Punker
jó volt az 😊

Az elõbb HQ-n igen barátságos felállás alakult ki.Mi szegény klánon-kivüliek,csak csodálkozhattunk,amikor szinte az összes klánban lévõ játékos az amerikai oldalra tömörült...
Hát miféle összefogás ez ellenünk,egyszerü mezei játékosok ellen?

Hentes Bill
jó-jó, de ezt miért nekem mondod?

Boldog Karácsonyt!

The Garrett
nézd végig az összes mappát. ott lesz az, ahány szerver annyi pam mod és annyi +1 helyre menti a dolgait 😛 (persze cod on belül.:😛

ricsi1
hogy nagy legyen az FPSe

Hentes Bill
passz... kapcsold be, hogy mutassa a rejtett fájlokat, hátha... de ez csak tipp

Boldog Karácsonyt!

figyeljetek, tegnap és ma felvettem 2 demot, mind a 2 nagyon fontos lenne, de most bementem a demos mappába, és nincs ott semmi! valami ötlet?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter

Hentes Bill
mert zsidó, és inkább nyomja tré grafikán 1600fpssel, minthogy maxra tolná, és 1550 fps-sel gémelne 😛

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Ilyen vidkarival igazi nagy baromság low-ban nyomni. Mert akkor minek van ilyen vidkarija??

és highba vagy lowba nyomja?

ricsi1
Geforce Fx 5600 ultra

huh lehet egy vidkaresza

Dichter
325 FPS?? Annyi meg miafasznak?? Adjon már belõle 100-at, neki úgysem kell olyan sok

ricsi1
nekem is azt mondják,de anniy nem elég...klántársan 325el ment fel elõször😄

Pano
Nekem nem az a gondom, hogy kiírja, azt még le is szarnám. Csak kibasz 5 perc után a szerverrõl. Ezen van a hangsúly 😊. de azért megpróbálom, kösz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Próbáld te is megszüntetni a figyelmeztetést ezzel a /pb_security 0 beirásal,uttána nekem nem irta már ki,és jó volt.

Pano
igen, de engem ki is basz érte :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Nem ugyanaz van veled mint amit irtam a #18436-ban?

Pano
ha a szerver nem lenne frissítve akko rnem vágna ki 😉 Mielött valaki ezt vetné fel 😄

Pano
Istenem, de tele van a pöcsöm. Ez a kurva pb megitn velem baszakodik, hát a faszom!

bemegyerk pl a rifles only szerverre és ugye folyamatosan rinyál, majd kb 5 perc múlva kivág, mert, hogy régi a pb adatbázisa. Mindig megkisérli a webupdate-et, de onnan mindig idõpcsordul és nem sikerül a frissítés. Elindítottam, már nem is tudom hányszor a pbweb-et, az azt írja ki, hogy a frissítés sikeres, de továbbra is rinyál. HÁKKÓ ANYÁÁÁÁD!!!

Valaki? Esetleg megtenné valaki azt, hogy becsomagolja a pb könyvtárát és átnyomja nekem msn-en? 😉 ([email protected])

Dichter
125 FPS kell, meg azért nem árt, egy kis gyakorlás sem 😊

Hentes Bill
velem is ue. a helyzet

Boldog Karácsonyt!

dr Kotász
Nekem elég kevés fps-em van (majd veszek még :-)), soha nem értettem, ott hogy tudnak egyesek felmenni a tetõre. Tényleg csak a fps kell? Aszittem rosszul ugrok.