Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Jó látni hogy a csapatok egy-egy összecsapás után összejönnek megbeszélni a történteket...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bmG klánforum - Dühömgõ Szoba
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Akkor ezek szerint,ahol regi van ott nem tudok jatszani

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Nieleen
Nieleen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kiengedi, mert engedelyeztem.
A PB fel van frossitve 1.110 -re.
Nem ertem miert koveteli rajtam az 1.107-et.
Nieleen
de a cd-key csere nem segitett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mindig kickkel a PB, h vmilyen 1337-es biztonsagi fajl hianyzik. Pedig a PBweb-et bemasoltam a Cod/PB mappaba es automatikusan frissitettem, probalkoztam manualis frissitessel is de a PB weboldalan 1336-os volt a legfrisseb fajlverzio, amit le lehetett tolteni.
Neztem Google-vel is de semmi.
Valaki kuldje mar el ezt a fajlt nekem!
thx
bár énis az rcont tartom valószínûleg 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
PITBULL: MINDEN CODOSNAK SZÓLOK, akinek van szervere hogy vigyázzon az SS IR klánnal mert feltörik a szervereket
http://www.evenbalance.com/downloads/cod/pbsec.htm
http://www.evenbalance.com/downloads/cod/wc001110.htm
http://www.evenbalance.com/downloads/cod/wa001336.htm
A többi nem kell csak szerver adminoknak
, speziel CoD + Et pbjét is csak így tudtam frissíteni, mert autoupdate nálam sem volt jó.Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Warning😛unkBuster reports PB server Running Old Version C1.107 <---- ezt irja ki és aztán kidob!!!! Mi a baj?? Hogyan lehet megcsinálni?? Kösziii
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Megoldás: www.evenbalance.com -ról CoD -> downloads, a szükséges fileok bemásolása az aktuális könyvtárba. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.