Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
Iktatva: @ 2004.08.29. 14:02

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

The Garrett
miota ottvan cod.hun is a hír...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hentes Bill
Hentes Bill
lol, jó tudni... mióta megy a szerver?

Boldog Karácsonyt!

ricsi1
most is van csibészeknek szervre 212.52.166.47:28961

Hentes Bill
jaja, én ott játszom állandóan (régebben a csibész szerveren nyomtam csak, amikor még volt...)

Boldog Karácsonyt!

meg is nézzük.....

-- COD S&D 1.4 | obi.servegame.com|17ms|152.66.93.30:28961

hali! szerintetetek melyik a legjobb s&d server? ajánljatok egy jót plz

Yossarian
namija? sztrájkoltok? 😊

Nieleen

Yossarian
de elég csúnyácska volt, mert digit számokkal mutatta a hátralévõ idõt...

Nieleen

Yossarian
nemrég egy magyar demolition szerveren láttam ilyen visszaszámolós izét, de ne kérdezd, hogy melyiken 😞

Nieleen

Pano
Már próbáltam keresõkben is. Ez sem adja azt amit keresek. De azért köszi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
keresõ ezt adta ki:
http://search.yahoo.com/search?fr=slv1-&p=bomb+explosion+timer

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pano
#19137 - Még mindig választ várnék a feltett kérdésemre 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Factor_007
köszi ezt leszedtem 😊

Dietrich
én a szoftverbázisról szedtem le.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
ok thx, bár most meg pont megpusztultak a letöltések SG-n 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
nálam nem.

Punker
DX9c-t felraktátok? nem nyírja ki a game-t?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Aki szereti a Kelly Hõsei c. filmet és fõleg a zenéjét klikk ide

Dietrich
szarok is bele megyek aludni 😊

-17 let az egyiknél, -9 a másiknál..nem hiszem el ha nem látom.
-5-re nem lehet beállítani a szervert hogy bassza ki az ilyen állatokat?

The Garrett
szarni kell bele és goto mixwar 😊

The Garrett
persze fog latszodni.. mert ase a codból szedi a szerverlistát...

Dietrich
látszik már hogy nem látom a klavit 😊
szóval ez a 2 szarházi baszta fel az agyam...
TrOgloDiTo
Oop3rcule
már -3 és -6 a fregjük..

duracell89
köszi, de igy látszik a szerverlistákban? például az all seeing eyeban?

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Dietrich
mohis HQ-t ellepték a tékázók..-18 és -10 frag esetén miért nem bassza ki a szerver õket?
ráadásul 19-ból jó ha 4-n voltunk magyarok a többi mind portugál meg sõanyol volt..szóval tök jó volt 😞

The Garrett
fakkkk ocsi
ennyit akartam csak betenni szal ittvan hogy hogykell windowsos dedicated szervert inditani/ letiltani keychecket....

bocsi elozo postért 😛

The Garrett
The Shortcut.
1. First, create a shortcut to your CoDMP.exe file.
2. Right click on the shortcut and select properties. The target field by default will read something like this:
"Crogram FilesCall of DutyCoDMP.exe"

3. We need to add commands some commands to the line. First we want to set the server to an internet dedicated (+set dedicated 2). Then we want to execute the config file with the server settings (+exec dedicated.cfg). I used dedicated.cfg, but you can use any file name you wish since we will be creating it soon. Lastly, a command to initiate the map rotation (+map_rotate).

So, change the line so that it reads like the one below. Please pay careful attention to the location of the quotations.
"Crogram FilesCall of DutyCoDMP.exe" +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate

The Config File.
Instead of telling you how to create a config file, I thought it would be far easier for everybody if I simply posted few example configs that we're using on our interal servers here at Activision.

Code:
// Hostname and Message of the Day
set sv_hostname "Call of Duty - Search and Destroy"
set scr_motd "Destroy Target A or B by planting explosives at either location."

// Maximum Clients
set sv_maxclients "18"

// Team Icons
set scr_drawfriend "1"
// Forced Respawn
set scr_forcerespawn "0"

// Friendly Fire
set scr_friendlyfire "0"

// Allow Voting
// It is recommended if you have friendly fire on
// that you also enable voting so that players can kick team-killers.
set scr_allow_vote "0"

// Rconpassword
set rconpassword ""

// Weapons Allowed
set scr_allow_bar "1"
set scr_allow_bren "1"
set scr_allow_enfield "1"
set scr_allow_kar98k "1"
set scr_allow_kar98ksniper "1"
set scr_allow_m1carbine "1"
set scr_allow_m1garand "1"
set scr_allow_mp40 "1"
set scr_allow_mp44 "1"
set scr_allow_nagant "1"
set scr_allow_nagantsniper "1"
set scr_allow_panzerfaust "1"
set scr_allow_ppsh "1"
set scr_allow_springfield "1"
set scr_allow_sten "1"
set scr_allow_thompson "1"

