Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Végre beférek csúcsidõben a mohis HQ-ra. 😊 Egyébként tényleg sok a külföldi. Meg volt egy Lolka Bolka nevû aimbotos is... Azt mondta, hogy kikapcsolja a csítet 1 feltétellel. Ha elárulnak neki valami konzol parancsot. Majdnem dobtam egy hátast ettõl a pofátlanságtól. :-o

aztán eszembe jutott, hogy nem is rossz ötlet ez😊 Letöltöm Bodesz csítjét és csak akkor kapcsolom ki, ha küldenek a számlámra 100Ft-ot😊)))

Nieleen

bazza
Még mindig csak egy magyar szerver van?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

dr Kotász
Ha kézzel beadod az UO szervereket és indító file-nak az uo exe-jét, mûködik ASE-val is. Szerintem pár napon belül frisstik.
Dietrich
de tegnap se játszottak a vikingek 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Azon a hangon szoktam mosolyogni még mikor valaki beakar szállni másodiknak egy tankba vagy dzsipbe és lepattan róla mert a társa nem veszi észre. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Ilyenkor a gyerekek iskolában vannak, a felnõttek dolgoznak. Kik játszanak? A betegek? Azok szarul vannak, nincs kedvük játszani. A munkanélküliek? Azok nem tudják a netet fizetni. A nyugdíjasok? Azokat nem érdekli a pc. Ergo: ilyenkor senki nem játszik, ez nyilvánvaló hallucináció 😄D
Dietrich
nincs basznak frissíteni.
párat lát ha országoknál keresel rá.

Dietrich
Mondjuk az azért elég durva, hogy a game magyaridõ szerint kb. este 6-tól volt kapható az USA-ban és mintegy 4-5 óra múlva crackelve kész képfájlként már kinn is volt a neten.
Nem hiszem el ha ezt nem a készítõk közül tette/tették valakik.
Augusztus közepi az eredeti exe amit a szept.15-i tört exe-vel kell lecserélni....

az ase-ban még nincs cod:uo?

Dietrich
most nem mert másra kell a gép és a magas ping miatt be se engedne.

Dietrich
nem a cd kulcs szar 😊
tört game csak tört szerverre jó. A magyar szerverek mind azok.

ok 😊))

Dietrich
mindegy 😊
legközelebb hívd csak vikingnek 😊

mert még mindig szara cd kulcs és csak tört szervereken tudok gamelni 😞

jössz? 😊

Dietrich
nem rathole? 😊

lol RATHOLE

ratbag*

jön vki ratgab-re?

dr Kotász
Pontosan! A norvégok a boltban veszik meg a cuccot, ezért még keveseknek van meg.
szar ügy.
nekem ttuti nem lesz 125 herzem sose, tehát meg kell válnom a vsynctõl 😞

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
nem lehet korán elkezdeni..fogadni mernék cumi helyett egy optikai egere van. 😊

Dietrich
nade ez csak amiatt volt mert:
1; itt belett írva az ip
2; a callofduty kávézóba is
😊

mohis hq meg külföldiekkel volt tele.

karikusz
Szerintem azért, mert a magyarok a legnagyobb warezesek, és neki van meg nagyon hamar a game..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Dietrich
😄D

dr Kotász
Ja, amikor én voltam, akkor is volt vagy 6 magyar. Tegnap meg egy norvég szerveren voltam, 12-bõl 10-en magyarok voltak.
karikusz
Szegény gyerek, jót tanul az apjától..)..2 éves korában már FPS függõ lesz.)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Yossarian
lehet, hogy javulni fog a benyomásom, mert ez csak 5 perc játék volt. (üvölteni kezdett a gyerek és ki kellett vennem a járókából😊
Sõt, az 5 percnek egy része is azzal telt el, hogy cseteltem vkivel, aki kérdezte, hogy magyar vok-e. 😊

Nieleen

Yossarian
ez tampon? basszus, én meg már meg is rendektem 😊

Nieleen

dr Kotász
Elsõ nap tökugyanez volt az én benyomásom is. Káosz.
Második nap: nem is rosszak ezek a tankok!
Harmadik nap: Hû de jó ez a játék!
*
*
*
*
15338. nap: Kisfiam, vedd fel az egeret, nagypapi kiejtette a tolószékbõl...
Kandurex
Mit nem értesz? Ez egy tampon reklám!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Yossarian
azé ment át rajta a csõ, mer csak egy hologram volt😊

Nieleen

Dietrich
ez tökjó annak aki érti. 😄

Dietrich
és az mi amikor a tankkal forgolódik valaki és a csöve lazán átment a falon. 😊

Kelly hõseinél aki emlékszik rá...van egy jelenet mikor a tigris balra azért nem tudja fordítani a tornyát mert fa van jobbra meg egy ház megis kapta seggbe elõször a festéket aztán a gránátot. 😊

dr Kotász
Bocs az offért, ezzel be is fejezem a témát, itt a pontos magyarázat:

Vsync is short for vertical sync. When a 3D application is tied to vsync ("vsync on" or "vsync enabled"), it means that the page that's currently in the graphics card memory isn't displayed until the scan line of the monitor is at the beginning of the refresh cycle. If your monitor is set to a 75Hz refresh rate that means that the game will never run any faster than 75 frames per second.

But it can run slower. And when it does, it's a big hit. Let's take a refresh rate of 60Hz as an example, because the math is easy. A 60Hz refresh rate means that the scan line starts at the top of the display every 16.67ms. If your game is capable of running at a steady 60fps, then the graphics hardware will display a new frame every 16.67ms.

But what happens if the game slows down a bit, and just misses the scan line? That means that the graphics card waits a full vsync cycle. So the next frame doesn't get painted for another 16.67ms, or 33.33ms -- which is 30fps. In effect, you've cut your frame rate in half.

Yossarian
jééé, ez emiatt van? akkor visszakapcsolom a syncet😊

Nieleen

Yossarian
húha, ez az uo multi érdekes... asszem még szoknom kellllll.😊
jármû nincs, rohanok mint a nyúl a jelek felé. Valahonnan valaki lelõ egy tankkal. PPs-sel lövök 1-2 száguldó émet dzsipp után, az egyik fel is robban. Gyanítom, nem én lõttem ki😊 Már meg is haltam. Rohanok az akcióhoz, megint lelõnek. Zsinórban negyedszer. Nézem, hogy van-e a szerveren magyar, erre azt látom, hogy 9-4 a statom... De mire kaptam 9 pontot? Szóval elsõ benyomásom: kegyetlen nagy káosz van a játékban, ill jármû nélkül csak tájfutó verseny😊
A pálya viszont szép...

Nieleen

dr Kotász
A függõleges élek szakaszosan eltolódva rajzolódnak ki. Pl. ha egy utcasarok kerül a képbe forgás közben, akkor eltérõ frame-ekhez tartozó éleket kapsz. Mondjuk elkezdõdik az él a tetõtõl lefele, de a középsõ harmada már 1 centival balra lesz, az alsó része meg még egy centivel (mármint a monitoron). Mindez értelemszerûen csak gyors forduló mozgásnál fordul elõ, de egy fps-ben pont ez a tipikus.
Yossarian
milyen hibák adódnak belõle?

Nieleen

dr Kotász
Gyakorlati haszna persze nincs, mivel én mindig bekapcsolom játék közben a vsyncet, mert zavarnak az enélkül adódó hibák. Csak ha nem kapcsolod ki, akkor ugyanazt az fps-t kapod mondjuk 800x600-ban meg 1024x768-ban is, mert mindkét esetben tudna mondjuk 90 fölöttit produkálni, azaz nem lehet a hardver valós teljesítményét megtudni.
poX3ll
lol , ezt benc irta csak Ákoskánál vagyok (poxel)

Practice makes perfect.

poX3ll
beírtam , ennyire nem vagyok hülye.
amikor a régi karim volt 120 körül vot az FPSem , attól hogy uj karim lett , nem írta vissza a maxfpst 60-ra 😛

Practice makes perfect.

dr Kotász
Szerintem érthetõ volt az elõbb is: nem lesz fps korlátozás a játékban, azaz timedemo-futtatásnál valós értéket kapsz.
Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

karikusz
com_maxfps 999,

ezzel mit érsz el?

Dietrich
Hentelés ahogy a neved is mondja 😊

Dietrich
nem tudják eldönteni hovatartozunk 😊 😞

Yossarian
jééé, most nézem, hogy az ASE-ban 2 helyen is van Hungary. Az Eastern Europe és a Central E-ban is...

Nieleen

dr Kotász
Bosnyákot nálam is látja ASE.
dr Kotász
hát nálam meló, az biztos :-(