Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek enyhén kioktatós hangvétele van , nem akartam igy irni

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

neeem , hanem általában ugy hivjak ki a klánok egymast warra , hogy vagy gyakwart vagy wart , és a gyakwarokat nem tüntetik fel az oldalon.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
Miért?? A többi az ligawar volt? Vagy CB?

éles volt.

ez csak gyakwar volt mért irnánk ki?

bocs , az a bmg klánnal volt , és tényleg nem irtuk ki hogy a frayers 16-24re elvert , nagyon csufos vereséget szenvedtünk ellenük harboron...
és most nem is irom le hogy mét , ugyis csak magyarázkodásnak tûnne.

Dichter
😄 Nekünk honlapunk sincs

Pano
látom, a vereségeket nem írjátok ki az oldalra

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Krinyo

Dichter
Na jóvan, mégis szeretlek

Krinyo
Mindigis hátulról próbálkoztál..látom most is

Hentes Bill
naja

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Moderátor ÚR, kérném Krinyo hsz-eit törölni. HTX!!

ricsi1
szóval várjuk a kihívásokat warra! és jelentkeztünk a Góliáth kupára.micsoda fogalmazás

Krinyo
diki sáx

Dichter
RT SÁXX

Krinyo
Annyi új klán van, assetom melyik micsoda...
RT volt a jó azt kész

ricsi1
én kérem vagy r!c4Rdo v. firpo r!c4Rdo

Krinyo

én meg <X>'bmG^ii

ja és katt

Dichter
Én Dichter..FoP

én <X>'bmG^be

Dichter
Nah, jöttél ide is szpemmelni?

Krinyo
hát persze

Z
na majd kereslek titeket! 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
az leszek, mint MOHAA-ban, csak nem akarom nagyon lejáratni magam, hátha lesz más MOHAA-s is... 😄DDDDD

Zolster

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dichter
Jah, mondjuk Zorro'

Hentes Bill
lehet ékezet

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Új üzenetek száma: 98665466

Dud [OBI]
Húúúúú de rég írtam ide!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

dr Kotász
Meg fogsz döbbbenni: dr. Kotász.
Dietrich
nem jó ...nem lehet ékezet.
Zorro
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
megfogsz lepõdni...Dietrich 😊

te meg legyél Zorró 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hentes Bill
Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Z
És milyen néven vagytok fent?

Na én majd valami Z-vel kezdõdõ nevû nicket választok, és talán utána írom, hogy www.sg.hu! Azért, hogy megismerjetek, és ne lámázzatok le! 😄DDD

Z
valóban, és is kurva jól szórakozom az ilyen dumákon.

Dietrich
"most számolgatja, hogy a 240 perc ban mikor telik le 😊"

LOL 😊))

Yossarian
jó lenne egy ilyen gondosan felügyelt TDM, CTF szerver is 😊

Nieleen

wEEn
Én ezt úgy oldottam meg, hogy mostanában kizárólag a saját szerverünkön publikolok, hogy ha valami okosra rájön a k***a anyázás + tk-roham, akkor a legnagyobb lelki nyugalommal kihajitom a fenébe. Most pl az elõbb valami külföldi balfék wh-zott, de ész nélkül. Elkezdtem spectelni, mert gyanús dolgokat produkált, de onnét kezdve nem akartam hinni a szememnek: az a majom kizárólag a házfalakat + a bokrokat stb nézte és rázoomolva követte rajtuk keresztül az ellent, amig valóban láthatóvá vált Mondtam neki, hogy kapcsolja ki, erre megmagyarázta, h valami baj van az agyammal... most számolgatja, hogy a 240 perc ban mikor telik le 😊

ricsi1
hát valyon mér?!te nemjáesz oslokába?:S

14 mért?De én nem csítelek és nem tk zok..
minta pöcsö geciek...

Hentes Bill
hát én annyit anyázom ezen a hq szerveren, szétbasz az ideg, amikor odaszenvedek a rádióhoz, hogy meglegyen, és respawn elõtt látom 1-2 társamat, akik magasról leszarják a rádiót, szépen elkepelgetnek két fényévre a rádiótól

Boldog Karácsonyt!

Clan code rulz 😄

ricsi1
te hallod!hány éves is vagy?

8 tól kell jáccani 16:00 addig nem jönnek haza a pöcsök..

guardian hero
Én fõleg a Mohi HQ-n. Az SD valahogy nagyon tökölõs nekem publicon, általában azért megyek CoD-ozni hogy kikapcsolódjak, ahhoz meg kell egy kis pörgés. HQ-n néha egész jó kis társaság jön össze egyébként, fõleg ha mûködnek az opok, és kiszórják a rádióra rá se b***ó lámákat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

urh teamdetmatch és clan code rulz!!

0ppika
Hát ezen már meg sem lepõdtem

http://epica.nl