Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
ezt nem hagyhatom,ki szerzek csitet és megyek tevénykedni

töltsd fel a képet, vinyorol nem lehet linkLni..
www.pixupload.tk

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
aki meg az én nevemben akar 1x csíterkedni annak átnyúlok a monitoron és bebaszok egy nagyot.

Na ezt jól megmondtam. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Amit letöltöttél, az egy custom skin. Mondjuk jó lenne látni a képet, amit be akartál linkelni

ricsi1
há tha bellítottad,akkornem is kella pk3:S

Hali!
Ki akartam próbáni az fg42-est, letöltöttem a fájlt(weapon_fg42_outfit.pk3 7 222 ), betettem a main-be,
beallitottam a servernel az fg42 engedelyezest, beirtam a konzolba az scr_allow_fg42 1 -et, erre ezzel veri ki a szemem a gép:

lécci valami okosat mondjatok. 😊
én is megkereném Dichtert, mert ismerem nagyjabol, tudom hogy nem csal, NuKy-t viszont nem kerestem volna meg, mert nem ismerem. könnyebb elhinni egy ismeretlen emberrõl hogy csaló, mint azt hogy egy másik ismeertlen ember az Õ nevén csal..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Balo
Én mircen keresnélek, mert tudom hogy ott fenn szoktál lenni. Ja és igen, bármilyen hihetetlen megkeresnélek...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Dichter
Most õszintén. Ha meglátsz egy FoP.Dichter-t aimbotozni egy szerveren, akkor megkeresel MSN-en??? Hát nem...

Balo
Ha én látnék egy Blitzest, akkor nem egy olyan fórumon kezdem el "bemutatni", ahol meg se tudja magát védeni. Ha nem szól ricsi, akkor most mi lennénk a csíter klán. Szólhatott volna neki MSN, kinn van a honlapunkon az MSN címe. A honlapunk címe elérhetõ a callofduty.hu-n.
Engem végülis annyira nem érdekel, akinek a véleményére adok, az tudja hogy nem vagyunk csíterek, a többi le van SZARVA.

- A témát végleg lezártam. - Ha valaki valamit szeretne, az ne keressen!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Dichter
Annyit fûznék hozzá a flame-hez, hogy egyszer az én nevemben is aimbotoltak, nagyon szar érzés volt. Szerencsémre, ismert vagyok (vannak akik szeretnek, és vannak akik nem) annyira a CoD sceneben, hogy senki nem hitte el rólam. De ilyenkor télleg ne azon verjétek el, (wEEn) aki berakta ide, hogy csal egy bizonyos, általa nem is ismert ember, hanem próbáljátok meg kideríteni ki az. Szerintem a Mohisok visszaolvassák a szerverlogot, ha megkéritek õket. Kaptok egy ip-t, amit ha egy kicsit értetek hozzá, címmé lehet varázsolni De most komolyan. Ha esetleg valaki az klánból látott volna egy cheatelõ Blitz-est, az egybõl rohant volna hírezni ide-oda. Szal ne egymásra dobáljátok a sarat.

ricsi1
hungárián kól of duti klán!assassin áliász

(bocs az asasoknak,hogy bemutattam õket😊 )

Mi az az klán?
Valaki felvilágosítana?
ricsi1
mér?!most is vannak 50 slotos serverek,cska nem hazánkban,de ma voltam angliai 42-esen,igaz volt 120 a pingem,de egyáltalán nem lagoltam

szép kis laggos szerverek lesznek 50 playerrel....

lesz benne sprint..yeah

ricsi1
de az a kiegészítõben lesz,uram

Na mielõtt teljessen eluralkodik itt a káosz...
Megnéztem a Gamestar-on lévõ két új videót.Igen kellemesek,jó hangulatúnak tûnnek az új multi játékmódok.Most már csak az a kérdés hogy ezt hány playeres szerverekre akarják csinálni.Mert azokban a modokban ahol már van tank,meg másféle jármû,és ezáltal a terep is nagyobb,már elég kevésnek tünik a 20-26 játékos/szerver.Szóval ezeket én már olyan 50-60 emberkével tudnám elképzelni,hogy a jármûvesek mellé jussanak azért gyalogosok is.Persze hogy aztán ez megvalósitható-e,arról fogalmam sincs,bár TDM-ben már most is láttam 40 playeres szervert...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

te sem irnád így egy ismeretlen emberrõl...

