Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mert nem találtam meg sehol sem.
egyszer csak feljutok... 😊
Avanti Italia!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
kieg-hez kellet, thx!
😊
köszönöm.
Végre a Call of Duty rajongói is felpakolhatnak valamit a polcukra (vagy ízlés szerint a monitor tetjére :-): a Plan-B Toys örömmel jelenti, hogy megvásárolhatók az általuk gyártott, a népszerû világháborús FPS-en alapuló akciófigurák. A kollekció hat, részletesen kimunkált figurából áll: ezek hat hüvelyk magasak (azaz nagyjából 15 centiméteresek), húsz mozgatható pontjuk van, cserélhetõ a fejük, és minden katonához minimum 10 külön felszerelési tárgy tartozik. A Plan-B a konzolos Call of Duty: Finest Hourhoz is kreált egy exkluzív akciófigurát - ebbõl a játék amerikai elõrendelõi kapnak majd. Képek a galériában."
Képgaléria
576.hu
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
1.4-nek nincs külön törése.
de sajna nem tom mi a baj 😞.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Leszedtem a gamet.... feltettem elõtte a sima COD-ot.... elindítottam a telepítést és kivágott egy "1628: Failed to complete instalation" felirattal.... feltettem a 1.4-es patchet.... de utána is kivág.... tud vki linket adni esetleg az 1.4-es töréséhez? Ha ez egyáltalán a gond!!!
Elõre is köszi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1. csak azért keresel csítet a játékhoz, hogy a fórumon megoszd a nagyérdemûvel?
2. belegondoltál már abba, hogy ha a kis reklámodnak köszönhetõen 1 ember is kedvet kap hozzá, akkor magaddal is kibasztál?
Nieleen
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
THX

Hol lehet talalni 1.4-es patch-hoz torest?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Van egy kis gond. Az UO nem megy fel valami 1628-as hibát ír ki. Mit kell ilyenkor csinálni????????
Köszi
Aztán a végén közli hogy még vagy 2 percig tatrtani kell,akkor jön az erõsités.Na azt a kempelést,amit én ott levágtam...Behuzódtam egy vonat mellé,aztán meg se moccantam,az elvtársak meg nagyban háborúztak ott 2 percig,én meg mondom elõ nem jövök,csak azon rimánkodtam hogy a véletlenszerû légicsapások egyike se oda jöjjön ahol vagyok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
217.75.192.82:28961

gyertek már erre az UO-s norvég szerverre. Meglehet variálni a módot és azt is melyik pályán játszunk. Az OBI24/20..fullon van ez meg full üres.
Tört szerver.
LÓÓÓÓÓÁÁL

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Csak a múzeumkertnél van ADSL 😄
De közben rájöttem hogy ment a BCDC, és a sok buzi szivja a véremet, vagy 8-an töltötték a sims2-t.
Még jó, hogy levan az összes korlátozva

az uccsó pálya kurva nehéz volt !!!!

olyan problémám lenne hogy felinsatllálom a játékot de mikor elindítanám a single playert és kiválasztom hogy milyen fokozat legyen, de utánna nem csinál semmit hanem csak tölt egy picit és vissza ugrik a menûbe.
help pls!!
köszi elõrre is.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.