Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nem szabályt szegtél meg..hülyeséget írtál.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Malakai
Sima CoDban is volt/van BEL és Retrieval. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

HD JOHNNIE
Miféle szabályra gondolsz itt? Ha anyázol meg TK-zol és bomlasztod a népséget, akkor egy forrób vérmérséklettel megáldott admin azonnal bannra tesz és akkor bizony bizony nem tudsz visszamenni... Ha kickelnek akkor még igen.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

popzu
Sziasztok egy kérdésem lenne ha egyszer neten egy serveren megszegtem egy szabályt és kitiltottak odamár soha többé nem léphetek vissza???<#nemtudom>

Hi! ha indítok egy servert , megcsinálom rendesen mûködik pb meg minden, de az ase nem ismeri föl magyarnak, semmien nyelvûnek nem ismeri föl, pedig a configban benne van hogy location Hungary és a jobb alsó sarokban még az ase is kijelzi, de semmien zászlót nem rajzol, így ha a filter csak magyar szervereket ened át nem találja meg😞. Hol lehet ezt beállítani?
ffxi
Hû én eddig UO-ban írkáltam. Most már OK.

Fákjúal!

ffxi
Már nem emléxem, megszegetm vmilyen szabályt?

Fákjúal!

üdv

köszi az infót 😊 szval akkor azért van némi különbség 😊
de remélem megér egy próbát, és még sokan játszanak vele...
nah mert sima Cod ban alig van már 1-2 public szerver
hmm vagy térjek át COD 2 re??
lehet hogy majd 1x kipróbálom mindegyiket...
Dietrich
milyen vga-d van?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a sima cod multiban csak a DM, TDM, S&D mod volt..aztán az egyik asszem 1.3 patch kiadásával megjött a HQ mod is több új map.

az UO az csak kieg. lemez de a multiban BAS,CTF,BEL,DOM,Retrieval,RS&D modokat adtak ki. Jármûvek is ekkor jelentek meg a tankok, dzsippek, teherautók (késõbb barkácsoltak oldalkocsis motort is hozzá)tüzérség, sprint új fegyverek, hangok érkeztek az UO-val és sok új map.

szóval ne hallgas olyanokra akik azt mondják ugyanaz..lófaszt ugyanaz.

Dietrich
sima uo volt az elsõ amit kiadtak és multiba csak TDM, DM, S&D modban lehetett játszani.
kiadtak patchet hozzá és vele együtt megkaptuk a HQ modot.

aztán kiadták az UO-t a kieg. lemezt..megkapzuk vele a BAS, CTF, DOM, BEL, Retrieval, RS&D modokat, továbbá ezzel megjöttek a jármûvek is (dzsip, tank, teherautó (késöbb oldalkocsismotor)és újabb fegyverek.
Továbbá ezzel a moddal jött a sprint is na meg a tüzérség 😊

Szóval ne vedd figyelembe ha valaki baromságot ír és azt mondja ugyanaz multiban..lófaszt ugyanaz.

Dietrich
<#ejnye1>

HD JOHNNIE
Nem. indítsd el a cod mappádban a multiplayert és ott is írd be

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ffxi
Meg vagyok vele, csak minden 1es szerver váltásnál kell beegfépelni?

Fákjúal!

laslandes
elég rossz a megfigyelõ képességed😄DD

ffxi
Hát õh... télleg csak a ha TAB-ot nyomok akkor olyan a nick-em. Ezzel meg is vagyok. Csak az a baj, hogy nem jegyzi meg. Állandóan kell írkáni??

Fákjúal!

SEGÍTSETEK!!!!!!

Én elakarom indítani a játékot, de valami olyat ír ki, hogy baj van valami open GL alkalmazással.

Mit tegyek?????<#help><#help><#help>

köszi

...and may the force be with you!

HD JOHNNIE
hova írtad be szinessel a neved? menj fel egy szerverre aztán lépj ki multiplayer beállítások: pl: ^1F^2F^7X^1I Ha ezt írod be akkor csak, ha tabot nyomsz vagy a bal also sarokban jelenik meg színesen. De ha dupla színkóddal írod, akkor mindenhol színes lesz, azonban a neved a listán hülyén fog kinézni.

ffxi
HELP!!
Megcsináltam Alt Gr+3 és utána sikeresen színesen beírtam a a nick-em. Láccik options-ban hogy színes, de játék(neten) közben már nem. Mért?

