Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
mik ezek az új modok???

behind enemy lines
reinforced S&D
retrieval

Ombika
vmi nem stimmt de miert?!

Katt ide,vmi nem okes de mi??!!

Ombika
De ami callofduty.hu-n van az mar 2.6-os ,akkor nemertem mi a problema nalam valszeg kitorlom egesz ase konyvtarat es ujrateszem mivel ezt uninstallani nemtudom ha jol latom?!

dr Kotász
ASE-gond lesz, hétvégén én töméntelen szervert találtam.
dr Kotász
Szervere válogatja, ahol engedélyezve van. Te nem tudod befolyásolni.
Ombika
Tenyleg ennyire megcsapptantak az itthon COD serverek vagy vmi nalam nem okes 2.6 ASE-vel?

trident
Sziasztok!😊

Milyen GFM-es házi bajnokság?😊
Milyen játékmódban?

Csoder: szia, várunk mi is!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ffxi

Fákjúal!

Ombika
Hi !

Hol talalok uj ASE-t ami minden servert lat?

ffxi
Multis onlájnon hogy lehet nekem is olyan batyus detonátorom?

Fákjúal!

az jó. 😉

Dietrich
kapitulálni én csak 10 sörtõl és 1 liter pálasztól vagyok hajlandó 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hi! Mi az a DMG fájlkiterjesztés? mi tudja kezelni? Az Uo cd biztonsági másolatát találtam ieneek.
Dietrich
kikötés jár érte valamelyik fához nem pont <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
élnek..

laslandes

hi all 1 cd kulcsot tudtok adni a cod2 öhöz?
KM
Huh, Bajtárs! Akkor készüljünk fel a kapitulációnkra!!!<#hehe><#vigyor2>

Serpa
azért hány pont jár, ha vki se szó, se beszéd kilép?
<#vigyor>

Üdv,
felteszem ma az UO-t és jövök ismét kicsit aprítani, ha élnek még kedvenc szervereim. (IBT, WihAR sarok, és társaik) 😉)

Dietrich
felraktam az ASE-t formattálás után..ez brutál szar progi lett...yahoo-t fel kéne jelenteni :p

Dietrich
ahha..tehát többnyire egyedül leszek <#hehe>

Tegnap JTB megint hozta formáját. Ki-be járkált a szerverrõl mint huzat a lakásban.<#hehe>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
GFM modba nyomjuk.

Dietrich
Hali.
Végre elõkerültél már.<#ravasz1>
regelj ide nagyon gyorsan és olvasd el az IBT háziversenyérõl szóló részét
2 v. 2 fõs warok vannak és kettõnket sorsoltak egy csapatba.

KM
Nagyon helytelen!!!<#ejnye1><#idiota><#vigyor2>

Yossarian
Szió 😊
Féléve nem játszok, szal nem nagyon vagyok képben a klánéletet illetõen. 😊
De tavaszig csak UO HQ volt a fõ profil + néha SD, de csak azért, mert kevés HQ-s meccs jött össze. Illetve akkortájt kezdett asszem Stef egy COD2-es csapatot szervezni, de nem tom mi lett belõle.

Nieleen

trident
Szia Yoss!😊

Kérdezek lámit😊 Mi a csapatotok profilja, UO vagy bepróbálkoztatok a cod2 HQ-ban is?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
ez szerver oldali beállítás

Nieleen

trident
/massive read only mode

ffxi
Hol lehet beállítani,hogy amikor eltalálok vkit akkor villanjon a célkereszt? Mert néha hullára lövök<#violent>

Fákjúal!

Talán akik fizetnek érte nem akarzák hogy public legyen?<#ravasz1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Samo war ip-je megvan vkinek?

Hi valaki nem tud valamit a LELLE szerverröl COD uo-ban,mert eltünt 😞((( ppls help

ffxi
fizetni kel<#nemtudom>

Fákjúal!

Serpa
szted miért?

ffxi
Az én ASE-m szar vagy csak 3 szerver van HUN_UO/TD-hoz?

Fákjúal!

ffxi
Mért van olyan szerever, ahol kell jelszó?

Fákjúal!

Kedves Fórumozók, valamint az IBT szerver vendégei!

Az IBT egy új honlapot indítva egyesíti a jelenlegi www.ibt.obinet.hu és a hozzátartozó http://ibt.srv.hu/phpBB2 fórumot egy új saját domain alá tartozó oldalra. Így ott egy helyen megtalálható lesz ami eddig 2 helyen volt és bõvültünk egy chat résszel is.

A címe:

http://www.ibtportal.hu

Átmenetileg még elérhetõek lesznek a régi oldalak, de a késöbbiekben ezek meg fognak szünni.

Az új, friss hírek és infók már az új oldalon jelennek meg, így akit érdekelnek továbbra is a szerverrel kapcsolatos dolgaink vagy bármi kérdésük van kérjük az új már az új oldalon keressen bennünket!

Mindenkit sok szerettel várunk a Portálon és a szerverünkön!
(IP: 195.228.155.115:28963)

Üdvözlettel:

IBT

Nvidia GeForce2 MX/MX 400-as videókártyám van. Honnan tudnám letölteni a legfrisseb drivert?????

Egyébként korábban elfutott a gépemen a COD

...and may the force be with you!

popzu
nem anyáztam nem is ilyet hanemvéletlenül lelõttem a társam

popzu
HAli és köszi a választ!

videokártya...
rakd fel a legfirsseb drivert a kártyádhoz...
de ha nem értesz annyira hozzá szólj egy ismerõsüdnek aki jobban ért hozzá 😊

Yossarian
Vaskos Golyók Alattam, az a VGA...

Nieleen

trident
/trident only read mode^^

Mi az a VGA????

...and may the force be with you!

Dietrich
van..nem is kevés.

de pl. a cod2 meg megint más..sajna nem az UO-t folytatták és nem új motort raktak alá, hanem visszaléptek a cod-hoz vagy inkább még szarabbat adtak ki..a pénz volt a lényeg meg a rókabõr...

ffxi
Jaja már megvan, bocs. RÁm jött a közlésivágy<#nyes>

Fákjúal!

Yossarian
jah, es mivel nem gondoltam, hogy tovább rágjuk ezt a csontot, töröltem is mihelyt megláttam. 😊

Nieleen