Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Dezinformáltak...

nah mégsem szünt meg csak én nem látom

Nekem nem látj az ASE 😞((
meg azt mondták a Vpk-án hogy megszünt

Dietrich
??
miért szünt volna meg?
csak lefagy néha <#nezze>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mivan?!
Megszünt az szerver?<#wow1><#wow1><#rinya>
nemááá

Dietrich
Más obis szervereknél ott a zászló és így a modok közt is látja az ASE.
Ha nincs zászló nem látja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
A szolgáltatónak jelezd, szerintem ott lesz valami.... Bár....Nálam most jó.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
Thx. <#worship>

másik kérdésem 😊
Az ASE flottul ment nálam..míg másoknál elég szarul mutatta a dolgokat (nem volt magyar szervernél zászló vagy nem mutatta egyáltalán a szervert csak ha rákeresett ip alapján..mondtam ott valami gebasz van de megnézem.
Letöröltem az enyémet és újra raktam..erre LOL nálam sincs minden szervernél zászló.
Mitõl van ez??
BAS szerverek közt nem látom a saját szerverünket sem így..csak ha rákeresek és elmentem a favoritok mappába.

trident
Pm ment vissza!😊
Kész a konfig, remélem minden okés vele.

Mail: csak azt amit te is kiszúrtál.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csirke4
Csak?😮
Dietrich
úgy érted mióta nem játszom?
gyakorlatilag az uo megjenése óta

Dietrich
😊
az a gpu hõfoka akar lenni csak nem tudom miért ilyen ennél a résznél mindig..

CoD1-et mikor vetkõzted le? xD

remélem nem rontják el mint a cod2-t

Serpa
CoD 3
2 új gameplay vid

a repülõ szépen becsapódik ...

trident
boss opciók:

1; rate beállítás (!!!).
2; autoassign erõltetése.
3; jármûvek darabszámkorlátozása, spawn és elfoglalási ideje.
4; BAS-ban a bázisok mennyi sebzést bírjanak.
5; tk figyelése, büntetés.
6; üdvözlõ és szerverüzenetek.
7; egyéni üzenetek guid alapján.
8; random maprotáció és rotálja a pályákat ha üres a szerver.
9; egyedi pályabeállítások (pl. x mapon nincs pl. pisztoly)

Csak fel kell másolni egy fájlt + egy beállított akármi.cfg-t, és a szerverkonfigba be kell írni (szvsz a végére, de a maprotáció elé): exec akármi.cfg

trident
Próbálkoztunk most is, de a stat semmit sem ér, ha nem tudtuk feltörni az utolós diót...<#vigyor2>

KM
"Broadsword calling Danny Boy!"

Ez a poén halálos azon a pályán!

trident
dehogy!😊

Jó volt így, én annak örülök, ha van olyan szerver ahol szivesen látnak, jó a hangulat.
Sajnos kemperkedtem, de belejövök majd, sokat felejtettem.😄

Serpa
kemény 4 fps.
<#vigyor1>

HD JOHNNIE
ÓÓÓ lemaradtam a képrõl 😊 Idõközben ki kellett lépnem sajnos.
Dietrich az elõzõ meccsnél, mikor a hidat védtük, azt mi németek nyertük meg végül 😊 Jó meccs volt! Megyek máskor is😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
Örülök neki.
de az már nonszensz, hogy mindig engem löttél le <#hehe>
jó nagy csata volt..
kép

gondolom hízot a májad a sokadik "te a cod-hu-s trident vagy?" kérdéstõl. <#nyes>

én nem boldogulok, de akkor összeszedem.

trident
Igaz csak két mapot voltam, de jól szórakoztam. Minden nagyon szokatlan volt, és sokat is felejtettem, de ezért maradtam általában védeni és így hasznos volt a játékom az IBT BAS szerverén...😊

Ha a message centerrel nem boldogultok, akkor az érintettek privátba írják le, hány szöveget és mit szeretnének.😊

Dietrich
Hali.
Na mégis csak van pörgés <#hehe>

KM
Végre egy értelmes lépés!

Risu Führer
bocs de én nem irogatok ott a kávézóba az nem én vagyok esküszöm.nemtom de nem én szoltam be elsõnek és ha már elõzõleg is kidobtatok akkor azt nemtommiért csináltátok.és köszi hogy így "leteremtettetek".lol na én megyek nem szennyezem itt a levegõt.szewasztok

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Serpa
sajna nincs a tempek közt.
talán másnak.

Yossarian
Ha tudod, tedd már fel valahová és a linket küldd már el nekem PM-be, mert mostanában csak melóhelyrõl érek rá, innen meg nem lehet FTP-vel feltenni az én honlapomra, mert a proxy tiltja az ilyesmit! Thx!

Nieleen

okos vagy <#szomoru1>
inkább menj vissza lûdözni

HD JOHNNIE
Te meg ne huzzd fel az orrod, mert nincs rá okod! Szerény hsz-mmal csak azt próbáltam elérni nálad, hogy használd a magyar nyev adta páratlan lehetõségeket és írd le, hogy pontosan hol és mi a gondod, mert ha te így teszel akkor mi is pontosabban jobban tudunk segíteni...Légyszíves ne várd el, hogy erre a kérdésedre : "Ti föltudtok mászni a tankra(de egyépként nekem kiír valamit angolul)?" mi kitaláljuk, hogy vajon mire is gondolhattál valójában!
Köszi!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Vigyááázzz mert nagyon rossz helyre kopogtattál be!

trident
Innen már korábban. Meg mostmár tudom, hogy te vagy az aki a cod.hu kvZOO-ba ezt a reklámot másolja be. Úgyhogy ha kell, akkor onnan is.

Risu Führer
különben honnan dobtak még ki?

Risu Führer
tudom

KM
Ez ám a hozzáállás!<#levele>

Naneeee<#violent>

mennyit fizetnek ezért hogy itt reklámozol?

KM
Valaki innen is kidobná? Elõre is kösz!

Serpa
x]
Újra iaro. A félreértések elkerülése végett NEM lett feltörve, törölte az srv, én meg újra regeltem. A képeknek annyi, de free szerver, elõfordulhat. Iaro Reloaded 😊

Kösz.Akkor már nem is próbálkozom.
dr Kotász
Nem tom. Talán forduljunk a házigazdához? 😊
Yossarian
mija szösz van a bannerrel?

Nieleen

HD JOHNNIE
Willi magyarázd már könyörgöm normálisan, hogy mi az isten nyavajára gondolsz itten pls!
Sima cod? Uo? Annyit kiszûrtem, hogy single-rõl van szó, de semmi több. Egyébként csak felvilágosítalak, hogy Serpa megadta neked a választ: Use gomb ami nálad alapból az "F" gombra van állítva. Tudod amivel felveszed a fegyvert, kinyitod az ajtót, meg ilyesmi! Vili? 😊

Egyébként meg: United Offensive German Front Mod multiplayer (tehát ami a neten játszanak) ott bizony fel lehet ugrani/mászni a tankra, csakhogy semmit nem érsz el vele...
Na errõl ennyit!
Jó éjt! 😊

Kösz.De akkor sem lehet felmászni a tankra?Mert Carter és Roosevelt is föltud.
Serpa
így mindjárt más.

tanknak nem lehet gránáttal, golyóval sérülést okozni.

ezt:
tanks cannot be harmed by grenades or bullets
Serpa
mit ír ki angolul?

Megnéztem,de nem ment fel ezzel a gombal.
Serpa
amire beállítottad.

Melyik aza "use"?