Fákjúal!

mi a különbség különben a sima és az UO között?😊
elég hülye kérdés, de nem játszottam még az UO-val...
Igen. Játssz CodUo-t itt:
BAS INDEX TEAM(BAS AND BEL SERVER) Clan | Powered by OBiNet.hu|195.228.155.115:28963
http://ibt.obinet.hu/ |fórum http://ibt.srv.hu/phpBB2/

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

üdv

feltettem a COD-ot, azon kívül hogy lassan alig van magyar pub szerver mégis találtam egyet lépnék fel, és kiírta hogy valamilyen animációs scriptet nem tud betölteni hmm hmm mi lehet a hiba?
1.5 ös patch fent van ill PB is be van lõve...
valamilyen ötlet?
Yossarian
Kár is lenne...

Nieleen

ffxi
Nem vitatkozok tovább.

Fákjúal!

trident
Ez szerepel az elõ sorban: "ffxi: http://profbako.uw.hu"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Matt07
Hy All!
Nekem olyan problémám lenne hogy egyik percrõl a másikra az ASE az uo-s serverek felét látjy csak.Több barátomnak is így van.Nem tudjátok hogy miért?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ffxi
Bocs, azt hittem, hogy ennek szólt #41364
Használj legközelebb a választ gombot.

Fákjúal!

trident
én köszönném meg ha elolvasnád a válaszomat a kérdésre. Sziveskednél Bako oldalára ellátogatni és cseppet elmélyülni a szerverindítás leírásában, ott kegyeskednél megnézni, milyen portokat kell letiltani, hogy ne tudjon a szervered a pb master szerverre kapcsolatba lépni, és így te és kedves felebarátod törttel is fel tudjon lépni a szerverre.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad, vagy legalábbis megpróbáltad az üzenetemet értelmezni. Te teszel nekem szivességet azzal, hogy méltóztatsz kérdezni....

FASZPICSÁNAK NEM OLVASOD EL AMIT ÍRTAM???

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ffxi
THX, de erre kéne 5let most: #41369

Fákjúal!

trident
ffxi: http://profbako.uw.hu

Dupi: a pb mappa tartalmának törlése, a pbsetup.exe oda való letöltése, majd futtatása. Felesleges programok kikapcsolása, sokszor más program zavar be.
Segédlet: www.callofduty.hu ; www.evenbalance.com

DupiDani
hy all !!! figyeljetek eddig minden jol mukodott CODUO-ba de egyszer csak kivag a pb meghozza ezzel corrupted file/memory <80158> pls segitsetek amugy nem biztos hogy az a szam de kb. az segitsegetek elore is koszonom

~

ffxi
HELP!!
Nos UO-t nyomjuk HAMCHI-val és 1xûen nem tudunk mert:
"Awaiting CD key authorized"
Pedig eltérõek a cd kulcsaink.

Fákjúal!

ffxi
Mind1, azért kösz. Most nyomjuk UO-t.

Fákjúal!

Serpa
nem emléxem, h láttam volna ilyet.
de biztos jó móka ^^

Serpa
talán az a hiba, h nem a C: n van a játék.

Dietrich
Biztos, hogy láttál...ott van elötted lõsz rá, aztán nem történik semmi és hirtelen a pálya közepére ugrik 😉
lehetetlen lelõni...

ffxi
HELP!
Sima COD-nál multit nemtok jácani, mert ez a konzol ablak jön be. Vkinek vmi 5let?

Fákjúal!

Ioles
Hát csak COD1-ezek meg COD: UO-zok, a 2 az nem tetszik neten, azé kell ilyen erõs gép mert a Gothic 3-mal meg az UT2007-el is szeretnék majd játszani

Prince of Máté
Minek neked ilyen erõs gép??
vagy nem csak COD1ezel?
MErt ha ahhoz használod csak akkor add el és vegyél gyengébbet abból a pénzbõl meg fizess jobb netet😄

Ioles
Tegnap este 3 20-28 perces TDM-et vittem végig laggolás nélkül, ma reggel játszottam és az 1. menetben már elkezdett laggolni, vmikor szerencsém van, vmikor nem, ez van sajna, majd ha jobb netem lesz akkor tudok majd játszani de addig nemnaon<#szomoru1>

Serpa
"teleportálva jelent meg az ilyen játékos a pályán."