ricsi1
ha olvassa vki a forumotaz m!* "klánból" üzennémneki ,h ekkora gyökerekkel,mint TI nem tlaálkoztam még,,,
tudjátok,néha spectracorban jelez egyet,mint bug...ezek meg kiléptek miatta,de nem fogták,fel,h nem tõlünk volt LOL

wEEn
Ok. Akkor még 1 válasz. Abszolút nem tudtam/tudom h ki az NuKy. Hogy õszinte legyek nem is érdekel. Tehát ezzel ne gyertek, h éd direkt most aljas módon benneteket akarlak lejáratni. Egyszerûen fogtam 1 rohadt csitert és kész. Innentõl kezdve, meg inkább a ti érdeketek, h szerverlog-ot kérjetek, hogy kiderítsétek, hogy valóban õ-e vagy sem. Részemrõl ennyi!

ricsi1
azt,h valaki nuky névvel csitelt,de közel sem bizto,h õ volt az

De mit irjon ha egyszer ez a valaki,olyan néven játszott mint a ti társatok?

ricsi1
na szerintem a témát lezárhatjuk,Nuky sztem se csiter.

sin
azért kell bocsánatot kérned, mert egy mi emberünket rágalmaztad !
a demot természetesen elkérheted ...

Balo
Szóval Blitz...
Amúgy ha megnézed a CB eredményeinket - sajnos - nem az jön le hogy csítelnénk. Szintén szeretnék gratulálni, hogy nem csak máshol, itt is sikerült bemocskolni a nevünket. Hát köszönöm!
úgy látom ezt nem vetted észre: "egy public demo nem bizonyíték, csak szerverloggal kiegészítve... "
Látom próbáltad menteni a menthetõt. DE kívánom hogy járj úgy ahogy Nuky.

wEEn
Miért is kellene bocsánatot kérnem? Bizonyíték van róla h csal a srác. Ha nem a ti emberetek, akkor keressétek meg ki az ellenségetek, és verjétek le rajta. Részemrõl ennyi, mert nem érzem szükségességét annak, hogy veletek tovább beszélgessek. Amúgy ha jól rémlik, nemsokára lesz CB warunk. Természetesen minden tagtól demo-t fogunk kérni!

Balo
És tényleg: egy public demo nem bizonyíték, csak szerverloggal kiegészítve...
Ez marad a rágalom szintjén...

Balo
Én is megnéztem:
1. a színezés nem egyezik
2. játszott egy Massivo is. Na már most, valszeg õ is aimbotolt, viszont az igazi Massivo a Balatonon volt.

Illene bocsánatot kérni.

sin
most nézem 25 - 30 közt vagy. ennyi idõsen hogy tudsz ennyire elsötétült lenni, hogy minden ok nélkül, esetleges utánajárások nélkül rágalmazol, hogy télleg az e a bûnös akit vádolsz ( megkérdezhetted volna színeket fórumunkon v megnézted volna egy szerveren, ahol egy igazi jáccik ... ) ?
meg ennyi idõsen a faszt járnék LAN-partyra, biztos lenne ezer más dolgom ...

sin
akkor te rágalmazós rohadék, be is szólsz minden szarért az hazugságban élsz

a srác ( "Nuky" ) fehér és kék Nuky-val megy. nekünk nem is ilyen, és sosem volt ilyen színezése a neveinknek. szóval ez csak egy kis rohadék pöcs, és nem az Nuky !

szóval kérheted a bocsánatot

ricsi1
leszek

Balo
Remélem éppen Mohisokat basztatsz szervelogot kérve wEEn...

ricsi1
õõõ nem azér,de én ha 23 lezsek akkor s efogok lanpartyra menni...

sin
mivan, hogy függ össze, hogy a 14-et betöltöttem, és nem engednek LAN-partyra ? veled nem is mennék. minidg amikor kapsz egy fejest, cheatereznél !