// Search and Destroy Settings
set scr_sd_graceperiod "20"
set scr_sd_roundlength "3"
set scr_sd_roundlimit "7"
set scr_sd_scorelimit "5"
set scr_sd_timelimit "0"

// Behind Enemy Lines Settings
set scr_bel_alivepointtime "10"
set scr_bel_scorelimit "50"
set scr_bel_timelimit "20"

// Retrieval Settings
set scr_re_graceperiod "20"
set scr_re_roundlength "3"
set scr_re_roundlimit "7"
set scr_re_scorelimit "5"
set scr_re_showcarrier "0"
set scr_re_timelimit "0"

// Team Deathmatch
set scr_tdm_scorelimit "150"
set scr_tdm_timelimit "20"

// Deathmatch
set scr_dm_scorelimit "80"
set scr_dm_timelimit "20"

// The rotation.
set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt
gametype sd map mp_carentan
gametype sd map mp_dawnville
gametype sd map mp_depot
gametype sd map mp_harbor
gametype sd map mp_hurtgen
gametype sd map mp_pavlov
gametype sd map mp_railyard
gametype sd map mp_rocket"

Now the last few items listed are are settings for particular gametypes as well as a map rotation for the search and destroy gametype. In reading the map rotation, you'll notice that the gametype can be changed between every map.

I hope this helps!

The Garrett
persze magyar szerveren jaccunk.
2. csak s&d

Amúgy te nem voltál véletlenül WOTB s ? (fifában )

lehet 😄

ricsi1
hát talán ki lesz rúgva

duracell89
NAAAA! FONTOS!

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

duracell89
halihó
nem tudja valaki hogyan lehet tört szervert készíteni, ami nem ellenõzi a cd-key-t, de látszik az aséban meg a szerverlistákban?
van valmilyen szervercrack, vagy módszer?

Yossarian
Csak S&D megy? Másik kérdés, hogy kamionról leesett coddal fel lehet menni? ;-)

Nieleen

The Garrett
*az jöjjön... 😛

The Garrett
örömmel jelentem ujra életrekapott a m1xwar 😊

aki tehát unja a csíttosokkal teli publikot, és JÁTSZANI szeretne, akkor jöjjön qnet #mixwar.cod

Pano
Nem tudja valaki, hogy egy bomb explosion timert honnan tudnék leszedni? Kéne a szerverünkre. Amikor lerakják a bombát jelzi, hogy mennyi van a detonációig. Megnéztem már codadmin-on, codfiles-on, cod.hu-n, egy rakat hq oldalon de sehol nem találtam 😞

Új képek a kiegészitõbõl itt .

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Talán megsemmisül az aljas kis csiterje.

Vagy nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dichter
Miért? Szerinted mi történik ilyenkor?

ricsi1
ilyenesetekre: konzolba beírod: /pb_plist ott megkapod a számot, és /pb_kick X mindeki beírja kkor a csákónak lõttek,de ezt csak ilyen esetben.

Factor_007
Na bazz ma bementem Landor serverre, 10 perc játék után látom ám, hogy hárman veszettül nyomják a csítet. De nem feltünõen, mert csak 10 vettek róluk demot(köztük én is) 😄D De azért szánalmas. Én bevallom õszintén ilyen nyíltan még senkit sem láttam csítelni, és egészen ledöbbentett, hogy kapásból hárman is vannak. Természetesen admin nem volt, így csak anyázni lehetett. Ráadásul a gyereknek még volt pofája klánt kérni. Szánalmas. Az igazat megvallva, én spectbe igazán jót szórakoztam haverral, miközben õket néztük, de jobban örültem volna ha bannoljá õket.

Nah, ez a probléma nálam is volt már. Az 1.4-es pecsnek elvileg kb 30 megának kellene lennie. Amikor töltöttem én, akkor egy idõ után befejezte, mintha letöltötte volna, és nekem is ugyanazt írta ki a pecselés elõtt. Aztán nézem a fájl méretét, az csak meg 15 mega. Nem biztos, h ez a megoldás, de nekem ez jött be. A letöltés ablakban kivettem a pipát amellõl, h ablak bezárása miután kész a letöltés. Ezután szépen végig is ment rajta és le is töltötte rendesen. (Bár az is igaz, h végülis az sg-rõl töltöttem le ezzel a módszerrel.)
Régebbi pecset semmiképpen nem kell feltenni, az 1.4-es az összeset tatalmazza.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
😊))

Én meg újra raktam az xp-t így a gamet is, felraktam az 1.4 pöcsöt, leszedtem a pb.exe-t..frissíteném és kiírja nem találja a szerver a mappában. Mondom de hülye ez a fasz pb...csíterek ellen nem sokat ér aki meg nem csíter azt szivatja..aztán rájöttem hogy hülye fejemmel nem engedélyeztem a pb-t a multi részben. LOL

dr Kotász
Nem kell régi patch. Tiszta install után gond nélkül felmegy.
Yossarian
Ez a nem egyezik a fájl méret engem crackelésre emlékeztet 😊

Nieleen

ricsi1
:S szerintem nem oda raknád ahol vana game