Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
hasznalni mert fix ip-m van .
A gond akkor lenne megoldható, ha pl mindenkinek eredeti lenne a játéka és csak eredeti kulcsal lehetne felmenni. Ekkora ha valakit bannolnak csítelés miatt, az kinn is marad. Ha nem veszi meg újra a játékot 😊.
De sajnos a "jótékony" játszogatás mellett viselni kell õket, amit nem nagyon lehet, de muszáj.
Csak azért, hogy ne legyen kisebbségi érzésed amiatt, hogy Dichtert több klánba hívták 😄D
De különben amúgy is elég szûkösen álltam szabadidõvel, ugyhogy valszeg nem fért volna bele az idõmbe. Amúgy milyen volt?
Practice makes perfect.
Kiegészítve azzal, hogy van utánpótlásom és nem nyomja rosszul...hihetetlen õt már több klán hívta tagnak mint engem. 😊
A másik Dietrich-el kevernek aki wolfos volt. Én nem ismerem õt és azt se tudtam, hogy ezzel a névvel már játszik valaki mikor decemberben kitaláltam magamnak a nicket.
S&D-t azért nem szerettem meg mert eleinte béna voltam a game-hez ez volt az elsõ játék amivel multin nyomtam és állandóan 3 percekig hulla voltam. Aztán váltottam TDM módra majd mikor a HQ kijött itt ragadtam. Itt van feladat lehet lazán is nyomni max. 35-40 mp hulla csak az ember és ha jó társaság jön össze a publicon még élvezni is lehet a gyilokot.
Én azt vettem észre hogy a csíterek elsõsorban az S&D szervereket lepik el de jut belõlük HQ-ra is sajna ez is 1 okkal több amiért itt játszok.
De lehet most majd a héten körbenézek S&D szervereken. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ha tényleg ilyen rosszul vagy akkor most nem bántalak
Miért nem voltán a tudatLAN-on??? Ott lax a szomszédban...
http://epica.nl

Practice makes perfect.
Dietrich:
-csak HQ-t játszik
-idõsebb néhány 10-essel
-piros a logoja
méltatlanságom:
-csak HQ-t NEM játszik
-kék a logoja
-általában lamazik 😛😛
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Utóbbi delikvens megemlítette hogy õ honnan töltötte le a kis segédprogramját. Ezzel az url-el kihez kéne fordulnom, hova kéne elküldenem ahhoz hogy legközelebb más csít után kelljen néznie?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
te meg nemtom mit kuncogsz en nem buszkelkedem a klanommal de mi legalabb aktivan jelen vagyunk a magy cod vilagban titeket meg viszont egy kupara vagy egy lanra nem lattalak nevezni

jah és a klánom nem nyabvadt nemtom honnan veszed 😊Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"