Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Boldog Karácsonyt!
\"Hard to see, the dark side is.\"
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Az 1.4 patchoz van crack ???
Vagy jó az 1.3-é is ???
Köszi!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Tegnap is ez volt meguntam az aimbotokat gondoltam nyomok egy single módot erre a marhája nem elkezdett balhézni hogy tele van a fõkönyvtáram mindenféle "idegen" custom mappal?? Na mondom csak megbarátkozom azzal a DOOM3-al ha így szemétkedik a kedvenc játékom. 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aztán a várt csoda (pb majd kiszûri mindet)elmaradt ugyanúgy csítelnek tovább csak azzal a különbséggel, hogy warokon a profi csítert nehéz lebuktatni de nem lehetlen.
Állítom hohy amíg szenvedtünk a mútkor, hogy a mohis szerverre bejussunk mert nem frissûlt normálisan a pb, addig valakik már az újabb csít progit gyártották és másnap már folytatta tovább a szarságát.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Bár gondolhattad volna, hogy nem galambokkal küldöm ide az üzeneteket.
Legszebb őröm a söröm
Boldog Karácsonyt!

Legszebb őröm a söröm

...ha majd lesz lõszerem is a géppityuba 😊Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez a mengele is...január téjékán láttam elõször, de már akkor lebukott hogy csíter most meg a Mohin kapott valami giga bannt..😊
Igy nekik ez egy jó reklám, és pénz is , nem nehéz egy virust összedobni, fõleg amilyen szakemberek ott dolgoznak
pl a tróyai vírusokat utálom a legjobban mert mindig lebasz a netrõl és az msn-rõl!!!
az összes vírus írót megkéne baszni!!!köcsög buzik!
De azt csinálják ezek a cheatr faszgenyók hogy keménykednek hogy milyen királyok azt amikor monygyák neki hogy aim off akkor:'nekem nnics aim-em te fasz!'...kb ennyit ér a PB szart sem...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit