Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mindegy már nem baszakszok vele csak felidegel.
majd holnap

illetve ma napközben 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
ezt én is megfigyeltem,h leszedett egy csomó szart, mikor belépek codba,tölõdik valamiért,pedig nyomtam én restartot mindnt,még a múlkori frissítésnél volt,mikor mindig kirúgott

Dietrich
csak azt nem értem mikor a pb frissítõ fájlt elindítottam le is szedett egy csomó mindent és kiírta kész.
Ennek ellenére semmi. Újra kell indítani a gépet?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
ezér sazr aPB nem azt bbanolja aki csiter,hanem akinek nem frissül...

Dietrich
de vagy 10x beírtam és nem hagyta abba míg nem vágott ki mindig.

Mia tök van?? 1 hétig nem voltam a szervereken és most gebasz van..

Nekem is ez volt,beirtam a szöveget,akkor abbahagyta,de egy darabig minden fellépéskor elkezdte,és be kellett irni a tiltó szöveget.Aztán egyszer csak abbamaradt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Formattálás miatt újra kellett mindent pakolnom. Mikor felmentem most a HQ-ra ezt írta ki:

Warning😛unkBuster reports PB server Running Old Version C1.107

hiába van benn a pb frissítõ fjál a pb mappában és frissítem akkor is ezt írja.

konzolba ezt írtam: /pb_security 0

semmi változás a mohis hq szervernél..

ricsi1
hmm...
ÉN értem TE nem😊
1es sosincs...

bodesz
névsorrendbe van 1 pl az aaaaa nevü 2 a bbbbbb 3 meg a bbbbb érted?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ricsi1
névsorrend szerint van a status szám v. mi?akkor mér van az,h vmikor nincs 1?

bodesz
naon poén beírtam haverokkal hogy /pb_kick és egy szám és az azt jeleneti hogy vmi láthatalan szavazás emberke ellen aki a 1 lehet meg 24 is ez a névtõl függ mert névsorrendbe van megszámozva 😊

Eper
megoldodott,de nem evvel..Evvel a parancsal kikapcsolod a pb-t,addig mig letölti a frissitést,és mivel a pb használatban volt ezért nem tudta szerintem letölteni..2 embernél bejött
szóval(szerintem) :-pbweb.exe-t letölteni,és futattni a pb könyvtárban
-felmenni a szerverre és console-ba beirni:\pb_security 0
-console ismét:\pb_webupdate 1
-ha beirtad megint csak console:\pb_plist
eccel az utolsó parancsal tudod ellenõrizni hogy minden oké e a pb-vel,elvileg a \pb_webupdate 1 parancs után a név mellett update.-t fog irni..
2 embernél ez jött be a pb_init failure hibaüzenetnél.Szóval nem biztos hogy ez igy teljes megoldás,de vért szoptam vele..

Nem értek a lovakhoz

Pano
elvileg automatikusan frissíti a te pb-det a progi, csak az a gond, hogy a pb update kiszolgálója egyenlõ a fossal és hamar leterhelt lesz és nem tud hozzá csatlakozni. Nálam is ez volt a gond, én még a pbweb-el sem mentem semmire, holott kiírta, hogy a frissítés sikeresen befejezõdött. Ha belépsz és kapod az üzenetet a chatbe, hogy elavult a pb-d, akkor hivd le a konzolt és írd be pb_security 0 . ezután engem már nem basztatott tovább.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

wEEn
Ne igyál többet!
Mondjuk kevesebbet se! 😉

Factor_007
lol 😄D

hat ha semmi se segit tedd ujra szerintem a gamet es akkor hatha sikerul magat frissiteni

Off:
Ma elestem és bebasztam a fejem a betonba

On:

Eper
Egy olyan kérésem lenne ha valaki ért a PB-hez,hogy nem akarja frissiteni magát,és PB Init Failure-t ir ki.A Punkbuster.com-ról minden le lett töltve,már a console parancsokkal is probálgattam.Pls HELP! elõre is köszi

Nem értek a lovakhoz

bodesz
miért?

mi csak a nem lejátszott pályát számitottuk ûgy hogy teljesen megnyertük..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ricsi1
tebodesz én arr agondoltam,h megveszem a klánotokat,és cserébe reklámoztok engem
msn:í[email protected]

