Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"azt irja ha jol emléxem hogy nem tudja inicializálni" a fájlt

hali! lécci segítsetek. Régen Dutyztam, s most ujra felttem a gammát a gépre. Müxik is szépen. Csak jó lenne a neten is tûrni. az 1.4espatch-t pedig anem birom installálni merhogy aszongya nem egyezik a file mérete. Régebben is itt akadtam mindig el.

Föl kéne tennem a régebbi patcheket (1.1......) is?

Én meg NEM! Pusztuljon meg a kisbuzi!
De ha "Kiakarta probalni" akor miert nem csinaltak egy sajat servert pb nelkul???????? IDIOTA faszok HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁ remelem majd a haverjai megszivja!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hentes Bill
lol, hirtelen az hittem, hogy az SP a singleplayer rövidítése, csodálkoztam is, hgoy mi a pöcs van

Boldog Karácsonyt!

én nem sajnálom , egy életre megtanulta hogy :
NEM CSÍTELÜNK ! 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

magus
en akkor untam meg mikor a klantarsaim basztak ki

Dietrich
rámentem de nem tudtam mi a lényege. Megkérdeztem mit kell csinálni válasz nem érkezet így ott hagytam 10 perc elteltével.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
utóbbi héten 1* felmentem,ugyan ez volt,azóta nem is voltmaott

Hát ezt a iszonyatos darálást ami a HQ-n ment most a Carentan pályán...
Teljessen értelmetlen, ha megpróbál az ember a rádióért menni 5 másodpercig nem él.Mindenki géppisztolyal darál...
Teljessen el is ment a kedvem az egésztõl...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Apropo! Probaltad mar a CTF-es Mohis szervert?

ricsi1
eredeti akkor amúgy se tudja senki,ha meg nem,akkor meg ne regisztráld

insp
UPPP, SÜRGÕS KÉRDÉS!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
!!Skacok!! Fontos kérdés!!

Ha regelem a CD-key-emet telepítés után, akkor ugye senki más nem tud már vele játszani a nyilvános szervereken??

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

KM
Tökéletesen egyetértünk!

Dietrich
Nem tudom, de hozzáteszem semmit nem tesz/tett a magyar sportolók érdekeiben inkább a saját politikai karrierje a lényeg. Õ is olyan éticsiga mint a legtöbb politikus.....plakátokon tud melegítõben feszíteni..

Én olyanra gondolok hogy semmilyen "ütés-váltása" nem volt a dopping vizsgálat mikéntje ellen szóval eltakarodhat a fenébe.

Gyulai az aki megmutatta mit tehet egy vezetõ ilyen helyzetben.

Az más kérdés, hogy azóta kiderûlt hogy a súlyemelõink csak doppinggal tudnak emelni...de szerintem más is csak ránk utaznak ezen az olimpián. Ennyi.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
most látom csak mit írtam 😊)

Lemondatására...a helyes szöveg.

Pano
én nem sajnálom, megérdemelte.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nnah ez a lol. nemhogy kiprbálja a fasz a csítet, de még bent is hagyja az eredeti kulcsát amit globálisan kibannnol a pb, háháháááááááá

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
Online petícióknak kb annyi effektív hatása van mint légpuskának a száguldó üstökösre.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KM
Te jó ég! Ki írt ezt?
"egyéni érdekeit szem elé tartva"

rezsofiz
LOL

sazl : c

Dietrich
GIGA LOL!
😊

Dietrich

Dietrich
ez van sajna.

HQ-n is van hogy többször bejönnek de szerintem csak tesztelni rövid idõre, aztán kilépnek átírják a nicket és mennek warozni. Nagyon soxor van, hogy kiszúrom õkat de már nem szólok hogy csíter...kilépek nézelõdõ módba és onnan nézem mit mûvel. A profi csítert nagyon nehéz kiszúrni mert ügyel arra hogy ne kövesse a másikat a falon túl is a fegyvere csövével.
Akinek nem inge ne vegye magára!

