Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iskola...a CoD megmentõje!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dichter
Jesssszz. Most nézem, IRC-rõl, hogy eltûntek az emberek. Holnap kezdõdik a suliidõszak, kevesebb lesz a kis pöcs 12 éves tk-zós, csítelõs, anyázós a szervereken. Majd beszopják a karókat, apuci, meg eltiltja õket a gép elõl. Devárom már. Lehet, hogy még publicolni is fogok. Mert ott kb 2 hónapja nem voltam.

Hentes Bill
de a patch csak a multihoz van, szal... és ez nem igaz, hogy kell a singlehez crack, legalábbis nálam ez volt a helyzet (asszem)

Boldog Karácsonyt!

Nah ez így teljesen nem igaz, mert a single részhez kell 😛 Ahhoz meg jó az 1.3-as is.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dichter
Ha leírok egy how to play multit, akkor az fog valakit zavarni itt a banner alatt?

köszi!!!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Hentes Bill
nem kell crack a patchez

Boldog Karácsonyt!

Valaki help pls!
Az 1.4 patchoz van crack ???
Vagy jó az 1.3-é is ???
Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Dietrich
de én már beleszarok mert ellene tenni úgy se tudok semmit. Vagy játszok tovább vagy kilépek spector módba és nézem hogy csal, vagy kilépek a szerverrõl.
Tegnap is ez volt meguntam az aimbotokat gondoltam nyomok egy single módot erre a marhája nem elkezdett balhézni hogy tele van a fõkönyvtáram mindenféle "idegen" custom mappal?? Na mondom csak megbarátkozom azzal a DOOM3-al ha így szemétkedik a kedvenc játékom. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
emlékezz csak mi volt az 1.4 patch megjelenéséig....orrba-szájba ment a csalás warokon is nem kellett public hozzá.
Aztán a várt csoda (pb majd kiszûri mindet)elmaradt ugyanúgy csítelnek tovább csak azzal a különbséggel, hogy warokon a profi csítert nehéz lebuktatni de nem lehetlen.

Állítom hohy amíg szenvedtünk a mútkor, hogy a mohis szerverre bejussunk mert nem frissûlt normálisan a pb, addig valakik már az újabb csít progit gyártották és másnap már folytatta tovább a szarságát.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hentes Bill
hát ez az

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
és akkor hova menjek?

Boldog Karácsonyt!

ricsi1
waron le tudod buktatni esetleg,és szerintem nem olyan jellemzõ a cheat warokon,bár volt már gyanús eset,pl csináltam vona 13 képet egy csákóról egy se sikerült=pb hack

Dietrich
hát én olvastam már olyat is hogy waron is csíteltek rendesen...publicon csak tesztelik aztán mennek warozni más néven.

ricsi1
kéne és ez akulcsszó,már annyit beszlltünk errõl fölösleges...ne járj pubolni és nem látsz csitert

valami megoldás kéne...

ricsi1
jaja az lenne csak jó...adsz 2 fejest aztán lennél kirúva...

gondolkoztam ezen , és erre nincs (igazán) jó megoldás..kick vote nélkül azér szar mer nem lehetlebaszni admin nélkül a köcsögöket , kickvoteval meg felmegy jó sok ember a szerverre , azt mondják : "ikszipszilon wallhackezik!", kirugjak szavassal , és ezt megcsinálják mindenkivel...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szinte egyik szerveren sincs soha admin

kick vote kéne mindehova..

Hentes Bill
tegnap is felb*szták az agyam rendesen: brecourton 3-4 kör alatt 9-0 volt a statom, erre 1o mp múlva a kör eleje után letékáz. annyira szánalmas emberek vannak, hgoy az valami hihetetlen. lehet, hogy megveszem inkább 10 ropiért az eredeti gammát, és akkor nem kell az ilyen 12 éves kis szõrõstalpú almáktól agyhugykövet kapnom.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
lol, felmentem csibész szerverre volt ott minden. akkora csíter a gyerek, mint az atom, közben meg klánt keres (lol). kinyírtuk az ellent, ketten maradtunk, csávó szórakozik a bombával, na mondom ebbõl elég, felszedem én. erre lelõ pisztollyal, szórakozik a bombával még 20mp-et, aztán otthagyja a francba felrobbanni. köv pálya elején meg rögtön az elején letékáznak (már élesben), erre utána meg kilép. codos pályafutásom alatt összesen nem anyázam annyit, mint most fél óra alatt

Boldog Karácsonyt!

mi értelme van annak hogy bepofázol?

mi értelme van annak hogy be "aha"-zol "ja"-zoll , vagy "wtf??"-ezel mindenhova?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jaja

Áh....,az csak bonyilitja az életet.

