Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
COD: United Offensive aranyban

Kezdõdik a II. világháborús FPS-ek szezonja, az Activision friss bejelentése szerint a Call of Duty: United Offensive aranylemezre került. A Grey Matter által készített elsõ COD kiegészítõ új kampányokkal és alaposan ráncbaszedett multival (jármûvek és új játékmódok) indul majd meg hódító hadjáratára szeptember 14-tõl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
Eztmondom mitakarsz ósszel vazze énmá holnap szerelem lefele az MG 34 esem 😄D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ehhh, most olvasom, hogy aranyon van a kiegészítõ, (legkésõbb) 14-én jön

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
Szeptemberben valamikor ez tuti én mondom akkor biztos ugyvan 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hello pano...
frayers..
msn-edet megadod thx
amugy <X>'bmG^ii vagyok a codban..

Hentes Bill
az már cska 2 hét

Boldog Karácsonyt!

Gamefaqs.com szerint IX.14...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pano
hónapot akartam írni, mindegy :\

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
konkrét dátum nincs, csak egy szó: "õsszel". Ez lehet bármilyen nap 😊. vagy szept vagy október. bár, inkább az utóbbi.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
de az a loller gyerek elég csít gyanús 😊 Bár, így nem akarok nyilatkozni (hogy nem láttam játszani 😊 )

Pano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez te jó eredménynek érzed? Mert akkor rosszul teszed 😊

ranGer2

"Currently Gray Matter and Activision plan to release the expansion to stores in mid-September."

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fábry Sándor 2 vagy Öreg!
ranGer2

ranGer2
holnap

Mikor jon ki a kiegeszitolemez Skacok?
ranGer2
úú a Tamás nagyoin tud télleg 😄 egyedül leverné az OBI-t összességében,...

te ilyen pro lehetsz

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

végre beindult itt az élet😊
az utobbi 2 napban többet irtatok mint elõtte 2 hét alatt!!😊

nem neked mentö

ricsi1

Dietrich
a legrosszabbra

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ok, elmondanád hogyan kell linkelni? (már egyszer kérdeztem)

\"Hard to see, the dark side is.\"

ranGer2
ötmegabájtos. kérsz? finom...

ranGer2
hallod patrik megkértem a vécét hogy kér e sört de nemkért 😄DDDDDDDDD aztán csak belepisiltem 😄D nah mi lesz holnap fehérzorró? 😄DDDDDDd

nemtudom hanyszor kertuk mar hogy ne szurjatok be kepet linkelj leccives foleg ilyen kepeket!!

én ezzel nem dicsekednék 😄DDDDDDD

ranGer2
úúúúú deügyesvalaki! hallod tee kérszsört? 😄 holnap magba@szom EVELINT 😄 DINNYEEEEEEEE 😄 nemkelllet volna a harmadikatis meginni afrancbapatrik mi lesz holnap? 😮

BránerMaister

na meg még egy😊

Utálok mindenkit!

BránerMaister

na itt egy másik
😊

Utálok mindenkit!

BránerMaister

röhögtem de nagyon::

Utálok mindenkit!

BránerMaister
na zsoltika itt a kép a mai nap egyik pillanatképe.

Utálok mindenkit!

Há de teö nem tucc semmit se 😄D

The Garrett
norton szákszoor 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Lol ma megmondtak nekem ki az igazi pr0gamer:

Az igazi player olyan mint mi vagyunk iszik kocsmazik jol erzi magat, megis mikor leül a gépelé bealáz mindenkit. 😄

na ez igy korareggelsulielott ütött 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
ejjj de szeretem is war felenel a feliratot jobb alul : Automaitc liveupdate has finished...

áz.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika

http://epica.nl

azt hogy akkora egy pancser szar kocka senki, hogy az életben semmi sikerélménye nem volt és igy éli ki magát, hogy õ is tud embert ölni.

BigiBoy
Hi! Most olvastam a mai termést, mi a jó abban a vidékinek(parasztnak) ha csal? Nem az a lényeg, hogy bebizonyítsd ugyan azzal a feltételekkel, tudsz nyerni mással szembe, vagy legalább fejlõdni?

Legszebb őröm a söröm

igaz, szalö ha rosszul megy a tanulás szíjjathasítok a hátadbólö

ricsi1
aztán nemám nekem a tanulás rovására codozol!!

hálaistennekö

ja az ilyen kis faszokkal nekem is tele van a tököm hátha szopátkák õket azt akor kevesebb csiter meg kevesebb tk-s buzi lesz fent.. mongyuk nekem is iskola van..😞 de én már hamar itthon vagyok!😊

Dichter
Uhh, piroska, akkor most készüljünk fel lelkileg?

KM

Dietrich
kékecske jól beszélsz...lesz ok amiért nem az utódom fog játszani a neten hanem én. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."