43642
  • trident
  • Dietrich
    itt mindent megtalálsz a rivával kapcsolatban, köztük a beállításokat is.
  • trident
    Feltettem a rivatunnert, van magyar nyelvű leírás is, de sehol sem találom, hogy tudom az osd jelzést úgy beállítani, hogy ne kelljen mindnig bekapcsolni, hanem mindig fusson. Tudnál segíteni?
  • hofitom
    X-Fire egy ingyenes szerver kereső.
  • Gyula2
    Mi az a xfire?
    A cod.hu-n már megnéztem de ott se tudtam meg többet csak hogy rendszergazdaként kéne belejentkeznem.Annak vagyok bejelentkezve mert csak egy vendég fiók van azon kívül és az ki van kapcsolva, emg a nevem alatt ott van hogy rendszergazda.
  • trident
    Érdemes az időre kikapcsolni őket, ne adj isten még az xfire-t is. (ase ->insert -> ip).
    Nézd meg a cod.hu-n a faqot és a leírásokat is.
  • Gyula2
    A vendég fiókból csak egy van de azt nem lehet törölni.Virus és spywere irtást már csináltam
    p2p programmal viszont teli van a gépem .Akkor az lehet a baj?
  • trident
    -cod.hu leírások.
    -vendég felhasználói fiókok törlése (pl. .Net miatt)
    -vírus és spywareirtás.
    -p2p, felesleges programok kilövése
  • Gyula2
    megcsináltam amit irtál de nem lett jó
  • hofitom
    A gépeden vannak felhasználói fiókok. Kijelentkezel mint aktuális felhasználó és bejelentkezel a telepítésnél megadott rendszergazda névvel és jelszóval.
  • Gyula2
    Tudja valaki hogy lehet rendszergazdaként belépni mert állítólag azért dob ki a pb mert nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve.Ezt irja ki: player has been kicked via punkbuster RESTRUCTION: inadequate/Privileges
  • Dietrich
    limitálva van mit bír el a szerver és annak konfigja.
    Ez általában 10-12 map lehet a rotációban a biztos futtatáshoz. De ez sem garancia lásd a néha nálunk is bekövetkező fagyásokat.
  • Yossarian
    én úgy emléxem, hogy van limit, de majd megmondja egy szerverguru a frankót.
  • zoleee79
    HI

Mi is indítottunk servert.Nem egyszerű dolog , az biztos.
    Ahogy olvasom a map-jaitokat , vannak bőven az biztos.
    Viszont.Arra kell figyelni , hogy minden map név kisbetűvel legyen írva.
    Sehol ne legyen nagy betű.Nemtom hogy mi van a map-ok számával , de valahol tuti hogy limitálva van hogy mennyi lehet.
    De a lényeg hogy cfg-ban minden kisbetűvel legyen írva.
    Próbáljátok ki , aztán írjatok.

Csá
  • TOMARGUS
    Szervusztok. Egy erősen technikai kérdésem lenne CoD UO hoz. többszöri maprotation készítés után észrevettük, hogy az sv_maprotation értéknek csak véges karakterszámú(vagy pályaszámú?) listát fogad el. Hiába tömtük meg a szerverünket jobbnál jobb custom mapokkal, és alakitottunk ki egy "mindenkinek" tetszo maprotationt, 2.0 és 2.1.2 AWE alatt is pályavégi szavazásnál beállítva csak egy töredékéből válogatott. A pályák száma meghaladja a 60at, viszont a lista és az AWE által a pálya végén választásra felajánlott páylák száma nem haladja meg a 30at. Szeretnénk minden pályát megőrizni, és törekedni a maximális változatosságra, ám sajnos a technika ördöge úgytűnik kibabrál velünk :( a maprotation külön cfgben van, melyet a főconfigból futtatunk ugyebár. Többször is átnéztük, a listában elírási hiba nem történt, minden gametype, map és mapnév a helyén van. És természetesen minden map is a helyén van a szerveren, a customok is, mindegyik játszható és neki megfelelő játékmódban van Viszont a játék csak nem akar a teljes listából válogatni. Mitől lehet ez? Valóban korlátozva van a lista hosszúsága? Vagy mi rontottunk el valamit? Illetve a fórumon olvastam, hogy a sv_mapRotationCurrent értékének a kezdő pályának kell lennie. Ez valóban így van? Mert nálunka current értéke pontosan megegyezik a simáéval. Ez ha minden igaz, akkor egy hiba, de nem hsizem, hogy ez okozza a problémánkat. Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, én is ide másolom a maprotációs config tartalmát:

set sv_mapRotation " gametype tdm map mp_dawnville gametype hq map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_uo_donner gametype hq map mp_pavlov gametype sd map mp_dawnville gametype hq map SS_hauptquartier gametype hq map mp_uo_amberville_2 gametype sd map mapperstown gametype hq map Gorges_du_Wet gametype tdm map mp_berlin gametype hq map Mogadishu gametype hq map mp_dawnville gametype tdm map armorgeddon_beta3 gametype tdm map mp_bocage gametype hq map mp_bellicourt_v1_1 gametype tdm map ratskitchen gametype hq map mp_rocket gametype sd map mp_junobeach_final gametype tdm map armoryb3 gametype tdm map mp_cassino gametype ctf map mp_priory gametype sd map mp_stalingrad gametype sd map mp_depot gametype ctf map mp_uo_redoktober gametype hq map mp_ship gametype tdm map neinville gametype tdm map mp_railyard gametype ctf map mp_uo_carentan gametype ctf map Beaumont_day2 gametype sd map mp_powcamp gametype hq map UO_Offensive gametype hq map mp_brecourt gametype ctf map mp_uo_powcamp gametype tdm map ghosttown gametype ctf map uo_tigertown_ctf gametype tdm map mp_arnhem gametype ctf map ctf_brecourt gametype dm map neinville gametype ctf map mp_mikecod3 gametype sd map mp_carentan gametype ctf map mp_uo_townassault_final gametype hq map mp_stcomedumont gametype tdm map Stalingrad_Line_Of_Fire_v1.1 gametype tdm map mp_kursk gametype tdm map mp_kharkov gametype hq map mp_bocage gametype ctf map bayville gametype ctf map mp_cassino gametype ctf map uo_destroyedvillage_br gametype tdm map mp_depot gametype hq map mp_tigertown gametype hq map mp_junobeach_final gametype tdm map mp_carentan gametype hq map mp_uo_redoktober gametype ctf map uo_rocket_ctf gametype sd map mp_railyard gametype tdm map mp_harbor gametype hq map mp_depot gametype hq map mp_carentan gametype ctf map uo_neuville_ctf gametype ctf map mp_uo_depot gametype tdm map mp_brecourt gametype ctf map mp_italy gametype tdm map Deathtrap gametype ctf map mp_uo_amberville_2 gametype hq map mp_cobra gametype hq map mp_railyard gametype ctf map mp_sicily gametype sd map uo_viks_omaha_v3 gametype ctf map mp_uo_varaville gametype sd map carcasson_final gametype ctf map uo_pavlov_ctf gametype sd map gaperon gametype tdm map mp_pavlov gametype hq map the_bridge gametype tdm map mp_rhinevalley gametype hq map mp_uo_stanjel gametype tdm map mp_ponyri gametype ctf map mp_uo_dawnville gametype hq map mp_chateau gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_priory gametype hq map mp_bazolles_british"
    set sv_mapRotationCurrent " gametype tdm map mp_dawnville gametype hq map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_uo_donner gametype hq map mp_pavlov gametype sd map mp_dawnville gametype hq map SS_hauptquartier gametype hq map mp_uo_amberville_2 gametype sd map mapperstown gametype hq map Gorges_du_Wet gametype tdm map mp_berlin gametype hq map Mogadishu gametype hq map mp_dawnville gametype tdm map armorgeddon_beta3 gametype tdm map mp_bocage gametype hq map mp_bellicourt_v1_1 gametype tdm map ratskitchen gametype hq map mp_rocket gametype sd map mp_junobeach_final gametype tdm map armoryb3 gametype tdm map mp_cassino gametype ctf map mp_priory gametype sd map mp_stalingrad gametype sd map mp_depot gametype ctf map mp_uo_redoktober gametype hq map mp_ship gametype tdm map neinville gametype tdm map mp_railyard gametype ctf map mp_uo_carentan gametype ctf map Beaumont_day2 gametype sd map mp_powcamp gametype hq map UO_Offensive gametype hq map mp_brecourt gametype ctf map mp_uo_powcamp gametype tdm map ghosttown gametype ctf map uo_tigertown_ctf gametype tdm map mp_arnhem gametype ctf map ctf_brecourt gametype dm map neinville gametype ctf map mp_mikecod3 gametype sd map mp_carentan gametype ctf map mp_uo_townassault_final gametype hq map mp_stcomedumont gametype tdm map Stalingrad_Line_Of_Fire_v1.1 gametype tdm map mp_kursk gametype tdm map mp_kharkov gametype hq map mp_bocage gametype ctf map bayville gametype ctf map mp_cassino gametype ctf map uo_destroyedvillage_br gametype tdm map mp_depot gametype hq map mp_tigertown gametype hq map mp_junobeach_final gametype tdm map mp_carentan gametype hq map mp_uo_redoktober gametype ctf map uo_rocket_ctf gametype sd map mp_railyard gametype tdm map mp_harbor gametype hq map mp_depot gametype hq map mp_carentan gametype ctf map uo_neuville_ctf gametype ctf map mp_uo_depot gametype tdm map mp_brecourt gametype ctf map mp_italy gametype tdm map Deathtrap gametype ctf map mp_uo_amberville_2 gametype hq map mp_cobra gametype hq map mp_railyard gametype ctf map mp_sicily gametype sd map uo_viks_omaha_v3 gametype ctf map mp_uo_varaville gametype sd map carcasson_final gametype ctf map uo_pavlov_ctf gametype sd map gaperon gametype tdm map mp_pavlov gametype hq map the_bridge gametype tdm map mp_rhinevalley gametype hq map mp_uo_stanjel gametype tdm map mp_ponyri gametype ctf map mp_uo_dawnville gametype hq map mp_chateau gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_priory gametype hq map mp_bazolles_british"

