43642
-
isi #41844 aranyos kép. -
#41843 -
#41842 találok vhol képeket az új járművekről?
kopasz91 -
hofitom #41840 Doktor Kotász, Doktor Kotász!!!! Ismét szükségünk van szolgálataira. -
#41839 mármint melyikbe? :)
a sima uo-ba:PZIV,T-34, Sherman, SU-152, Elephant, teherautók, dzsippek
a GFM BAS módba vannak még tigrisek, király tigrisek meg a bazi nagy jenki és brit tankok a nevük nem jut az eszembe :) -
#41838 All keys are taken. -
zeno91 #41837 Haly CoD-ok!
Nagyon megköszöném ha tzudna nekem valaki olyan cd kulcsot küldeni amivel lehet interneten játszani?
Ha igen legyen szíves elküldeni a [email protected] ra!
Előre is kössz! -
#41836 milyen típusokat raktak még bele?
én a Panzernél leragadtam ^^ -
#41835 nekem van egy ötletem. kérdezd a COD2 topicban! -
kopasz91 #41834 Hellósztok!!
a Call of Duty 2-ről lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"
Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??
Ötlet????? -
#41833 Hmm... pedig megnéznénk. -
#41832 nekem van egy 8-as tatyó shotom :D Kár, hogy TK :))))
A destroyed village pályán bújkált egy német a pálya végében, bevágtam hozzá egy tatyót, aztán oda pawnolt a csapatom :) -
#41831 [IMG][/IMG] -
#41830 Viszont a mikor Kharkov pályán végigkúszol a szűk kis utcákon egy Elephant-tal..., majdnem ugyanaz a feeling.
Bővebben -
#41829 BAS modban nem fogsz tigrist írányítani..csak a GFM BAS modjában van.
PZIV van amit tévesen tigrisnek tartanak -
hofitom #41828 Gyere az aláírásomban lévő BAS szerverre ott kipróbálhatod ezeket a pályákat élesben. -
#41827 Így már értem. Én az alap játékhoz kerestem volna, mert nekem nincs meg a kiegészítő. Mindenesetre köszönöm a válaszokat. -
#41826 A base assault pályák közzül válogass. Biztos fogsz találni ilyet, ezért én nem keresek helyetted. Ileltve közben beugrott az after hours csapat is, ők is csináltak több ilyet.
Nem kell semmilyen mód, a United Offensive-hez találsz ilyeneket, vannak alap pályák is, ahol tudsz szállítójárműveket, páncélosokat is használni, de a jelölt linkeken is fogsz találni. -
#41825 Ezeket az oldalakat már néztem korábban, de egy tankos pályát sem találtam eddig. Jó párat letöltöttem, olvastam a térkép leírásokat: semmi. Úgy vélem, mindenhol tiltott, ezért a fellelhetősége sem gyakori. Legalábbis én még nem találkoztam ilyen szerverrel. Ezért inkább konkrét pályacímeket várnék.
Tudom, hogy léteznek ilyenek, mert egyszer régen volt szerencsém egy Lan partihoz, ott lehetett irányítani többek közt Tigrist, T-34-est, Elefántot. Bár arra nem emlékszem, hogy ezek csak egyszerű pályák voltak, vagy valamilyen mod kellett ezek használatához. -
#41824 www.codfiles.com
www.codutility.com
www.callofduty.hu
-
#41823 Hello!
Szükségem lenne olyan multiplayer pályákra, ahol tankokat is lehet használni. Valaki tud ilyenekről? -
#41822 itt olvashatsz erről -
#41821 xD nem lehet... -
morfologus #41820 hi all!
tudja valaki, hogy a felvett demókban hogyan lehet a játékost kívülről nézni, meg körbejárni meg ilyenek???
-
#41819 na jó, de elvileg a szoftver se mehetett tönkre. Úgy értem, hogy 2 hete még játszottál PB on GFM szerveren és nem volt gondod, most meg eszi a fene a frissen telepített rendszert is. -
#41818 xbox liveról húzható a CoD3.
örülhetnek. -
#41817 Igen, a pb sok játékot sikeresen tönkretett már... -
Matteo79 #41816 Ne feledd, hogy csak GFM és pont egy hete mióta PB on lett. (úgy hogy elötte 1 hétte, war PB on mellett ment jól minden, meg azelött is wiharsarok szerver is tökéletesen ment...)
