Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Jobban szeretem a kihívásokat, szeretek küzdeni és akarni gyõzni. Tanulni jobbaktól, látni azt, hogy mire vagyok és lehetek képes. Ha csítet használok, ezek elvesznek. Ezek nélkül nekem viszont nem játék a játék.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hát, én eleve nem használok és nem fogok használni 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hat igen nekem pl eszembe se jutna ilyen segedprogramokat hasznalni mert fix ip-m van .

Pano
Mivel a szerver tört, nem kell feltételezni, hogy nem eredeti játékkal játszanak. Ebben az esetben viszont nem lehet megfelelõen bannolni egy személyt. Mert bannolni lehet cd-kulcs, név , PB GUID és ip tartomány szerint. Jelen esetünkben ugye a cd kulcs ugrott, nevét bármikor megváltozatja, IP-je változik. PB GUID nem gond tört szervernél. Tehát, semmi para nélkül vissza lehet menni. De valószínû, hogy ki lett bannolva az a cd-kulcs amit te is használsz, mert egy csíter is azt használta.

A gond akkor lenne megoldható, ha pl mindenkinek eredeti lenne a játéka és csak eredeti kulcsal lehetne felmenni. Ekkora ha valakit bannolnak csítelés miatt, az kinn is marad. Ha nem veszi meg újra a játékot 😊.

De sajnos a "jótékony" játszogatás mellett viselni kell õket, amit nem nagyon lehet, de muszáj.

Pano
akarsz a Frayers-be jönni? 😄D

Csak azért, hogy ne legyen kisebbségi érzésed amiatt, hogy Dichtert több klánba hívták 😄D

wEEn
Bazz! Elfelejtettem, h most hétvégén volt 😊
De különben amúgy is elég szûkösen álltam szabadidõvel, ugyhogy valszeg nem fért volna bele az idõmbe. Amúgy milyen volt?

poX3ll
ATYAÚRISTEN MAGALOL!!!! TEgnap elkaptak az OBI SD szerveren 1 gyereket és ma ott látom reggel hogy jáccik... ÉS ENGEM BANNOLTAK HELYETTE pedig én az OBI SD szervren ha eccer voltam kb 1 hete szal nagyon lámák!!!!!!!!!!!! ÉS NEM IS CSITTELEK!!!!

Practice makes perfect.

Dietrich
Rendben van. 😊

Kiegészítve azzal, hogy van utánpótlásom és nem nyomja rosszul...hihetetlen õt már több klán hívta tagnak mint engem. 😊

A másik Dietrich-el kevernek aki wolfos volt. Én nem ismerem õt és azt se tudtam, hogy ezzel a névvel már játszik valaki mikor decemberben kitaláltam magamnak a nicket.

S&D-t azért nem szerettem meg mert eleinte béna voltam a game-hez ez volt az elsõ játék amivel multin nyomtam és állandóan 3 percekig hulla voltam. Aztán váltottam TDM módra majd mikor a HQ kijött itt ragadtam. Itt van feladat lehet lazán is nyomni max. 35-40 mp hulla csak az ember és ha jó társaság jön össze a publicon még élvezni is lehet a gyilokot.
Én azt vettem észre hogy a csíterek elsõsorban az S&D szervereket lepik el de jut belõlük HQ-ra is sajna ez is 1 okkal több amiért itt játszok.
De lehet most majd a héten körbenézek S&D szervereken. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
ha tényleg ilyen rosszul vagy akkor most nem bántalak
Miért nem voltán a tudatLAN-on??? Ott lax a szomszédban...

http://epica.nl

poX3ll
akinek kell csitt az itt rohaggyon meg!!!

Practice makes perfect.

poX3ll
RaNGER

Practice makes perfect.

poX3ll
Gyógyulást ween. Pont tegnap beszltem atrummal mondta hogy õk csinálják az IF-t nme az INFINITYT!!!! Drake-t meg hagyd békén én nem lennék túl büszke az SS|IR 2 klánra

Practice makes perfect.

wEEn
Nem csalódtam magamban, hozom a formám. Egész héten szabin vagyok, erre tegnap totál belázasodtam, torokfájás, köhögés stb. Hát csak betegágyban töltsem már a szabimat, nem? 😞

Dichter

Dichter
Az, hogy az AR-esek alapították az Infinityt, ez eléggé nem helytálló. Az AR-esek az IF-et alapították, ami NEM egyenlõ az In-nel.

Dichter
Piroska rakd rendbe, ha elszúrtam volna valamit 😊

Dichter
Tegyük tisztába, ezt a neves dolgot
Dietrich:
-csak HQ-t játszik
-idõsebb néhány 10-essel
-piros a logoja

méltatlanságom:
-csak HQ-t NEM játszik
-kék a logoja
-általában lamazik 😛😛

Pano
hagyd lógni. Gyerek még.. ha nem is az, a fefogása az maradt. Bocsi ranger, de.. érted..

