Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Nekem sincs COD elõtti életem, szal SD-n sokat kellett moziznom. 😊 Átmentem TDM-re, nagy ritkán HQ és most egyre gyakrabban játszogatok CTF-et. Ha összejön egy értelmesebb csapat, akkor jókat lehet ám hentelni a zászlóért is 😊)

Nieleen

één mindig más , de lehet egy kis idõrte leragadok ClanCode S&D-nél.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
olvastam a szerverekrõl mit ajánlanak, hol próbálkoztatok.
Én az s&d kezdtem de hamar kiderült a többségnek van már elõélete a mohaa vagy más game multizása után nekem meg semmi nem volt és mindig hamar hulla voltam.
Váltottam tdm módra majd a dem, dm és mikor kijött a HQ én ott ragadtam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de ezt valamelyik másikon kellene mert immunisak lesznek rá egy kis idõ elteltével. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyszerû,nem? 😊

Z
Melyik szervereken vagytok fent amúgy?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hehe

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

én 2 csiternél is (r657, ToMo klántkeres) udvariasan megkértem õket hogy hagyják a jónépet játszani , és kapcsolják ki a cheatet, és mind2 megtette azonnal...

Ez a Dietrich féle punkbuster...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
lol, ez tetszik, én is kipróbálom majd 😄DDDDDDDDDDDDD

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
Tegnap mikor HQ-ra mentem este, rögtön kaptam vagy 4 fejlövést egymás után. Na mondom fasza aimbot hegyek (meg nem is ment a game nekem ) 😄 na szóval beírtam a chatbe:
"akik aimbotot használnak legyenek szivesek átállítani a fejrõl máshova. Kösz szépen"

Most jön a lényege...6-n léptek ki a szerverrõl ezután és vissza se jöttek 😄DD

Dietrich
beírod hogy:
www.atw.hu vagy más hasonló szervert és a top listát megnézed...max valamelyik smsweben rajta lesz ha DC nem jó neked.

Dietrich
szerintem is vigye vissza.

BubaMester
Azon kívül... Valahogy nekem sosem akar összejönni a DC... Mindig kipurcan vagy a gépem vagy a program..

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Hentes Bill
DC

Boldog Karácsonyt!

BubaMester
Nem tudodtok valami ingyenes vagy olcsó warez oldalt ahonnan viszonylag jó sebességgel le tudom tölteni a CoDot??

|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

igazad van yossarian nekem is ez volt de ár az egyik legjobb klánom van..

wEEn
Ha tényleg kijön a Deluxe változat 12e-ért biz isten megveszem. Meglesz az elsõ boltból vásárolt szoftverem
Bár hazudok, mert karácsonykor bátyámnak vettem a Tescoban a "gazdaságos" dobozokba összedobált cd-k közül egyet, amik fölött ott lógott a tábla: 499Ft. A kocsiban amikor átfutottam a blokkot, derült ki, hogy az adott cd-t valaki biztosan csak belekeverte, mert 4e-t fizettem érte 😞
Vagy az is lehet, h Tescos üzletpolitika és az ilyan balekokra építenek, mint én...

Yossarian
Ne is törõdj vele, ha nagy hent van! A TDM már csak ilyen 😊 Pont a nagy hent élezi ki a reflexeidet! 😊
Mikor elõször játszottam, élmény volt, ha nagynehezen összehoztam pár pontot 😊 Az elsõ statom 2-18 volt 😊)))
Szép lassan majd kikúpálódsz és felpöröx, ahogy kezded megismerni a pályákat 😊

Nieleen

aham , majd játszhatuunk ketten , ha kell majd mutatok egykét dolgot , de még énis elég láma vagyok a "nagyokhoz" képest..

Z
jaja. De TDM-en eddig mindig sokan voltak. Iszonyathent nem fekszik annak, aki tanulni is akar. Mert ebben az esetben nem teher alatt nõ a pálma...

A HQ-n mindig kevesebben voltak eddig. Így sokkal nyugisabb volt, tudtam menni is a pályán egy kicsit anélkül, hogy fossálõttek volna.

Zászlóst, meg S&D-t nem próbáltam még.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

de ezek ugyanugy vannak HQ-ban , SD-ben , CTFben :o)))))))))))999

Z
jaja, voltam fent egy kicsit, és kis létszámban tök jó volt a HQ. A TDM-mel az a baj, hogy ott vannak nagyon ügyes lövészek, és hiába a gránát, gépfegyver, taktika (mögékerülés, fedezékek használata), mert simán leszednek. Ismerik a pályákat is, én nem...