Igazából tesztelni kellene PB off mellett a gfm-et illetve PB on mellett a BAS-t.
Hardver hibát én kizártnak tartom a fentiek miatt. Tűzfal off akkor se jó.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek az építő hozzászólásokat, majd próbálkozom...
-
#41815 Nem tudom mi miatt, de akkor ezek szerint leáll az adatforgalom és ez okozza a "no packet flow" / disconect / crash-t.
Tűzfal?
Valami hiba a pb-ben?
Hibás hálókártya/alaplapi driver? -
Matteo79 #41814 Nincs router. Sőt még a modemet is kihúztam pár percre.
Ma este újratolom mégegyszer a codot, hátha valami rakoncátlankodó file-t átmentettem a régiről.
Az a legfurább, hogy Dietrich pb mappája meg valakinek a config file-a segített egy darabig. Aztán mintha valami "eldugítaná" az adatáramlást gfm alatt. Persze újra bemásoltam a pb mappát meg a configot, de akkor már nem akarta az igazságot. Mostmár beállt, stabilan 8 mp után fagy ki betöltés után...
Átolvasgattam a cod.hu PB problémák fórumot. ATI kártya problémát is kizárom, hiszen eddig jó volt és újra is toltam azt is.
-
#41813 bár hálókaresz lenne a gond, mert az 2000 forintból megoldható. -
#41812 Már értem, ricHARD -dal beszéltél chat-en, így már átadom neki a beszélgetés fonalát. :)
Habár az Index fórumon azt írta már utóbb, hogy XP-je van, de több faktort már ne vigyünk bele, mert követhetlen szappanopera lesz belőle... :)
Matteo esete megfejthetlen, szoftvergond nem lehet mert újrarakott szinte mindent, a legutóbbi állapot szerint talán a hálókártya rakoncátlankodik.
Folyt köv....l -
#41811 Kicsit fáradt vagyok, néha azért vagyok impulziv. :)
Szóval, ricHard mondta tudtammal, hogy ME van neki és hogy a kép megy, a hang marad. :) -
#41810 "Ergo inkább driver/hardware/oprendszer hiba lesz.... :("
ez azért valószínűtlen, mert régebben ment neki PB-s szerveren. Már ha Matteoról beszélünk és nem ricHARDról -
#41809 "Nem, nem, az elején az egy standard szöveg! Azt mindenkinek kiírja!"
Na pont ez jutott eszembe glettelés közben. (mármint nem a klotyón gletteltem, hanem a falat kentem rigips-szel, mielőtt jönnének az epés megjegyzések:P)
Jah, a fekete képernyő simán lehet drivertől is! -
#41808 Nem, nem, az elején az egy standard szöveg! Azt mindenkinek kiírja!
Utánna, viszont láthatod, hogy nincs cvar violation!
Érdemes belekukkolni a violations.log-ba!
Még talán tegnap este vagy mittommikor beszéltem a kollégával a cod.hu csetbe és két fontos dolgotz mondott:
1; befagy/fekete a monitor, de a hangokat hallja, azt is hogyha fut/megy.
2; Win ME op rendszere van.
Ergo inkább driver/hardware/oprendszer hiba lesz.... :(
Szóval én azt tanácsoltam, inkább kifutó/low end hardverekben gondolkozzon, mondjuk egy AM2 sempron (~14)+ asrock alaplap (vagy valami 10E cucc) + olcsó PCI GPU (20-25) + RAM-ban...
(az athlon sem jön össze olcsóbban, szóval akkor már inkább egy kasztrált 64bites rendszer+középkategóriás gpu)
-
#41807 Nem tudom mire utal a PB, hajdanán amikor egy este kétszer is újratettem a játékot, folyamatosan ilyen hibaüzenettel dobott ki a Pb.
A játék újrahúzása után is kidobált, pedig akkor még a default "Unknown soldier" csatlakoztam.
Miután leszedtem a hibát okozó programot, már tudtam játszani, azonban a hibaüzenet megmaradt. -
#41806 miben lehet a nem standard karakter? a nevében? -
#41805 Non-standard characters... Még most is ezzel fogad a PB, de semmi kick.
-
#41804 Violation log? Ezt nem tudtam, jelzem neki.
Nem tudom routert használ-e...
Hibaüzenet a szerveren: hmmm, sosem figyeltem a játék hevében.
Megadtam neki a linket, itt már ő tudja folytani.
Köszi a válaszokat !