Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Had idézzek Einsteintõl válaszul a történtekre - szerintem mindent magába foglal ez az egy mondat- :
"Két dolog végtelen: az
emberi butaság és a világegyetem, bár az utóbbiban nem vagyok biztos."
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
egyebkent a gyerek neve T7S Sirius IP:81.182.94.98

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

(nekem is elég nehezen ment veteránon)\"Hard to see, the dark side is.\"
megvanak a tankok meg az egész német bagázs
! Nagyon durva volt ez a pálya nem gyõztem nyomni az F5-öt!
Legszebb őröm a söröm
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mél címem van.
Legszebb őröm a söröm
\"Hard to see, the dark side is.\"
Legszebb őröm a söröm
Legszebb őröm a söröm
Nieleen
Néha felrobbant, néha meg már rég a másik telepített bombát védtem, amikor azt írja, hogy az általam elejtett bomba felrobbant. Sajna az volt a második, így meg is szoptuk vele, pedig pár mp híja volt már csak hátra a másiknak...
Nieleen
Boldog Karácsonyt!
Cs!BesZ szerver
Iktatva: @ 2004.08.28. 21:28
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.