hú de kár, h nem láttam ilyet.
tágra nyílt volna a szemem.
😊

madtolyy
Sziasztok!
Todtok valamit a Hetero Tanker Clan szerverérõl? Egyszercsak eltûnt az ASE-bõl és azóta semmi hír róla. A Kovisoft powererelte. És kb vele egy idõben még vagy 5 szerver tûnt el. Azért lenne érdekes, mert ez az egyetlen magyar szerver, ahol jármûvek is vanna. Legalábbis én csak errõl az egyrõl tudok.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Yossarian
Micro meg rádiós netrõl nagyon felejtõs a játék. Én tudom, mert nekem is volt. Néha lehetett játszani vele, de legtöbbször felment a ping és lehalt a játék. És a /rate 25000 nem oldja meg, mint ahogy semmi egyebet sem. Ez a parancs 25000 byte/sec-re állítja a maximum adatforgalmat a szerver és a géped között. (A COD-ban ennél magasabbra nem is lehet már állítani.) Nagy tévedés azt hinni, hogy kisebb sávszélességû, vagy rossz minõségû kapcsolat esetén bármit is megold, hogy csumára feltekered az adatforgalmat. Pont fordítva. De sajna a csalók miatt az vált bevett gyakorlattá, hogy akinek nem maxra van állítva, azt kickelik. Régebben azzal szórakoztak jópáran, hogy extrémen kicsi rate-et állítottak be maguknak, s mivel ebbe a kicsi adatforgalomba nem "fért bele" minden infó a mozgásról, ezért ugrálva, teleportálva jelent meg az ilyen játékos a pályán. Ez kurva idegesítõ jelenség, és mivel manapság már kiröhögnek, ha nem 1-2 megabiten tolod, elvárássá vált, hogy 25K legyen a rate. A gond akkor kezdõdik, ha kaki neted van...

Nieleen

Én meg rádióssal ami meglehetõsen változékony. Hiába 25k a rate a pingem 300-400. Néha leesik 60-90-re.😞

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Ioles
a parancsokat megpróbálom beírni, vírusírtót futtattam már, játszás elõtt minent ki szoktam kapcsolni, nincs megosztva a netem, satelites rendszerünk van(háztetõn van egy vevõ ami a jelet veszi a falu másik részébõl az internetszolgáltatóból), 1-2 hónap múlva telik le a hûségszerzõdés, akkor majd mondom faternak hogy belemegy-e az 512kbit/s-es ADSL-be ami 1E FT-vel lenne drágább

Yossarian
egyébként pont az ilyen netek miatt lenne jó, ha engednék a szerverek az alacsonyabb rate használatát, de sok mazsola azt hiszi, hogy ha nem 25K akkor az már csalás. (Asszem még a CB kiírásban is 20K a minimum.)
Amúgy meg tuti elég neki a neted, mert haverom játszott ISDN-en is, az pedig pont fele a tiednek...

Nieleen

trident
/rate 25000
/cl_maxpackets 60 parancsoakt írd be a konzolba.
Futtas spywareirtót, vírusírtót, registry cleanert, töredezettségmentesítést.
Kapcsolj ki minden felesleges programot (msn, torrent, dc!)
Kapcsold be a lagometert /cg_lagometer 1
Ha meg van osztva a net, addig más ne használja.
Nézd meg a szolgáltató honlapját, ha rádiós neted van, azzal én is sokat szívtam, ha kábelnet: majd egy hónapja jöttek ki az új csomagok, amik olcsóbbak / ugyanazon az áron jobbak. Ha lejárt a hûségszerzõdés, akkor csak újra meg kell kötni egy jobb, de ugyanolyan árú csomagot.

Ioles
Dehát 56kb/sec-es kapcsolat elég hozzá, legalábbis ez van a readme file-ban, de akkor úgylátszik a 256-os is kevés, ja és eddig full grafon játszottam, de már megpróbáltam lowon is úgyis laggol. Nincs vmi megoldás rá, az internetkapcs cserén kívül, mert a szüleim fizetik a netet, de erre van max zsé

Prince of Máté
256 Kb/sec az qrva kevés!
Fõleg ha jó grafikán játszol!
Eddig nekem is 256os netem volt és laggoltam de most már egy megbites van és 30-40 apingem!

Ioles
Mindennel próbáltam de sajna a probléma nem oldódott meg. Egy pár perc játék után 200-300-ra felmegy a pingem és nem lehet játszani. Lécci PLS!!!