Lehet hogy egy rejtett hiba van valahol?:(
    Kérem, ha valaki tudja a választ a kérdésemre, válaszoljon. fontos lenne a szakértő segítség,hogy szerverünket tökéletesíteni tudjuk. Mindenkinek előre is köszönöm!
    [sAjToSpUfI]TOM
  • trident
    0; rendszergazdai jogosultsággal használd a windowst.
    1; FAQ
    2; cod.hu leírások/pb hibaüzenetek.
    3; cod.hu/fórum/gyik
    4; víruskeresés/spywareirtás
    5;start/vezérlőpult/felhasználók: a felesleges fiókok törlése.
  • Gyula2
    Az gondolom segítene rajta ha újraraknám a gépet.Vagy nem?
  • Yossarian
    pedig azt jelenti
  • Gyula2
    De. az van oda irva hogy rendszergazda és azzal vagyok belépve
  • Yossarian
    nincs rendszergazda jogod?
  • Gyula2
    Tudja valaki hogy mit jelent ez amikor a punkbuster kidob:player has been kicked via punkbuster RESTRUCTION:inadequate/Privileges
  • trident
    Dexantreal: vagy nyomsz egy insertet és beteszed a kedvencekbe, vagy Xfire (letöltés, leírás: cod.hu) és ott is javallott a kedvencekbe tétel. :)
  • dr Kotász
  • zoleee79
    Hi

Na , én is írok végre az sg-re.
    Régóta COD-ozok , a DOHC klán leadere vagyok.
    Ha esetleg van kérdésetek szivesen válaszolok erre-arra.
    A server indítástól az ASE problémákig.
    Elég sok tapasztalatot szereztem , aki rászorul valamire segítek neki ha tudok.
  • Gfreiter
    Ah, akkor nem az én gépemben van a hiba...? Sajnálom, mert jó kis progi volt. Locationt nem mutat, és ha a játék nevén kívül bármi egyéb filtert bejelölök, akkor abszolút nem lát egy szervert sem. Köszi szépen!
  • trident
    Szia, az ASE támogatása már rég halódik, javaslom az XFire használatát: letöltés, leírás, magyarosítás: www.callofduty.hu :)
  • Gfreiter
    Sziasztok!

