Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a problémám,hogy az fps-m nem megy 60 fölé. Hiába írom be,hogy com_maxfps 250, marad 60-n.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1; tört szerverre jársz (gondolom a magyar szerverek többsége)
2; megvásárold a cod-ot, így az eredeti játék minden elõnyét élvezheted.
3; elfogadja a beírt kulcsot, csak utána nem mutatja. Ott van az.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mégegyszer köszönom.
Van?
Megvásárolod a cod-ot, vagy járj tört szerverre vagy befizetsz az akciós tf2-re/red orchestrára.
A kulcsot nem fogja mutatni az mp beállításokban, az úgy jól van, megnézheted pl. a registryben (start/futtatás: regedit).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elõre is kérnék segítséget.
Elolvastam 5-10 oldalt elõlre, de már elfáradtam.
Legyenszíves valaki írja le újra, hogy ez a probléma miért van? :
Belépek egy szerverre, számol, és ez jön kia menübe: "CD kulcs nem megfelelõ,mert használatban van. Próbáljon meg egy másikat."
Na én ezt megtettem, mert generáltam egy másikat.Be is írtam az MP beállításoknál, és amikor beírom elfogadja, de mihelyst kilépek, utána vissza már nincs ott.
De sztem ugysem lenne jó, vagy már belevagyok keveredve.
SOS, HELP!!!!
THX elõre is annak a rendes embernek aki segít.
ÜDV: Bercy
Kerestem neten, hogy esetleg másnak is volt-e ilyen problémája és valóban nem egyedi az eset. Viszont megoldást sehol nem találtam eddig.
Még ezen a fórumon is kérdezte valaki, hogy mi van ilyenkor, de nem kapott választ.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond, mit lehet ilyenkor csinálni?
Nagyon jó lenne valami megoldás, mert így nem tudok továbbmenni, pedig szeretnék játszani tovább.
Köszi.
Szóval nálam a rate 25000-re van állítva és a maxpacket pedig 30-ra. Én ezzel tudtam online játszani.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
No packet flow: Az elsõ google találat is jogos felvetés, probléma megoldó lehet: "Nem tudja a PB kliens automatikusan frissíteni önmagát. Frissíts manuálisan!" A Pbsetup.exe file-t kell futtatnod link..
Ha kell, akkor a pbsvc nevû segédprogrammal lehet újratelepíteni a pb-t.
Esetlegesen ellenõrizni is lehet a tûzfalat, router esetén a portokat (-lehet ez is akadály pölö).
Low ping: magyar szervereket célozd meg, átlag nettel is ha európán belül érdemes maximum szervert keresni.
S ami mindkét dologra: minden felesleges, sávszélt zabáló folyamat kilövése. Mindet, msn, xfire, ami nem kell, az ne fusson, mert ramot, sávszélt vehet el.
Egy dolgot nem tudok, már nem emlékszem a rate, maxpacket beállításokra, ez viszont mindkét esetben fontos lehet. Johnnie biztos tudja😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Segítsetek.
Nekem olyan problémám lenne,hogy a cod1 multiba beenged játszani,de 1 perc után kidob.Azt írja no packet flow.
Miért van ez segítsetek.
Köszönöm.
Szeretnék tanácsot kérni cod5 ügyben. Van egy intel core 2 duo (2.2Gh) nvidia 8600gt (a legfrissem driverrel hozzá) és 1gb ram és a cod5-öm néhány pályája direct x hibával kifagy (csak a reset segít)
nem tudom mi lehet a baj mert a többi cod részt "simán" viszi
a segítséget elõre is kössz
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
single se.. semmi..:/
hnap megkapom 1 havertól. hátha vmi történik. hátha csak az én verzióm a szar..
bár ezt erõsen kétlem..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Ha xp-d van és ott "villan" egyet, akkor majdnem passzolok... Szingli elindul?
directx 9c(4.09.00..)om van fennt
és a 8.12 es driver :/
(sapphire HD3650-es a vidkari, zsír új, karira kaptam)
directx 9.c kell legyen kiírva, ha nem frissítsd a directx-t, illetve nézd meg valában friss-e a drivered (atinál 8.12 a legfrissebb, nvidiánál nem tudom fejbõl)
nekem 1 ien gondom lenne:
pedig a driverem tutti h friss:/
esetleg vmi más tipp??
nem lehet valahogy a jatekban az 1920x1080-as felbontast elérni? 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nieleen
Olyan problámám van h engedélyezem a punk b-t, és amint csatalkoznék egy szerverre kiirja h állítsam be a punk b-t de én mindig engedélyezem de mindig mikor fölcsatlakoznék visszaugrik a no-ra.
Valaki segítség?
Köszi
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro