Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
messze lakok, de fater megy elõadást tartani szal utiköltség így is úgyis van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
nem megyünk játszani most? minden kis 12 éves suliban van 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
messze laksz tõlük? Mert ha mondjuk a COD 7000 Ft náluk és az utiköltséget hozzáadod nem biztos, hogy megéri.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
amazon-ról tudtommal nem lehet rendelni magyarországra, a sógoroknál vajon mennyi? lehet jobban járok ha ott megveszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
remélem nem
Bár ha a kisiskolások már nem lesznek, akkor leszenk helyettük más csalók + anyázós almák ...

http://epica.nl

Dichter
Elkiabáltam volna??

0ppika

Hentes Bill
lol 😄DDDDDD

Boldog Karácsonyt!

0ppika
Neked nincs holnap iskola???

poX3ll

Practice makes perfect.

poX3ll

Practice makes perfect.

poX3ll

Practice makes perfect.

mozesapo
Rendeld meg itt. Csak kb. 6000 Ft.

ranGer2
Mert hülyék 1 snipa 1 csapatba elég arról meg nem lehet tenni ha balfasz az admin és korlátlan sniper ven...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Szerintem kizárt,a jármüveknek új pályák lesznek gondolom.Sõt valószinû a jármûvekhez külön játékmód lesz.Érdekes lenne HQ-ban begördülnék a rádió mellé egy tankal...
De mondjuk nem biztos ez,csak gondolom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
én meg azon gondolkodom, hogy a kieg. lemez melyik filmhez fog hasonlítani ha a cod az elit alakulathoz. 😊

Kicsit félek ettõl a kiegészitõtõl.Minden map on lesznek jármûvek mert nem lenne jó ha arról szólna egy war hogy kocsikkal száguldoznánk brecourton 😄
Kicist parás ez a jármûves dolog én nem tok elképzelni egy wart jármûvekkel 😛

Dietrich
nem vagyok normális sose tagadtam de sok helyen szerencsére a sniper is tíltva van.

Hát ha kimész érte az USÁ-ba,mert a 14. az ottani megjelenés,EU 24.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
off
a havernek van egy új P4-es gépe asszem 2,4 gigás procival (nem celeron), radeon 9600-as vga és 2x256 MB ram és a doom3 alatt iszonyúan felmelegszik a vga. Már levették az oldallemezt is és nem javult. Én azt mondtam hogy ha az 1-es pci slotban van valamilyen kártya azt rakja át egy másikba hogy a szellõzése jobb legyen a vga-nak. Elkezdik játszani a gamet majd kis idõ múlva kilép a játék de a hang megy tovább a vga meg tûz forró.
A legkisebbre van állítva minden de mégse jó. Más játéknál azt mondja nincs ez.
Szóval van valakinek tapasztalata ebben?

nálam 2,4 gigás celeron, fx5700-as vga van és semmi baja.

ranGer2
#19350 miért tiltanák le normáális vagy ember? 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Pano
akkor már inkább RAM-ra költöm 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
áhh, az rohadt drága lenne. Alap játék, durván 10 ropi, a kiegészítõ szintén lesz ennyi. 20 rugó, áááh! Ha késöbb lemegy az ára lehet róla szó, de iylen drágán semmiképp.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
média martkban van most dögivel 😊

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
Már nem!
9890 Ft csak. 😄 😞

Dietrich
majd szépen az adminok 1-2 dolgot (fegyvert) szépen letíltanak és baszhatjátok a fûstgránátjaitokat meg csoda alsó-felsõ táras ruszki ócskavasat.

#19318 annak aki nem képes megnézni a hozzászólás legalját.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nem is most van a szülinapod

jajj pont a szülinapomon (megvan a szülinapi ajándék ? )

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ranGer2
akkor lesz ciki ha többen mennek rá a tankra... 2 baka nemtom hány füstgránát.. tank nemlát semmit 😄 tapadóbomba fel.. és ennyi egy orosz tanki (ha ügyes vagy) ha nem akkor odapirit rendesen.. szóval vége az ilyen öngyilkos akcióknak hogy kirohanok leszedek 5 öt vissza aztán megint ki hoppsz lelõttek na respawn 2mp mulva... itt mindenki félni fog a tankoktól repülõktõl...(remélem) hameg nem akkor megkapja 😄DD

Hentes Bill
aham, úgy tudom

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
PL orosz oldalon mmeg fog jelenni a felsõ dobtáras leszerelhetõ géppuska... nem mindenki csak MG-42-z ni fog.. nameg az MG-34 IMÁDOOOM ... aztán orosz oldalon a garandhoz hasonló fegyver is lesz valami PV 30 as a neve.. de ez jobb lesz mint a garand. amcsik oldalán 2 uj puska is lesz.. mig a németeknél se csak MG 34... huhh ez már kezd bonyolult lenni... Lényeg a lényeg hogy az egyszerü ki bakáink se lesznek elveszme mert lesz füstgránát amit szépen behajintunk a tank elé aztán SAnyi. 😊 (nem soroltam fel mindet... )

Hentes Bill
ja, jöhet

Boldog Karácsonyt!

Punker
az alap CoD még mindig 10k?

Dichter
EZ mondjuk helyes hozzáállás. Sztem én is ezt fogom csinálni.

ranGer2
#19337 soroljam hogy mik lesznek?

atom király.....
mekveszemö

Hentes Bill
képzeld, én is letöltöm

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
remélem lesznek fasza új fegyverek, mert a mostaniak már kicsit uncsi

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
Én letöltöm.. ha tetszeni fog (ami majdnem 100%) akkor megveszem...😊

királyy!😄

ranGer2
19332 IGAZA VAN!!! ÉGESSÜK MEG BOSZORKÁÁÁÁNY

ranGer2
😄DDD úúúúú dejólesz 😊

Dichter
Kíváncsi leszek én is. Egyébként nem kéne szvsz azt a hibát elkövetni, hogy tele lesznek tört szerverekkel a magyarok. Aki akar UO-zni, vegye meg. Ennyit megér szvsz ez a game. Csökkenne a csíterek száma, és a kis anyázós tizenéveseké is.

Hentes Bill
hehe, én meg majd szépen lepityuzlak légvédelmiágyúval

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
azé nem semmi, má majdnem 1 éve megjelent a Cod

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
jaja ugyis lealázlak az MG 34 emmel 😄 meg kapsz majd repcsirõl lepottyanó bombát is 😄

Hentes Bill
hú de rohattul várom máa kiegészítõt, kicsit má uncsi a multi ...

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
húúú kulcsfontosságu ROMBUNKIT 2 tankal és 1 dzsipel kell védeni nehogy bevegyék a csúnya német katonabácsik..