Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
sztem annál jobb, minél nagyobbb, de én se értek hozzá 😊)) a 2 mindenestre olyan mintha a családi fotóalbumot nézegetném ágyúdörgés közben... 😞

Nieleen

Dietrich
ase-ban a bosnyákot állísd be és látja.
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Szerintem a következõ a problémád: egyrész be van kapcsolva a vsync, másrészt az XP 60 Hz-en frissíti a monitorodat. Állítsd át mondjuk 85-re, és máris felugrik a fps a Hz-értékre. Ha meg csak kikapcsolod a vsyincet, az is elég, de kifolyik a szemed. Ezenfelül írd be konzolba: com_maxfps 999, ez azért kell, már gyárilag 90-re maximálták az fps-t a készítõk (legalábbis nálam default 90 volt).
Yossarian
jUO lenne már kipróbálni, mert eddig 3 percet uoztam 😊

Nieleen

Dietrich
én ehhez az fps dologhoz nem nagyon értek de mi a jó érték? Van egy régi szar 15' samsung monitorom szóval azon tök mindegy nem?
vga meg fx5700 siluro 128 MB-s.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
ennek mi az IP-je?

Nieleen

Hentes Bill
majd délután mi lesz 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
az uo-s most 29/40
a sima most 1/40
😊

Yossarian
viszont ha ez az ucsó a baj, akkor te 60HZ-en jáccol...

Nieleen

Yossarian
meg akkor sem hajlandó feljebb menni, ha be van kapcsolva a sync every frame vagy mi, az opcióknál. Magyarul asszem minden képkocka szinkronizálása...

Nieleen

Yossarian
van ott egy ilyen : seta com_maxfps "érték"

Nieleen

Yossarian
a maxfps-t átírtad?

Nieleen

Yossarian
a Foy pályáig semmi gondom nem volt az FPS-sel, csak innentõl lett dianézés 😞((((

Nieleen

Dietrich
akkor meglehet szavazni az év legjobb fps játékának ismét a cod-ot így a mohaa újabb kieg. lemez megjelenése elött? 😊

most kaptam uj vidkareszt , egy GeForce 4200 Ti 8x-et , a régi Radeon 9200SE helyett.

és nem megy 60 felé az FPSem! az égre nézek , és 60-on áll !
nem tudjátok , milyen funkciót kell ki- vagy bekapcsolni h hatvan felé menjen?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hellhammer
Én is így csináltam 😊 csak rémlik hogy elõtte dumált valamit a fõnök arról, hogy belõtték az állásokat és valaki irányítja a tüzet. A távcsöves mukit találtam meg utóljára...

Dietrich
ezért van ennyi tk a multin is mert mindenki lõ mindenre ami mozog

Hát én igy erre pont nem emlékszem,de lehet igy van,mindenesetre én lelõttem aki mozgott,aztán mentek tovább....

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
jaja az lesz az.
a zoknis akna? 😊

Dietrich
ok.
próbát megér.

Hellhammer
Az a lényeg, hogy van egy figyelõ faszi aki irányítja a tüzérség tüzét, õt kell lelõni. Valamelyik háztetõben van elbújva elég messze, távcsõvel sasol a faszi úgy lehet ráismerni...

dr Kotász
nem = nem lehet
dr Kotász
Satchel charge, azaz dinamit-féleség. Azt lehet a kézigránáthoz hasonlóan idõzítve eldobni, kb. a gránát 10x-esét sebzi. Kár, hogy nem a tankhoz ragasztani, óriási poén lenne (Ryan közlegény ugrik be)
dr Kotász
Hát én este 7 és 10 között benézek talán egy órára, gyere ha ráérsz. Egy gond van a szerverrel: az összes map megy (nem csak az újak).
dr Kotász
Én megadom szívesen az IP-t, de most melóban vagyok. Ha este még kell, írj újra.
Dietrich
😊))

látszik, hogy a jenkik nem ismerték a molotov koktélt mert városban az emeletrõl a tankra dobva hatásos fegyver lehetne bár valakit felrobbantottam tegnap azzal a csomaggal vagy mivel 😊)

Dietrich
Ez fasza leírás. Mikor megyünk? 😊

dr Kotász
Esetleg HQ-n lehet büntetõ a lángszóró, amikor öten foglalják a rádiót egy szobában, és az ajtóból befûtesz... remélem egyszer azért összejön :-)
dr Kotász
Hát a lángszóró tényleg csak látványelem. Én csináltam vele pár fraget, de mivel úgy hat, hogy kb. 2 másodpercig még megy le az ellenfél hp-je (miután abbahagytad a tüzelést), mindig volt ideje az ellenfélnek lelõni, aztán meg elégett...
dr Kotász
Errõl a szerverrõl írtam én is, csak olyan hosszan fogalmaztam a hozzászólásomat, hogy még elõtte kezdtem el...
Próbáld meg lehívni a konzolt és pötyögd be:

/r_displayrefresh "hz érték"
pl: /r_displayrefres 100

Nem próbáltam, de mivel q3 engine gondolom itt is mûködik a parancs.
dr Kotász
Én tegnap egy 40 fõs bosnyák szerveren nyomtam, 150 körüli pinggel, egyelõre nincs jobb. OBI mindig tele van. Kharkov pálya S&D-ban durva volt, azt kell mondjam, ez volt az eddigi legfilmszerûbb multi élményem. A szaladgáló, ordibáló katonák, a lánctalpak nyikorgása, égõ házak, egy bazooka-lövés húz el keresztbe, vadászgépek motorhangja, egyszóval király volt. Mivel nem volt jármû respawn, ésszel kellett közlekedni, nem roncsderbi volt. Rögtön felértékelõdtek a kézifegyverek is, az új orosz és német félautomata puska nagyon kellemes jószág. Meg fontos lett, és funkcionális a bazooka is, nem rakéta-fílingje van így már. Hatalmas érzés egy roncs mögött Panzerschrecket szorongatva várni, hogy az ellenséges tank eldöcögjön melletted anélkül, hogy észrevenne, majd feltérdelni és 10 méterrõl a legvékonyabb hátsó páncéljára célozva szétlõni... Egyébként szédületes szédületes jó a legtöbb új pálya szerintem. Úgyhogy a respawn nélküli játékmódok nagyon jók lesznek, az biztos (mondjuk az alapból választható géppuskát talán ki kell majd venni). A DOM módhoz viszont legalább 18-20 fõs csapatok kellenek, úgyhogy a magyar DOM szerverekkel baj lesz... Meg a többi respawnos módban kell azért még finomhangolni vagy patchben, vagy a szerveradminoknak, mert mondjuk egy 24 fõs szerveren 20-an tankkal rohangálnak, annak nem sok teteje van. Úgyhogy szerintem korlátozni kell a jûrmûvek számát, vagy ritkítani a jármû respawnt vagy valami ilyesmi. Egyébként a nem jármûorientált pályák brutál jók szerintem (Arnhem, Cassino), ezek olyanok mint a Dawnville + Neuville megszorozva 3-mal, óriási háztól-házig harcok voltak.
Dietrich
jaaa..

Dietrich
"vélemény?"
Már írtam korábban egy hosszabbat a multi részérõl, hogy milyen szerintem. Most azt kiegészítem (hozzáteszem én nagyon jól szórakozok rajta csak legyen egy drágaszágom mindig...egy tank üresen) 😊

single módban még nem jutottam messzire és ott még nem nagyon vannak tankok meg lángszoró, de multin a lángszorónak nincs nagy értelme. Tegnap is agyon pörzsöltem vele a ruszkit 5 méterre kb. és semmi baja nem lett, megfordult és fejbe lött..mondom neki LOL bazzeg.
Tankkal ugye nem jelent gondot egy fa kidöntése...itt jó ha minden 5. engedi multin. Tegnap hatalmas élményben volt részem zsínórban hármat is kitudtam dönteni sõt még dzsippel is 1x. 😄

szóval van bug rendesen majd megint adhatnak ki egy patch-et hamarosan.

😊

Hentes Bill
egy másik 40 slotos szerver, de az sima, nem uo-s.

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
melyik a másik?

karikusz
akkkor volt nekem ilyen gondom a gamékkal amikor már gallyon volt a winfosom...de nem akarlak elszomorítani...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Kumesz
én ftp szedtem

2500 amd,Ati 9600 sima,512 ram,1024-ben,jó beállitások mellett gond nélkül végigjátszottam.Jó néhe beakadt,amikor valami uj helyet töltött be a pályán,pár pillanatra de ez ritka volt,és csak egyszer 2-3 másodperc.
Szóval nem tudom mi van nálad,de nem a játék hibája lesz...

karikusz
dc

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hát ha jól emlékszem akkor mesterlövész kilõ a bódé jobb oldaláról,aztán menj a ball oldalára.Ott lesz egy telepitett gépfegyverrel,azt is lõdd ki,meg talán még 1-2 katona is boklászik arra.Ezután a többieknek el kéne indulni a ball oldalon...

Hentes Bill
ehh, marha jó az a 2 bosnyák szerver... 😊 sok ember, no lag, jó csíterek ott is vannak, de jó kis szerver.

Boldog Karácsonyt!

Honnan tudo leszedni a COD UO-t???
Dietrich
mennyi idõd van? Olvass vissza 😊))

Dietrich
már 1x valahol olvastam errõl..valami segéd progi kell hozzá.

karikusz
a demó alapján nem lesz rossz

karikusz
Ehh kigyütt az Új CoD...😊

Vélemények?...mert én csak most szedem

Yossarian
Nah én ugyanitt akadtam el, de azért, mert 2!!! FPS-sel megy a gém. 2.4-es celeron, 512 RAM, 9600XT, a grafika fullra lebutítva és mégis...

Nieleen

Yossarian
abban nem tod, de van egy refreshlock nevû program, az megoldja...

Nieleen

Kumesz
Nem tudja valaki hogy a COD:United Offensivában hol tudnám beállítani hogy ne 60hz legyen a képfrissités?? ATi9600