Felraktam az ASE-t, beconfigoltam a CoDot, de ha országokra akarom beállítani a filtert, akkor semmit nem lát, sőt, tulajdonképpen csak akkor látja a szervereket, ha csak magára a játékra megyek rá. Mi lehet az oka? Tudtok segíteni? köszi!
  • Dietrich
    ja pár normális uo-s klánnak meg szervere van..
  • trogerzsiger
    jaja ö barátom mondta hogy pár cod-os klánnak van már iwiw-je hogy ilyen csoport bigyót legyen. tényleg van pár codos klánnak iwiw-je?
  • Yossarian
    UO és UOGFM, szerintem is ezek jobbak a COD1-nél.
  • trogerzsiger
    jóvanna
  • Dietrich
    uo-t keressél az jobb.
  • Dietrich
    akkor a gyengébbek kedvéért...mint mondtam tőlünk is leszedheti nem kell regelnie!
    innen
  • Tomi2345
    sziasztok.
    kezdem megunni a cod2-t és érdekelne, hogy a cod1-ben még mennyi szerver van? mert ha sok akkor inkább azzal játszanék
  • trogerzsiger
    import _besz a gfm naggyon atom! innen leis tudod tölteni asszem ide regelni kell de megéri
  • Yossarian
    nem dobnak ki senkit. Már baj is néha, hogy nem, mert vannak visszatérő ismert arcok, akik nem harcolnak, csak bujkálnak. Meg olyan beszariak is, akik a rádiótól pár méterre vannak amikor szedi az ellenfél, de nem jön elő, mert többen vannak. Vagy ha ki is kukucskál, azt lövi, akit a legkönnyebb eltalálni és nem azt, aki a rádiót bontja, mert neki nem a csapat számít, hanem a tuti frag. Sok normális ember meg kint várja, hogy legyen hely és végre bejöhessen. Én bizony teltháznál(!!!) 1 figyelmeztetés után reptetném az olyat, aki rontja a többiek játékát. Előbb utóbb megtanulnák a lényeget...
  • hofitom
    Aki meg lámázik repül, mint olvasható a szabályzatban:ppp
  • Dietrich
    de előtte néz be a honlapunkra és a szervereink menűbe. A GFM-hez lekell szedni több száz megát és ahhoz ott megtalálod a direkt linket hozzá. Ha megkedveled esetleg ezt a más tipusú módot szerintem felejteni fogod az sd-t ;)
    Én pl. a cod megjelenése óta rühellem az sd-t :p és ennek már 3 éve.

Vagy mi hozzánk vagy Tridenték szerverére menj. Nem fog ott H2QBullos vagy nálunk IBT-s lámázni mert kezdő vagy. Mindenki volt kezdő...
  • Yossarian
    Ne SD-vel kezdj! Az SD szervereken sok a "pro" és ha olyan valaki, akinek nincs még ott respectje lelövi őket, azt nehezen emésztik meg :) Először játssz DM-et! (death match) Ott mindenki ellenfél, senki nem fog leszúrni, hogy elrontotd a játékát. Ha meg kempelsz, akkor gyorsan megtalálnak és rákényszerülsz az okos játékra. Aztán ha már bejártad a pályákat és megy már a játék, beszállhatsz TDM-ezni és HQ-zni. A COD egy játék, aminek normális esetben az a lényege, hogy jól érezd magad. Szard le a nagy tudásúakat, de tegyél meg mindent, hogy a csapatod hasznára legyél, itt nem hal meg az ember igaziból, tehát feláldozhatsz 1-2 életet a győzelemért ;-) Ha rám hallgatsz akkor élvezni fogod a játékot és nem fognak piszkálni! :)
    A köcsög lámát meg megkapom én is pár éves COD-ozás után is, nem kell az ilyenekkel törődni :P
  • Mentol
    Azt is hozzá kell tenni, hogy egyszer még a legprofibb is kezdő volt!