Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Szerintem ez korrekt ajánlat, nem?!
Nemtudom hogy mennyi mostanában a szerverekek ára, légyszi világosítson fel valaki

http://epica.nl

Dichter
Jaaa, elég az össz kb 6-7 ezerbõl 5 is?? Akkor várjál, mindjárt elfogadjuk

ricsi1
saját magadon röhögsz...

bodesz
elég 5000 e forint is nemkell az egészet fizetni 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
😄

Dichter

ricsi1
lol osztoszkodni,és nem 100%

0ppika
Pedig én azt gondoltam hogy fizetem az egész szervert és csak ti használjátok majd

bodesz
akarnak vkik osztoszkodni a szerverünkön?(persze nem 100% os pénzt kérünk érte de ezt majd megbeszéljük) msn : [email protected]

wEEn
Az addig rendben, de létezik olyan progi, ami html/böngészhetõ formában nagyon szépen megcsinálja. Ha tudnám használni tökéletes lenne a CombatStat nevû progi, de sajna eddig nem sikerült a mélyebb titkaira fényt derítenem 😞
De nézd meg mit tudna Combatstat mintaoldal , nézd végig a bal oldalon a menüket is. Szerintem pofás volna a honlapra 1-1 warhoz felnyomni 1 ilyen statisztikát is.

Köszi!
Jól hangzik,asszem holnap beszerzem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
A pokol tornácát vaskeresztek övezik...

1943-at írunk. A keleti fronton az orosz csapatok hatalmas ellenoffenzívára készülnek, hogy a német állásokat áttörve meginduljanak Berlin felé. Az elsõ vonalban szolgálatot teljesítõ, feladatát remekül végzõ, ám a háborút és még inkább a nácikat gyûlölõ Steiner õrmester (James Coburn) és harcedzett csapata is készül a visszafordíthatatlanra: az elsöprõ orosz támadásra.
Váratlanul új felettest kap a hithû náci és csak az elõléptetésért taposó Kranksi százados (Maximillian Schell) személyében, aki aztán a hõn áhított, dicsõséget hozó Vaskereszt megszerzése érdekében bármibe képes belevinni a katonáit. A harcok során Steiner és társai végül elszakadnak a fõ német erõktõl és mélyen a front, az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Tudják, hogy egy esélyük van a túlélésre: trükkökkel, csellel át kell törniük az övéikhez, ám ha még sikerül is a lehetetlennek tûnõ akció, akkor is szembe kell majd nézniük legnagyobb ellenségükkel, a saját felettesükkel...

A legendás Sam Peckinpah - John Woo és Quentin Tarantino példaképe látványos - remek történetû, realista akciómozival emberközelbõl mesél az egyszerû, ideológiáktól mentes, csak a szolgálatot szem elõtt tartó katonáról.

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=5067

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Pont most akartam bekopizni ezt:
Vaskereszt van 999-ért Tesco-ban állítólag

😊)

jó az a topic.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hm...,nálunk is van a Tescóban ilyen DVD "ömlesztve".Na majd holnap körülnézek.

Punker
"T3 Magazint már láttam a kúton- Vaskereszt a melléklet
De 1990 az igért 1690 helyett"

vagy valaki azt mondta látta Tesco-ban 999-ért.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
holnap bemegyek a média marktba ott van mindenféle dvd-s újság és korábbi számok is.

Dietrich
http://search.yahoo.com/search?fr=slv1-&p=Cross+Of+Iron

Dietrich
nem nagyon járok más fórumba itt. 😊
éinket plíz.

Punker
aszem T3 magazinhoz volt még elõzõ hónapban, valamelyik dvd-s topic-ban le van írva melyikben, vag ymegrendelheted neten is nekem onnan van (még az újság megjelenés elött rendeltem)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Az biza jó film!
Vagy 10 éve vettem fel a HBO-ról feliratosban. Kicsit fura volt hogy a németek angolul beszéltek 😊 de a történet az jó volt.
Melyik újság ez? Megvenném.

