Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
köszi az infót 😊 szval akkor azért van némi különbség 😊
de remélem megér egy próbát, és még sokan játszanak vele...
nah mert sima Cod ban alig van már 1-2 public szerver
hmm vagy térjek át COD 2 re??
lehet hogy majd 1x kipróbálom mindegyiket...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az UO az csak kieg. lemez de a multiban BAS,CTF,BEL,DOM,Retrieval,RS&D modokat adtak ki. Jármûvek is ekkor jelentek meg a tankok, dzsippek, teherautók (késõbb barkácsoltak oldalkocsis motort is hozzá)tüzérség, sprint új fegyverek, hangok érkeztek az UO-val és sok új map.
szóval ne hallgas olyanokra akik azt mondják ugyanaz..lófaszt ugyanaz.
kiadtak patchet hozzá és vele együtt megkaptuk a HQ modot.
aztán kiadták az UO-t a kieg. lemezt..megkapzuk vele a BAS, CTF, DOM, BEL, Retrieval, RS&D modokat, továbbá ezzel megjöttek a jármûvek is (dzsip, tank, teherautó (késöbb oldalkocsismotor)és újabb fegyverek.
Továbbá ezzel a moddal jött a sprint is na meg a tüzérség 😊
Szóval ne vedd figyelembe ha valaki baromságot ír és azt mondja ugyanaz multiban..lófaszt ugyanaz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Fákjúal!
Én elakarom indítani a játékot, de valami olyat ír ki, hogy baj van valami open GL alkalmazással.
Mit tegyek?????<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
köszi
...and may the force be with you!
Megcsináltam Alt Gr+3 és utána sikeresen színesen beírtam a a nick-em. Láccik options-ban hogy színes, de játék(neten) közben már nem. Mért?
Fákjúal!
elég hülye kérdés, de nem játszottam még az UO-val...
BAS INDEX TEAM(BAS AND BEL SERVER)
http://ibt.obinet.hu/ |fórum http://ibt.srv.hu/phpBB2/
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
feltettem a COD-ot, azon kívül hogy lassan alig van magyar pub szerver mégis találtam egyet lépnék fel, és kiírta hogy valamilyen animációs scriptet nem tud betölteni hmm hmm mi lehet a hiba?
1.5 ös patch fent van ill PB is be van lõve...
valamilyen ötlet?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nekem olyan problémám lenne hogy egyik percrõl a másikra az ASE az uo-s serverek felét látjy csak.Több barátomnak is így van.Nem tudjátok hogy miért?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Köszönöm szépen, hogy elolvastad, vagy legalábbis megpróbáltad az üzenetemet értelmezni. Te teszel nekem szivességet azzal, hogy méltóztatsz kérdezni....
FASZPICSÁNAK NEM OLVASOD EL AMIT ÍRTAM???
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Dupi: a pb mappa tartalmának törlése, a pbsetup.exe oda való letöltése, majd futtatása. Felesleges programok kikapcsolása, sokszor más program zavar be.
Segédlet: www.callofduty.hu ; www.evenbalance.com
~
Nos UO-t nyomjuk HAMCHI-val és 1xûen nem tudunk mert:
"Awaiting CD key authorized"
Pedig eltérõek a cd kulcsaink.
Fákjúal!
lehetetlen lelõni...
Sima COD-nál multit nemtok jácani, mert ez a konzol ablak jön be. Vkinek vmi 5let?

Fákjúal!
vagy nem csak COD1ezel?
MErt ha ahhoz használod csak akkor add el és vegyél gyengébbet abból a pénzbõl meg fizess jobb netet😄
hú de kár, h nem láttam ilyet.
tágra nyílt volna a szemem.
😊
Todtok valamit a
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Amúgy meg tuti elég neki a neted, mert haverom játszott ISDN-en is, az pedig pont fele a tiednek...
Nieleen
/cl_maxpackets 60 parancsoakt írd be a konzolba.
Futtas spywareirtót, vírusírtót, registry cleanert, töredezettségmentesítést.
Kapcsolj ki minden felesleges programot (msn, torrent, dc!)
Kapcsold be a lagometert /cg_lagometer 1
Ha meg van osztva a net, addig más ne használja.
Nézd meg a szolgáltató honlapját, ha rádiós neted van, azzal én is sokat szívtam, ha kábelnet: majd egy hónapja jöttek ki az új csomagok, amik olcsóbbak / ugyanazon az áron jobbak. Ha lejárt a hûségszerzõdés, akkor csak újra meg kell kötni egy jobb, de ugyanolyan árú csomagot.
Fõleg ha jó grafikán játszol!
Eddig nekem is 256os netem volt és laggoltam de most már egy megbites van és 30-40 apingem!