Pano
evenbalance-os fiúknak küld el.

Pano
az kizárt 😊 Mert azt a képet shotolja le amit õ lát. szal' ha wallhacket lát akkor az a shoton is látszik. Csak olyan része van, hogy meghackeli a pbshot kérést és pl a kép helyett egy fekete semmi látszik. Ha ilyet lát valamelyik admin, garantálhatom, hogy akkor csítel az akirõl kérte 😊.

ranGer2
Én ilyet nem mondtam 😉

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

jo en reszemrol lezartam a temat

Néhány napja obinet publicon voltam és annyi aimbotos f.aszt láttam mint anno 1.4 elött, teljesen megvoltam rökönyödve. Hárman büszkén fel is vállalták hogy csítelnek, de mittomén mennyien voltak azok akik csendben sunnyogtak a whjukkal. Naszóval, #kopaszhaj, KillerZ és Japan-B-Team elmehetnek anyjukba!
Utóbbi delikvens megemlítette hogy õ honnan töltötte le a kis segédprogramját. Ezzel az url-el kihez kéne fordulnom, hova kéne elküldenem ahhoz hogy legközelebb más csít után kelljen néznie?
Yossarian
Ne báncsátok mer réndzsör azisten! Én a statjai miatt járok ide!!!

Nieleen

ranGer2
Vajon miért lehet ez? gondolkozz 😊 AR esek ha jól tudom hogy alapitottak Infinity-t aztán ujra AR-t vagy hogy nem csak kezdõk alapithatnak klánt.. 😊 hanem mondjuk 2BN,HAD,HAD2 tagok is 😉. Azért ez az aktivan elég tág ... 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ricsi1
akkor a mõltkori elmaradt wart bepótolhatnánk😊 ki akarok kapni!!!

az vagyok..
te meg nemtom mit kuncogsz en nem buszkelkedem a klanommal de mi legalabb aktivan jelen vagyunk a magy cod vilagban titeket meg viszont egy kupara vagy egy lanra nem lattalak nevezni

ranGer2
Inifity? büszke lehetsz! 😊 gratulálok hozzá és sok sikert!!

ranGer2
MIntha OFF olnék 😊 ez miért olyan nagy off? van klánod mi a neve? -=szánalom=-??

ricsi1
te infinitys Ðrake vagy?

sokat ertesz hozza ez no comment en csak megkertelek ra hogy ne rakja be ilyen kepeket lehet kicsit durva voltam de mar elottem kertek szepen is es az nem hatott meg vagy ha nem kertek celoztak ra es szerintem ez eleg..

Yossarian
hencegõ 😊

Nieleen

Yossarian
Nah, pont te mondod meg, hogy el lehet-e húzni...

Nieleen

ranGer2
De elmondtam hogyha nem tetszik valami ellehet húzni a sunyiba vagy nem kell megnézni!

ricsi1
köszönöm😄

ranGer2
Hát majd kiderül hogy mekkorát zakózunk ellenük de látom sokat értesz hozzá jah és a klánom nem nyabvadt nemtom honnan veszed 😊

mar elnezest ranger ur de szerintem senkit nem erdekelnek a nyamvadt klanod warjai a legtobb ember aki ideir biztos jaccik napi 1-2wart szal ilyen kis marhasagokkal minthogy ilyen meg iyen fragem volt a waron meg az arrol keszult shotokkal el lehetne lepni az egesz forumot inkabb nyomd be a klanod weblapjat alairasba vagy ilyesmi de nemkell magad itt isteniteni mer egy jobb magyar klan mint pl :obi ellen igen nagyon zakoznatok ....

ricsi1
ezzel csak az abaj,h zat hallottam,h a legújabb WHk már olyanok ,h a PB shotokon sem látszanak:/

ricsi1
he?!

Yossarian
mekkora fényezés :-DDD

Nieleen

ranGer2
Nah idefigyelj ha nem tetszik ne nézd csicskafejü nyomorék...

ricsi1
LOÁL szerinted komolyan is gondolta

ranGer2
#18563 aha akkor olvasgassad ezt az üzenetet!

ricsi1
mármint a képes dologgal

ricsi1
lûjed!
de szerintem ezel más is így van...
.(PONT)

18574 - 18575...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ranGer2
vááá ez a két név loollaa! 😄 teljesen összekavar! Dietrich el nincs semmi bajom.. ricsi vel van... majd szétlövöm a tökét ...

ricsi1
reagálj csúnya vereségünkre

ricsi1

na lol, hülyevagyok , azt hittem hogy dichternek mondtad ezt a klános dógot.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"