Z
G.I. Joe? Mennyit gyûjtöttem abból régen. Snake Eyes volt a kedvencem... 😄

The Garrett
hát mikor ki...MI 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jah meg gondolom 1 mûanyag allied katona 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én is 😄DD

Punkerwork
"A Call of Duty United Offensive bruttó kisker. ára: 6.990 Ft lesz. A Deluxe változat bruttó kisker. ára 12.990 Ft lesz (ez utóbbi megjelenése még nem 100%-os szeptemberben)."

a Deluxe az az alap game + kieg igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

Hentes Bill
bazzeg, kegyetlen jó lesz a kiegészítõ, remélem a jövõ héten már feltörik

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
Katona is kell pl tank-os pályán

BigiBoy
Igazad van a csapat munka fontos. Bár én ez elõtt és mellette Wolf ET. -zek ahol csak a csapat munkával lehet nyerni. Különféle katonákkal lehet az ember orvos, szerelõ, lõszeres, kém, katona. A katonán kívül mindenki kell egy jó csapatba, a COD-ban sokkal fontosabb a jó lövész híd el.

Legszebb őröm a söröm

guardian hero
Én nagyon szerettem az Op. Flashpoint-ot, csak mikor azzal játszottam, még nem volt itthon netem... A CoD-hoz sok gyakorlás kell, ki kell ismerni a pályákat és a fegyvereket, de bele lehet jönni. Szerintem próbálj HQ, CTF vagy TDM szervereken gyakorolni, ott gyorsabban lehet fejlõdni, mint SD-n.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Z
ok: akkor a legjobb tímek??? Mert tényleg ez volt! Amikor valakit leszedtem, a társa már fedezékbõl fossá kaszált engem. Szóval a legjobbak közé tartozó klánokra lennék kíváncsi.

OFF: Operation Flashpoint is hasonló, csak realisztikusabb. Ott ha elkezdesz dzson rembót játszani, tuti gatter. Tehát ott is nagyon fontos a csapatmunka. Csak azt meg nagyon kevesen (pár tucat ember) játsszák itthon.

BigiBoy
Szerinted érdekel, hogy ki mit gondolnak "vidéken" kedves városi dr.

Legszebb őröm a söröm

guardian hero
Mivel ez egy csapatjáték, elég nehéz megállapítani szerintem, hogy ki mennyire "jó". Szerintem nem csak attól lesz valaki jó játékos, hogy milyen arányban nyeri meg a f2f harcait, vagy hogy milyen jól céloz, mert ha közben nincs a csapat hasznára (nem fedezi a társait, nem törõdik a feladattal) akkor az egész nem ér semmit.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Punkerwork
nem biztos, lehet kicsit több kell majd neki, legalábbis mohaa kieg-nek mindig több kellett.

Hentes Bill
szvsz ua, mint a CoD-ban

Boldog Karácsonyt!

nemtugya valaki mi lesz az uo rencerkövetelményeö?

dr Kotász
Ha az órajelek alapon vannak, akkor arra tippelek, hogy szar a ventillátor a kártyán.
Z
de most kamion kérdeztem...

dr Kotász
Ja, én 2 hete álltam át másra. Még uninstallálni is gáz volt.
dr Kotász
Szerinted ezzel a kérdéssel beloptad magad a vidéki fórumozók szívébe?
"Tudja valaki, hogy kik a legjobbak a magyar mezõnyben?"

Persze hogy tudjuk.Akik a wallhack+aimbot párost használják,náluk aztán nincs jobb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Z
hi all!

mostanában próbálgattam ezt a game-t, és szvsz nem a könnyû játékok közé tartozik. Killcam-et folyton nézem, de nehéz elhinni, hogy lehet így célozni, ahogy egyes csinálják.

Tudja valaki, hogy kik a legjobbak a magyar mezõnyben?

Adam5
OFF

Látom te is néztél amerikai pitét 😄

ON

BránerMaister
Bocs

Utálok mindenkit!

Forrest Tomee
Én is leteszek egy szavazatot az eredeti szerver mellé.

Punker
9-re megyek melózni, lassan indulok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"