Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aSa]^NuKy° üzenete:
azt, hogy kapja be az a büdös geci, aki ilyeneket talál ki

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
poX3ll te meg hogy gondoltad hogy beírod ide azt a címet?! Elment az eszed baszki?!!?! Eddig aki csak azért nem csítelt mert lusta volt keresni magának, mostmár az is elkezdi. Gratulálok.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://epica.nl
Lehet hogy pont valami olyan helyen voltál ami tök nyilvánvaló egy rutinos játékos számára hogy ott fog jönni az ellen ...
(kommentek: 2)
Nem szeretem a rövidítéseket 😊 A Call of Duty: United Offensive-bõl most végre multis videók is megjelentek. Eddig fõleg csak a szingli küldetéseket láthattuk mozgás közben. Én nem nagyon szoktam multizni, de nézzétek meg õket és kommentben meséljétek már el, milyen újításokat fedeztek fel az elõdhöz képest 😊 (Thanks Sundesz) gémszaron van a 2 link^^ akarom mondani www.gamestar.hu ^.^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pb_sv_plist ->innen a PB ID-t lehet kinézni közvetlenül
pb_sv_getss ID
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nieleen
taurine.da.ru A PB csak az 1.1 csittet ismeri ott meg 1.10 is v naz oldalt le kéne tiltattni
Rossz csitterek:

Practice makes perfect.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

féltél hogy lebuktál volna 
Amúgy király volt, itt tényleg kiderült hogy ki az aki tisztán játszik, bár nem volt semmi "nagy" név ...
magyar szerver
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Szar pb, csinálthatnának már vmit mert nagyon el vannak kanászodva a csíterek..
lámi! mindegy én nem fogok itt vitázni ilyen félresikerült emberképzõdményekkel! ti vagytok a PRO-k meg lehet nyugodni.. 
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ASE-val kereshetsz magyar szervereke, azok törtek..
van egy kis baj a coddal felerakatam a 1.4patchet mert akartam multizni mikor akarok valakihez csatlakozni akkor azt irja ki hogy a kulcsszó már használatban van válassz másikat mi ennek az oka ,töbszöri is irtam más kulcsszót.
please help!!!
:3

)miattuk nem kell abbahgyni
uhh, de király, ilyen kell nekem is ...