Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
feltöltöm én csak adjatok linket 😊

vagy mit is kell pontosan csinálni ?😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Serpa
meg kell kérni, mondjuk Johnniet.

Yossarian
nem vagyok VIP es majdnem mindent törölnöm kéne a galériámból, hogy beférjen...

Nieleen

cicai
Hogyan tudom beállítani, hogy az ellenség feje fölött legyen 1 nyíl?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dietrich
options--->games

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cicai
hova kell beírni az eye progiba a választott nevemet?
please

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dietrich
Kaptál mélt!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cicai
hova kell beírni az eye progiba a választott nevemet?

Dietrich
no egy kis nyomozás Trident képei közt és most az ASE-ban 😊
ebbõl kiderül egyértelmûen, hogy Õ
pontosan azzal az IP címmel volt fen mint most nálunk <<ALERTT>Redalert néven..a képen egyébként Vaszilij Zajcev néven is nyomta a csítet:p

Azért ilyen névvel elég kicsi az esélye avéletlen egybeesésnek.<#fejvakaras>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
PB alatt meg sok embernél fekete kép..
ja szokott játszani..

Ez cool játék.<#eljen>

Az titok.

trident
Wh. Azt nem mondom hogy a két játékos ugyanaz, nem is vádolom meg, nem lenne korrekt.
(Meg amúgy is. Egy jó játékos le tudja nyomni a szerencsétlen csalót)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

me and a monkey
Valóban szokott ilyen alak is játszani nálunk, majd kiértesítem a többieket is, hogy mi legyen a jutalma.
Egész pontosan milyen csalás van a képen, WH?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Halihó !

A Samo-War nak van honlapja? Ha igen, mi a címe?

Mennyi szerverük van, és mik az ip-jük?

Köszi

trident
Gondoltam megyek BAS-ni, de elõtte megnéztem kik játszanak, volt egy ilyen nevû is nálatok: link...Hmmm. :/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
sg -s galériából nem 1xûbb?

Yossarian
az ingyenwebes honlapomra próbáltam feltenni, de onnan nem megy a banner linkelés, mert mindig a saját bannerük kerül be a fejlécbe. Hálás lennék, ha valaki saját honlapjára feltenné a régi bannert és én a többit elintézem...

Nieleen

me and a monkey
Innen le lehet venni a fejlécet (bannert) ha minden kötél szakad.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
meztelen a fórum banner nélkül.
nincs meg vkinek a régi banner?

Dietrich
már újra jó az srv!

Kösz a választ![#email
trident
Vagy a cd kulcsoddal csaltak, vagy sikerült egy olyan cd kulcsot sorsolnod magadnak, ha nincs eredetid, amivel csaltak.

Itt rákereshetsz a teljes GUID alapján: http://rep.punksbusted.com:9000/cgi-bin/bans.cgi

van egy GLOBAL Punkbuster GUID BAN 25daf836 -om

ez mitõl van?

köszi

trident
Igen, a FAQ-ban le van írva.😊
De a patch(eken) és az ASE-n kívül nem sokmindenre lesz szükséged.

ffxi
Üdv Everibádi!
Jövõ7en becsatolják nekem a szélessávút és én addigra szeretném tudni mit kell csinálni, hogy onlájnon nyomulhassak a CoD-val. El tudna magyarázni nekem vki, hogy és mit kell csinálni? És amikor bedugom a dugót akkor csak egy startot kelljen nyomni.
THX!!

Fákjúal!

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Megmondaná valaki azt,hogy hogyan lehet szervert csin a cod2-ben?
Hy all
Serpa
nem.
<#nemtudom>

HD JOHNNIE
zsír! 😄

trident
😊

Egy egyszerû mosolygós smiley nagy orral 😊

HD JOHNNIE
tudtommal nincs 3d-s mapszerkesztõ... Ha meg lenne, akkor meg mindenki csak mapokat gyártana, nem? 😄

Törölt felhasználó
Tud valaki egy olyan map szerkesztõt amiben úgy lehet építeni mint pl:a sims 2-ben???Tehát 3d-sen.Pls segítsetek!!!
Törölt felhasználó
Készül a call of duty videom pályárol, pályára jáccok és közben rögzitem.Szerintem aki megakad a singleben annak nagy segítség lenne mert nem kéne órákig mondani neki mit csináljon hanem letölti a videot és megnézi.Ja és aki szeretne velem ilyen videokat csinálni különbözõ játékok kiakasztására az vegyen fel msn-n [email protected]
HD JOHNNIE
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!<#vigyor0>

TRIDENT: IGYEXEM MEGSZERVEZNI A DOLGOKAT! 😊

JTB:CSÓK IS JÓ LESZ!<#vigyor>

CSODER: MÉG MINDEG NEMTOM MIT JELENT EZ A 😮) IZÉ JEL <#vigyor>

B SZ Johnnie! :o)

KM
Boldogot! De puszit nem kapsz!<#puszi><#pias><#nyes>

Yossarian
Boldog szülinapot 😊

Nieleen

trident
Boldog születésnapot!😊

Tessék összerittyenteni a bandát, hogy ne csak ketten fogadjuk Mendi és Devil tesvírünket!!!!4😉

Dietrich
Isten Éltessen!

Dietrich
ahha...

nem tudod mi lett az srv-vel?
3 fórum is bánta a dolgot amiben érdekelt voltam..

HD JOHNNIE
Köszönöm Barátaim! <#vigyor0><#worship>

Dietrich aláírásában ott volt az ip cím(thx) :-)
gyorsan nyomtam is tegnap egy jót

BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT JOHHNIE

Serpa
HBD!

HD JOHNNIE!

Serpa

Dietrich
a bannerbõl miért került ki a cod.hu link?

Dietrich
Ha visszaolvasol írtam valamit az ASE kapcsán..
újraraktam és sok szerver mellõl eltüntek a zászlók, így ha BAS modot választom nem látja a szerverünket, de ha kiveszed a pipát a hungary-ból akkor ott lesz.
vagy az ip cím alapján rákeresel és elmented a favoritok mappába.

"meg azt mondták a Vpk-án hogy megszünt"

ki mondta?

aláírásomba ott van minden infó, miért nem az alapján téjékozódsz elõször, mint olyantól esetleg akinek az lenne az érdeke, hogy az IBT szerver szünjön meg?

Yossarian
IP alapján meg lehet találni. 😊
Valamelyik nap majdnem bementem és akkor megtaláltam könnydén 😄

Nieleen