Balo
Szerezz szerverlogot, köszi!

wEEn
hmmm... ez valamiért nem akarja, akkor maradjunk ebben:
http://w3.externet.hu/~ween/nuky.dm_2

sin
sztem konkrétumot nem fog tudni mondani, csak azt tudja biztosra, hogy Nuky csalt ...
ki szemét, vádol.
de ezt senki se felejtse el :

wEEn :
"a faszomat levágom, ha nem aimbotol"

errõl küldd majd a demot ! bár inkább az lesz, hogy vádolsz, igérgecc, de nem fogod betartani. szép ...

wEEn
1. rész2. rész
Bocsi. Ez már remélem jó lesz

wEEn
Nah akkor aranybogaraim: 1.rész - lesz majd benne 1 kis szünet, mert ki kellett mennem, de addig nagyon szórakoztató. Azt azért sajnálom, hogy az nincs meg, amikor Pavlovon kiszedett, mert az halálos volt!
Ez meg itt a 2. rész - klántársam is vett 1 demot. Ez is látványos.
sin - mielõtt habzó szájjal qrva anyázol, elõszörnézzél szét a klánodban, h valóban õ csinálta-e vagy sem. 2x meg látom már a 14-et is betöltötted, igy sajna anyukád biztosan nem enged el LAN-partykra, amit igazán sajnálok, mert ilyen duma után szívesen "elbeszélgettem" volna veled...

Balo
Más megoldás: Mondjátok meg a csaló ip-jét, nem valószínû hogy a hoszt vagy a tartomány egyezzen...

Balo
Nuky csalna? Ha..ha...ha...
Amúgy raw vagyok, de ezt eddig nem fedtem fel.. :o)
Inkább arra lennék kiváncsi hogy melyik napon találad csaláson. Mert pl tegnap (15-én) nem volt itthon, így nehéz. Mohira meg amúgyse megy...

Most már légyszi tedd fel a demot, már csak azért is megnézném...

Bár én ebbõl a vitából nemsokat értek /valaki csal,vagy nem,vagy mi.../
De most ezzel szerintem semmit sem bizonyitasz...

sin
most beszélgetek Nuky-val msn, és ezekett látta fontosnak elmondani :

"^NuKy° (a kurva annyát, aki csíterezik engem minden fórumon) üzenete:
ma revoltoztam"

"^NuKy° (a kurva annyát, aki csíterezik engem minden fórumon) üzenete:
még soha nem voltam mohi, ahhoz béna vagyok sztem"

és a végén hozzátette :

"mostantól én is keresem a gyereket, aki a nevemen jáccik"

szóval ennyit arról, hogy Nuky csalna ...

ricsi1
én se hinném,hisz waron se voltatok gyanúsak

sin
inkább elképzelhetõ. elsõsorban a színekre lennék kíváncsi, másodsorban, hogy tényleg cheatrõl lehet e szó ( bár ismerem, és nem csalna ), vagy esetleg jó reflexrõl v vmi ...

sin
ja és jut eszembe,
az ilyen faszok miatt váltanak egy csomóan nevet, még akár komplett klánok, mert vmelyik béna szar kitalálja, hogy ezek cheaterek, csak mert jobban jáccik nála, aztán már is rossz neve lesz az illetõnek / klánnak. úgyhogy küldd a demot aztán utána majd jöhet a nyílvános bocsánatkérésed !
kezdheted vágni a faszodat köcsög !

ricsi1
nem...nem...
inkább az képzelhetõ el,h vki a nevén csitelt(a mi klánunkat is szemelték már ki ilyenree)

wEEn
Gyerekek! Mindjárt dobom fel vhová a demot és akkor nem kell itt semmi többet magyarázni! Különben most kerestem meg a gyereket a Mohiklán szerverén volt, aztán mire csatlakoztam addigra már ott ordibáltak vele, hogy takarodjál innen te rohadt féreg! Szal a többiek is elég gyorsan kiszúrták! Mindjárt irom a linket, hogy hova teszem!

sin
te kis fasz. én vagyok az sin. ne vádaskodjál !
a demot küldd el, de a legtöbben még azt sem tudják a klánból mi az az aimbot !
csak mert vki esetleg jól jáccik nem cheater egybõl. amúgy sztem a punkbuster pont azér van, hogy kiszúrja a csalókat.
úgyhogy fogdd vissza magad és ne kavarjál, te kis pöcs