Ahha, köszi...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Factor_007
hát bammeg nem lennék annak a gyereknek a helyébe... 😄D

Dichter
LOL???? Akkor ha akartok nevetni egy jót, (bár én személy szerint sajnálom a srácot) akkor klikk a bannerre, fórum/általános témák/!!!!PUNK BASTER!!!! és az utcsó oldalon olvasgassatok!

Pano
Hát, de ha legalább valaki lebukik akkor lehetne végleg bannolni. Ha csak meg nem veszi újra a játékot és be nem jön 😊.

Pano
a frászt nem. Annyi van mint a dög. De hál' Isten csak 11 után van invázió. Támadnak a gerinceteln rovarok csítekkel. Délután nem igen találkoztam velük

nem a faszt, tegnap meg ma is Infinity TDM-en csak 3 aim-es volt...

ricsi1
amúgy mostanában nem látni sok csitert

ricsi1
hát ha van olyan balek,aki bannoltatja a CD-keyét akkor meg is érdemlné mondjuk más kérdés,h a magyar codosok közül hány rendelkezik eredetivel😛

Dichter
Lenne, csak kevesebb.

ricsi1
az eselegmenne,h a szervereket "nem törtté" tenni ,akkor nem hiném,h lenne csiter...

Hát a bátrabbak a lámpával is megpróbálhatják agyonverni az ellent...

guardian hero
A Doomban lõni kell??? Már értem, miért haltam meg mindig...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Jó az a Doom3 azért...
Csak persze teljessen más mint a CoD.
Ami közös,hogy mindkettõben lõni kell...

Dietrich
lefogom védetni asszem 😊

KM
Hát ja! Még egy vacak szokol sincs benne...

Dietrich
Röviden...ez olyan mint a virus és virusölõ kapcsolata.
Hosszabban...elöbb van meg a csít utána az ellenszer...de 2 óra múlva kész az újabb csít progi....aztán valamikor jön az ellenszer...aztán 2 óra múlva megint kész az új csít..és ez így megy örökkön örökké míg megnem unja az ember és megnézi milyen game a doom3...szerintem szar mert fingom sincs róla mit kell csinálni. 😄

Factor_007
A csiterek ellen még nem találtak tökéletes megoldást...

Yossarian
úgy, hogy a PB kaka...A CD-key miatt, meg ha nem tudja magát frissíteni, akkor kivág. egyébként meg...

Nieleen

Nah, please valaki világosítson fel: olyanokat látok én itt, hogy csiterekrõl van szó, meg mittomén. Namármost, mivel az 1.4-ben van PB ugyebár, hogy jöhetnek itt szóba csiterek.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dichter
Ne lolozzá ktsg Kikapcsoltam én is anno, csak nem olvastatok figyelmesen. Ez az EGYIK oka.

Pano
szvsz futtasd le a 3d markt valamelyik verzióját, aztán ha ott is ezt csinálja akkor a kártya haldoklik.

Pano
azt ki lehet kapcsolni, lol! 😊. Nekem van msn-em, meg ATIm van, de a felbukkanó ablakokat kikapcsoltam.

Factor_007
"de akkor csinál csak furcsákat, ha valaki bejelentkezik az MSN-be"

Miért nem kapcsolod ki a felugro ablakot?

Dichter
Igazság szerint, nem tudom mi lehet a probléma, mert nekem is ATI-m van, de akkor csinál csak furcsákat, ha valaki bejelentkezik az MSN-be. Többek között ezért sincs MSN-em. Azt próbáld ki, hogy mikor sokszor csinálja, konzolba beírod: /vidrestart

Dichter
Van wh_zzz.pk3-ad?

jo felreirtam nem ugy vibral ahogy te gondolod.....neha bevillan mitha szetesne a kepnek egy darabja.....en ugy ertettem

HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA