Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
ezt mondta nuky:
aSa]^NuKy° üzenete:
azt, hogy kapja be az a büdös geci, aki ilyeneket talál ki

ricsi1
sok csiter van,most már mások s mondták,szal a wermacht klán(korábban elírtam)nyugodtan vehetõ csiter klánnak...

ricsi1
ismerem a csákót,megyek,meg is kérdezem😊

wEEn
Nem szokásom cheaterezni senkit, kivéve akkor ha teljesen biztos vagyok a dolgoban: kedves adminok nyugodtan bannolhatjatok az NuKy néven futó köcsögöt, mert a faszomat levágom, ha nem aimbotol. Ha valakit érdekel vagy kisfilmet akar készíteni, annak demo-t tudok adni (nem igéret, hanem bizonyíték)!

Nem az a gond, hogy van 1-2 zavarodott, hanem az, hogy felmegyek mint "noob" egy szerverre ami ráadásul magyar, és kapásból aimbotba futok, majd a kövin dettó. Ezekután "tanulj meg játszani". Et-ben fix szerverekre járok (3-4 public több mint egy éve), fix "személyzettel", ha néha akad is 1 nyomi, gyorsan kidobják(hála az adminoknak). Természetesen nem szeretnék CoD vs. Et összecsapást sem, kérem kapcsolja ki

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Admin úr, 18644et legyen szíves kurva gyorsan törölje ki!

poX3ll te meg hogy gondoltad hogy beírod ide azt a címet?! Elment az eszed baszki?!!?! Eddig aki csak azért nem csítelt mert lusta volt keresni magának, mostmár az is elkezdi. Gratulálok.
ricsi1
na ja...egyszer én is elmentem fényképésznek,de hát egyet se tudott elküldeni az adott személyrõlvmi {weimascht} klán volt

bodesz
ja csk 1 a baj.van olyan cheat is havernak hogy a PB shotot befeketíti amit csinálsz róla multkor ezt próbálgattuk hogylehet e róla csinálni de nem 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ricsi1
van 1-2 paraszt(eseleg töb bis)miattuk nem kell abbahgyni

bodesz
bezzeg én leszokok a cheatról erre meg berakja a aimbot oldalának címté hogy mégtöbb cheater legyen bazzeg

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Nem akarok magyarázkodni, nyilvánvaló volt, a fegyvere gyakorlatilag a domboldalon kísért végig miközben teljes takarásban voltam.

0ppika
Csak hogy ez nem ET, köztudott hogy van CoD-ban is elég csaló, de annak az esélye hogy te életedben elõször találj ennyi cheatert, az kizárt.

http://epica.nl

0ppika
Amúgy pontosan mibõl gondolod hogy csalók voltak ha most játszottál életedben elõször???
Lehet hogy pont valami olyan helyen voltál ami tök nyilvánvaló egy rutinos játékos számára hogy ott fog jönni az ellen ...

A történetem szerintem eléggé világos és érthetõ, van némi tapasztalatom Et-bõl is, ennyi.

0ppika
Legalább nem foglalod a helyet

Hentes Bill
és ezt te honnan állapítottad meg, hogy csíterek voltak?

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok, csak egy rövid élménybeszámoló a CoD multi élményeirõl: elõljáróban annyit, hogy fanatikus Et-s vagyok. Szóval miután single megvolt gondoltam meglesem a multit is, megtaláltam az általam is elérhetõ magyar szervereket (nevekkel nem szolgálok). Spectatorként ellestem az új dolgokat, feladatokat. Nagyon jó dolognak tartom (az Et-vel szemben), hogy miután az ember exitál véginézheti haláltusáját az ellenfele szemszögébõl. És itt jöttek az érvágások sorban: már az elsõ pillanatokban gyors elhalálozás, az ellenfelem felefedezése nélkül. Ismétlés megnéz: emberem "spontán" rámfordul és mozog velem(miközben egy domb mögött osonok- és elvileg nem láthat), sisakom kivillan és bumm. Gondoltam ez van, csíter akad Et-ben is. Kerestem másik szervert, eredmény még rosszabb: az ellenfél 5 játékosából 2 csíter. Harmadik szervert nem kerestem és nem is fogok. Nem rontom el a single élményét egy pár személyiségzavarral küszködõ ember miatt.

Eisenhower
CoD: UO MP
(kommentek: 2)
Nem szeretem a rövidítéseket 😊 A Call of Duty: United Offensive-bõl most végre multis videók is megjelentek. Eddig fõleg csak a szingli küldetéseket láthattuk mozgás közben. Én nem nagyon szoktam multizni, de nézzétek meg õket és kommentben meséljétek már el, milyen újításokat fedeztek fel az elõdhöz képest 😊 (Thanks Sundesz) gémszaron van a 2 link^^ akarom mondani www.gamestar.hu ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
õt. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
a kis dietrichet

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nem Dichtert hanem az utódomat. 😊

Pilu OBI
Ez is jó, de helyesebben:

pb_sv_plist ->innen a PB ID-t lehet kinézni közvetlenül
pb_sv_getss ID

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
uhh, de király, ilyen kell nekem is ...

ricsi1
szerntem meg a csiterek nagytöbbsége azt se tudja,hogy van IP-je kis túlzással

Yossarian
Pano, már az is haladás, ha a fix IP-sek és a 24 órás IP-sek nem mernek csítelni.

Nieleen

Pano
ha admin vagy a szerveren akkor nyomsz egy \serverstatus parancsot, ekkor kiírja a játékosok nevét és a hozzájuk tartozó sorszámot. Utánna kiválasztod annak a palyernek a sorszámát amelyikrõl pbshotot akarsz és \rcon pb_sv_getss <sorozatszam+1> (<> nélkül a +1 annyit takar, hogy a számhoz hozzáadsz még egyet)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
az az ember bontja a kapcsolatot, újracsatlakozik, kész az új ip-je, megy vissza a szerverre

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
Pano, ha éjfélig letiltják az IP-t, akkor nagy valószínûséggel csak azt az egy embert szívatják meg. A csíter pedig meggondolja, hogy akar-e még aznap játszani...

Nieleen

Yossarian
Tényleg csak annyi eszed van, hogy be is teszed a címet???

Nieleen

poX3ll
nem tudja vki hogyan leeht pb screenshotot csinálni?? JAh kai leküldte a linket az evenblancenek itt van még 1.
taurine.da.ru A PB csak az 1.1 csittet ismeri ott meg 1.10 is v naz oldalt le kéne tiltattni
Rossz csitterek:

Practice makes perfect.

te sem vagy semmi ecsém...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wEEn
Ahogyan az írás is mondja: multiplayer options menü -> punkbuster-t engedélyezni (enabled)

DJ RX7
ez a baja.

:3

wEEn
Nem buktam volna le, mert én olyan csitet használok, h a monitoromon minden tökéletesen rendben lévõnek tûnik, de közben 1 géphang mondja a fülhallgatómba: "Figyelj! Egy német most jön a bokrok mögött. Tüzelésre felkészünlni: 3-2-1..."

DJ RX7
sikerül csak megint kiirt egy hibát

0ppika
Jó kifogás féltél hogy lebuktál volna
Amúgy király volt, itt tényleg kiderült hogy ki az aki tisztán játszik, bár nem volt semmi "nagy" név ...

Dichter
klikk a bannerre, ha onnan nem jutsz tovább, akkor ne is játssz

Dichter

itt van:
magyar szerver

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ RX7
tudtok mondani egy magyar szervert?

d= használd

d a válasz gombot nem kell kettõskereszt tizennyolcezerhatszáztizennégyezni...

Háhááá, elküldtem evenbalancra az aimbotlinket, remélem lesz foganatja a dolognak..
Szar pb, csinálthatnának már vmit mert nagyon el vannak kanászodva a csíterek..
ranGer2
#18614 csak azért mert kirugtunk a picsába 2 nap után? lámi! mindegy én nem fogok itt vitázni ilyen félresikerült emberképzõdményekkel! ti vagytok a PRO-k meg lehet nyugodni..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nem tört szerverre probalsz kapcsolodni..
ASE-val kereshetsz magyar szervereke, azok törtek..

Dichter
Akkor 625x-re is. Gém feltesz, 1.4-el upgrade, innen szedsz all seeing eyet, és csak magyar szerverekre szûrsz, oda fel tudsz menni.

DJ RX7
hi.
van egy kis baj a coddal felerakatam a 1.4patchet mert akartam multizni mikor akarok valakihez csatlakozni akkor azt irja ki hogy a kulcsszó már használatban van válassz másikat mi ennek az oka ,töbszöri is irtam más kulcsszót.
please help!!!