Pano
nem azé1, de ez enyhén nem éri meg.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
jah, vannak ilyenek. Ez esetben 40-0 nektek

bodesz
Kell valakiknek szerver?ha kellene akkor lehet velünk osztoszkodni 4000 FT lenne a beugró és 5000FT ha ventri szoba is kell kóddal levédve.mail és msn: bodesz @ mail. datanet .hu csak szünetek nélkül
(a szerver 24 slotos)

Yossarian
de az igazat megvallva, elég nagy marhaság, hogy 2-3 kézfej találattól meghal az illetõ...

Nieleen

ricsi1
a BOS klán = lol ...meg van vmi M!* azér léptek ki,mert spectractorban jelzett 1 emgbert bugként 😄

ricsi1
ehh...egyszer ilyen miatt hívtak szavazást a kirúgatásomra:-)

eehh, mi van velünk? 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
Én is: downhill😊)

Nieleen

Yossarian
engem is küldtek mar el csúnyán anyamba, amikor a Downhill pályán lelõttem a fickót mg42-vel, mert átlógott a segge a fabódé falán 😊)))

Nieleen

grr de hülye vagyok, mekkora faszságokat beszélek már. valami mod gyorsan törölje ki.
ehhhh...

15 - 5 = második félidõ...
elsõ félidõt meg elfelejtettem.
<i szenilis >

most waroztunk a BoS klán ellen... a mi pályánkon a Harboron elvertük õket 15 - 5re, már játék közben sme birták elviselni hogy jobbak vagyunk és végig csitereztek..aztán a Harbor végén kiléptek.eh, ennyit a BoS klánról, nem rétem én ezeket..

Pano
jaja, az nagyon komoly 😄 Azt bírom, amikor pl kilóg az ablakon a fegyver csöve, és a kézfejét ellövöm KAR-al 😄. Ekkor szokott jönni az: "Nem is rám lõttél mégis meghalta, te büdös íimbotos csíter!" 😄 Én meg erre: "jah jó aimbot, bekanyarodik a golyó is" 😄DD

The Garrett
a szebbik amikor az egyszeri ellenfél nem bírja megérteni 1 év játék után, hogy ha a fal mellett áll meg akkor vékony falak esetében kilóg vagy fegyvercsöve vagy a kis oldaltáskája vagy ilyenek... És elkezd csíterezni, hogy honnantudom hogy ottvolt az ajto mögött? meg stb 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hentes Bill
ilyet én is láttam már nem egyszer 😊

Boldog Karácsonyt!

0ppika

http://epica.nl

Pano
😄D

ricsi1
COD Szerver (12 Slot) 5000 HUF
COD Szerver (16 Slot) 6000 HUF
COD Szerver (20 Slot) 7000 HUF
COD Szerver (24 Slot) 8000 HUF

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)
- ingyenes honlap / subdomain (lásd fent)
- 1 Ventrilo szoba (+2 alszoba)

További szolgáltatások
+ 50MB Webtárhely 1000 HUF

ár sztem isike jobban tudja

Dietrich
Ok. Akor oda már nem megyek 😊

hmm igaz 8000 FT egy 24 slotos szerver..
hány slotos a szerveretek Bodesz?

0ppika
Ez az, ezt hiányoltam.
Honnét tudod hogy hány slotos???

http://epica.nl

dehát 5000-6000 körül van ma egy szerver Bodesz..10 000 ért bérlitek akkor eléggé átbasztak titeket.

Bp. XVII ker.

Dietrich
Az merre van?

Nálunk sincs...
Profi az volt.

Dietrich
Punker!

Melyik Tescoban láttad a filmet mert a soroksáriban sajna nincs..igaz van Belmondo féle Profi c. film 😊

bodesz
jeeee rájöttem miért szar a netem 😊
na GTS datanet adslemnek a szerzõdése 5 hónapja lejárt és azóta ilyen szar 😞 most upc s chello lessz 😊 az jóó csak kár az a 15gb os korlát

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
drágák 😞

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
asszem 10e és abból 5e et kérnénk és még ventri szobát koddal levédve is adnánk