Nyaralni. Vasárnap jöttem haza, azt miközben nyaraltam kikapcsolták a netet, és ma kötötték vissza 😄

Dichter
Na, te hol voltál? Egyébként bekk

0ppika
A legutolsó pam kiírja a térfélcsere után és a map végén szélyenként a találatokat...

wEEn
Már érdeklõdtem itt régebben, de hátha azóta tud valaki segíteni. Statisztika-készítõ progit keresnék CoD-hoz. Ami a szerverlog alapján kiszámol + szépen sorbarak sok okosságot, hogy utána lehessen benne gyönyörködni + kitenni a falra stb...

bodesz
re 😄

Reeeeeeeeeeee

Dichter
Én láttam, nem is olyan rég. A németek szemszögébõl mutatja be a háborút. Kicsit oldszkúl, de nekem személy szerint tetszett.

bodesz

bodesz
de aimmal volt a nevén valaki de nem õ!

bodesz
ha engem kaptál le akkor csak nézegettem az aimbotot mert ide berakták a címet 😊

A "Vaskereszt" cimû filmrõl tud mondani valaki valami pozitívat?Mert ma láttam valami ujság mellékleteként a DVD-jét,de nem tudom megéri-e beszerezni.

ricsi1
Currrahee Winters velem egyvárosban lakik, már találkoztam vele egy számtech boltban, ahol lehet LANon játszani, és ott is volt ugyanolyan jo mint szokott lenni.. sazl szvsz nem WHs...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pano
Éjjelre egy kis mulatság. Megtörtént ersemények 😊 :

====================
Réges régen, a tv hõskorában esténként még a nõk olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok ... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operator megbillenti a statívot a röhögéstõl.
A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ... és épp a tojásaimon ülök ... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl.
Utolsónak az operator maradt, aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót:
- ... és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam ...

=========================
Egy orvos összegyûjtötte a legérdekesebb szövegeket, amiket prosztatavizsgálat közben mondtak a páciensek:

1. Óvatosan, doki, már ott jár, ahol eddig még ember nem járt!
2. Megtalálta már Amelia Earhartot?
3. Még hall engem?
4. Megérkeztünk már? Megérkeztünk már? Megérkeztünk már?
5. Tudja, Arkansasban már törvényes házasok lennénk.
6. Talált taposóaknát, Fõnök?
7. Hé! Most má tudom, mit éreznek a bábok!
8. Doktor Úr, szóljon, ha találkozik az önbecsülésemmel!
9. Nem volt APEH ellenõr korábban?
10. Írna egy igazolást a feleségemnek, hogy nem ott hordom az agyam?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
png-be elég nagy lehet, na de látnád tga-ba mekkora 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

0ppika
Nem is gondoltam volna hogy egy 800x600-as kép 6-8 mega lehet ó

Pano
a pbshotokat csak a szerverre menthetõ. Nem lehet tudtommal olyan nagyra állítani a pbshot méretét 😉. Ha lhetséges is lenne, hogy lekéred róla a 800x600-as shotot akkor 2 percig 980-ra megy a pinge amig átér tõle a shot 😄

Dichter
És megosztod velünk ki az?

Sziasztok!
Most sikerült éppen egy wh-s csitert elkapnom pb-shottal a segítségetekkel, bár éppen pont róla nem gondoltam hogy rászorul ilyen "segédeszközre". És akire pedig gyanakodtam az meg nem csiter, hanem profi játékos.
Punkbuster parancsoknál kellene még segítség: hogy lehet beállítani hogy ne a serverre, hanem a saját wincsimre mentse el? És hogy írjátok át 800x600-asra a kép méretét. Segítsetek, hogy a Nemesis serverek is csitermentesebbek legyenek.
Ha valaki msn-t tud írni nekem privátba akkor akár holnap is felkeresném.
bodesz
pfff lefújva a winters elleni vadaskodasok mert abban az ídõpontba wintrs wrozott 😊 szval csak kamuznak mint az én nevemmel is

bodesz
😄

ricsi1
csürhe és kész😄

bodesz
currahee

ricsi1
jó az aláírásod😄

ricsi1
de izé...küldjél már nekem képet a WHjáról

bodesz
Na tudjátok elkaptam churees winterst és most meg beállít azzal hogy lekaptt wh-z in 😄 lama nem is wh zok

ricsi1
újévi fogadalom ^.^ lassan le is jár

ricsi1
nem,5 naponta

Ahogy nézem inkább naponta.... :-)

Dietrich
hetente változtatod a logódat? 😊