Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pixupload.tk
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Na ezt jól megmondtam. 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ki akartam próbáni az fg42-est, letöltöttem a fájlt(weapon_fg42_outfit.pk3 7 222 ), betettem a main-be,
beallitottam a servernel az fg42 engedelyezest, beirtam a konzolba az scr_allow_fg42 1 -et, erre ezzel veri ki a szemem a gép:
lécci valami okosat mondjatok. 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Engem végülis annyira nem érdekel, akinek a véleményére adok, az tudja hogy nem vagyunk csíterek, a többi le van SZARVA.
- A témát végleg lezártam. - Ha valaki valamit szeretne, az ne keressen!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

De most komolyan. Ha esetleg valaki az klánból látott volna egy cheatelõ Blitz-est, az egybõl rohant volna hírezni ide-oda. Szal ne egymásra dobáljátok a sarat.
Valaki felvilágosítana?
Megnéztem a Gamestar-on lévõ két új videót.Igen kellemesek,jó hangulatúnak tûnnek az új multi játékmódok.Most már csak az a kérdés hogy ezt hány playeres szerverekre akarják csinálni.Mert azokban a modokban ahol már van tank,meg másféle jármû,és ezáltal a terep is nagyobb,már elég kevésnek tünik a 20-26 játékos/szerver.Szóval ezeket én már olyan 50-60 emberkével tudnám elképzelni,hogy a jármûvesek mellé jussanak azért gyalogosok is.Persze hogy aztán ez megvalósitható-e,arról fogalmam sincs,bár TDM-ben már most is láttam 40 playeres szervert...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tudjátok,néha spectracorban jelez egyet,mint bug...ezek meg kiléptek miatta,de nem fogták,fel,h nem tõlünk volt LOL
a demot természetesen elkérheted ...
Amúgy ha megnézed a CB eredményeinket - sajnos - nem az jön le hogy csítelnénk. Szintén szeretnék gratulálni, hogy nem csak máshol, itt is sikerült bemocskolni a nevünket. Hát köszönöm!
úgy látom ezt nem vetted észre: "egy public demo nem bizonyíték, csak szerverloggal kiegészítve... "
Látom próbáltad menteni a menthetõt. DE kívánom hogy járj úgy ahogy Nuky.

Ez marad a rágalom szintjén...
1. a színezés nem egyezik
2. játszott egy Massivo is. Na már most, valszeg õ is aimbotolt, viszont az igazi Massivo a Balatonon volt.
Illene bocsánatot kérni.
meg ennyi idõsen a faszt járnék LAN-partyra, biztos lenne ezer más dolgom ...
a srác ( "Nuky" ) fehér és kék Nuky-val megy. nekünk nem is ilyen, és sosem volt ilyen színezése a neveinknek. szóval ez csak egy kis rohadék pöcs, és nem az Nuky !
szóval kérheted a bocsánatot
ki szemét, vádol.
de ezt senki se felejtse el :
wEEn :
"a faszomat levágom, ha nem aimbotol"
errõl küldd majd a demot ! bár inkább az lesz, hogy vádolsz, igérgecc, de nem fogod betartani. szép ...
Ez meg itt a 2. rész - klántársam is vett 1 demot. Ez is látványos.
sin - mielõtt habzó szájjal qrva anyázol, elõszörnézzél szét a klánodban, h valóban õ csinálta-e vagy sem. 2x meg látom már a 14-et is betöltötted, igy sajna anyukád biztosan nem enged el LAN-partykra, amit igazán sajnálok, mert ilyen duma után szívesen "elbeszélgettem" volna veled...
Amúgy raw vagyok, de ezt eddig nem fedtem fel.. :o)
Inkább arra lennék kiváncsi hogy melyik napon találad csaláson. Mert pl tegnap (15-én) nem volt itthon, így nehéz. Mohira meg amúgyse megy...
Most már légyszi tedd fel a demot, már csak azért is megnézném...
/
De most ezzel szerintem semmit sem bizonyitasz...
"^NuKy° (a kurva annyát, aki csíterezik engem minden fórumon) üzenete:
ma revoltoztam"
"^NuKy° (a kurva annyát, aki csíterezik engem minden fórumon) üzenete:
még soha nem voltam mohi, ahhoz béna vagyok sztem"
és a végén hozzátette :
"mostantól én is keresem a gyereket, aki a nevemen jáccik"
szóval ennyit arról, hogy Nuky csalna ...
az ilyen faszok miatt váltanak egy csomóan nevet, még akár komplett klánok, mert vmelyik béna szar kitalálja, hogy ezek cheaterek, csak mert jobban jáccik nála, aztán már is rossz neve lesz az illetõnek / klánnak. úgyhogy küldd a demot aztán utána majd jöhet a nyílvános bocsánatkérésed !
kezdheted vágni a faszodat köcsög !
inkább az képzelhetõ el,h vki a nevén csitelt(a mi klánunkat is szemelték már ki ilyenree)
a demot küldd el, de a legtöbben még azt sem tudják a klánból mi az az aimbot !
csak mert vki esetleg jól jáccik nem cheater egybõl. amúgy sztem a punkbuster pont azér van, hogy kiszúrja a csalókat.
úgyhogy fogdd vissza magad és ne kavarjál, te kis pöcs