BigiBoy
Köszike!

Legszebb őröm a söröm

BigiBoy
Okos!Bár gondolhattad volna, hogy nem galambokkal küldöm ide az üzeneteket.

Legszebb őröm a söröm

Hentes Bill
ott beállítod, hogy a magyar szervereket mutassa, mert azokra fel tudsz menni fénymásolt játékkal is, mert szinte mindegyik szerver tört

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jah

Boldog Karácsonyt!

ja

BigiBoy
ASE=The All Seeing Eye?

Legszebb őröm a söröm

dr Kotász
Én javasolnék még egy számítógépet is.
BigiBoy
Thx!

Legszebb őröm a söröm

Cod,internet,1.4-es patch,ASE szerverkeresõ progi.Utóbbi kettõ a callofduty.hu-rol leszedhetõ.

BigiBoy
Hi mindenki! Itt mindenki nyomul a COD-val netten? Mert meg próbálnám én is csak nem tudom mi kell hozzá. (alapból nem megy, nem teljesen eredeti gondolom azért)

Legszebb őröm a söröm

Dichter
Itt a pont. A legtöbb vírust, a vírusírtók gyártói írják. Ezek alól mondjuk kivételek ezek az XP hibáit kihasználó dolgok (SASSER, Bobax b, stb.)

Dietrich
akkor rakd fel a márciusit...ha lenyulód kinyírlak! ...ha majd lesz lõszerem is a géppityuba 😊

ricsi1
jnauárban még nem volt logom ,lenyulom a tiédet azt átírom a nevet

Dietrich
Annyi IP lesz lassan bannolva hogy nem fogunk tudni szerverre menni adsl-el. 😊

Ez a mengele is...január téjékán láttam elõször, de már akkor lebukott hogy csíter most meg a Mohin kapott valami giga bannt..😊

Dietrich
Elõveszed a januárit. 😊

szerintem egy ember nem akar kibaszni, igy a másikkal, ellenben a Norton céggel, akinek kell a pénz, és csinálgajta a virusokat amire rá 2 nap mulva kijön a nortonra frissités és egybõl mondják az emberek , hogy hejj de jó a norton, mert eltüntette a virust.
Igy nekik ez egy jó reklám, és pénz is , nem nehéz egy virust összedobni, fõleg amilyen szakemberek ott dolgoznak

van egykét buzi akinek az az elfoglaltsága hogy szopatja a többieket...a vírusokkal...
pl a tróyai vírusokat utálom a legjobban mert mindig lebasz a netrõl és az msn-rõl!!!
az összes vírus írót megkéne baszni!!!köcsög buzik!

Hát virusokat miért csinálnak?Kib...ból...

de minek csinálnak ilyen progikat hogy aimbot meg wallhack?Amugy a multkor kerestem googlen és találtam ellen cheat programot..az írta hogy anti aimbot..memtom mit érnek el vele biztos jó..
De azt csinálják ezek a cheatr faszgenyók hogy keménykednek hogy milyen királyok azt amikor monygyák neki hogy aim off akkor:'nekem nnics aim-em te fasz!'...kb ennyit ér a PB szart sem...

az biztos..

Dichter
A nem eredetit is tudjátok banolni. Más kérdés, hogy sokat nem értek vele.

The Garrett
igen de gondolom hogy aki magyarorszagon csiter annak nincs eredeti game je.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mégjóhogy

Jah jah piciket felhaborito! De ha ugy megcsinaljuk a server hogy csak EREDETI CDkulcsal lehessen bemenni akor utana mar tudjuk bannolni a CDkulcsot?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit