Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Ha az eszközkezelõ azt írja, hogy nincs ütközés, akkor elvileg nem gond...

Nieleen

Hellhammer
Ja bocs félreolvastam... Szal a hálókártya és hangkártya. Akkor az a megoldás marad, hogy keresel egy szabad irq-t és arra állítod valamelyiket. Ja meg a pnp os installed opciót is (ha van ilyen) állítsd enabled-re.
Mondjuk az a szép, hogy ilyenkor nem árt kiszedeni az adott hardware-t a windwsból, és újratelepíteni.

Yossarian
nem azt írtad, hogy SBLive-od van?

Nieleen

Hellhammer
Biosban tiltsd le az alaplapit, esetleg ha tudod melyik pci slotban van, akkor a windows eszközkezelõjében keresel egy szabad irq-t és utána azt állítod rá biosban. Továbbá a legszélsõ (legalsó) pci slot és az agp port általában ugyanazt az irq-t használja, szal az sem egészséges ha abban a slotban van.
(most valahogy eszembe jutottak a régi idõk, amikor jumperrel kellett minden kártyát konfigolni, és a config sys-ben és autoexec.bat-ban kellett szopózni az irq és dma és port beállításokkal utána meg még a játékban is 😊)

Serpa
PCI os hálókártya nincs a gépben.

Yossarian
alaplapit tiltsd le biosban!

Nieleen

Dichter
AltGr3 aztán pedig egy szám. 1=piros 3=sárga 7=alap stb

Serpa
alaplapi hálókártya IRQ -ja és a hangkártya IRQ -ja ugyanaz. (22)
ez eredményezheti azt, ha EAXot állítok be, akkor torz, recsegõ hangok vannak ?
miles fast 2D re állítom akkor ez nincs.

Yossarian
hozzákezdtem nagy vidáman 1024*780-ban full grafikán és az idõ elõrehaladtával lassan már ablakban fogom nyomni fekete-fehérbe... 😞

Nieleen

Serpa
Dietrich itt vagy ?

Hentes Bill
nyugi, nálam 5 fpssel megy néhány pálya 😛PP

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
- Név színezés: Megnyomod az AltGr+3 utána egy szám ( a lentebbi sorban ) és utána a szöveg vagy név.

1= Piros, 2= Zöld, 3= Sárga, 4= Kék, 5= Világos kék, 6= Lila, 7= Fehér, 8= Nemzetenként változó, 9= Szürke

(kopirájt báj Bako)

Nieleen

Yossarian
ja, de elõtte nem volt ilyen gondom :-o

(de legalább neked örömet szereztem vele

Nieleen

Hentes Bill
2 fps? az nagyon gáz 😊))

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Dietrich: nálam is a foy pálya lassul be 2 FPS-re, kb hasonló kategóriás gépen mint a tiéd. Te hogy oldottad meg?

Nieleen

Serpa
láttalak ott. 😊

Serpa
kód alapján hogy van ?
AltGr, tudom közrejátszik.

Dietrich
na ha soxor lesz s&d a mohison kereshetek másik szervert 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
vagy kódok alapján vagy a lusták (mint én)egy kis progi segítségével.
colorname a neve.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ezt a mohis console-nak 😊)

Felraktad az UO-t azzal az 1 db seriallal ami van, majd a
(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY és CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a ezt a cdkulcsodat. Itt írd át arra amivel eddig is nyomtad az 1.4-t vagy generalj ujat ha az nem jó a PB-nek.
Lehet variálni. Tökéletesen megfelel az alapjátokhoz meglévõ key generator.

Nálam az van fenn így amivel december óta nyomom multin és a PB 1x sem vágott ki miatta.

Serpa
hogy is kell kiszínezni a nickem ?

no baz megint problemam van

a telepites legvegen hibat jelez az egyik pk3 fajlra..mi lehet a gond? (emulalva van a lemez)

karikusz
Ez Itt a reklám helye😊)

Skacok!

Nem tudtok, róla, hogy ki szeretne CoDUO vagy más játék szervert csinálni?...mert az egyik ismerõsömnél lehetne bérelni kultúrált áron.

Ha kell valakinek akkor privizzen rám...

reklám vége..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

az rendben van, de a probléma attól még megvan...

ranGer2
húú énisakaroooK!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

beonám

ranGer2
"rencer?" neked olyanod is van? nah jóvan nem kötekszem csak- megjegyeztem..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Az új részrõl kérdeznék valamit:
Nálam fagy a játék, vazze...mindig ugyanott....
a demo is ugyanott, mint a teljes játék....
Az elsõ pályán, mikor a kocsival megyünk, én lövök, mint az állat...oszt kiakad a rencer...
Lehet, hogy valami bug a játékban? nem szereti a radeont?
Van más is aki így járt?

2.8 P4, Rad 9600, 1 Gb mem.

fitutufi
ki vitte végig a gamet velem együtt ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nm

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kosz mindenkinek sikerult

Dietrich
82.141.128.100:28961
29/34-es magyar szerver. CTF módban megy most.

A Mohis meg HQ meg SD meg mikor mi 😊 de az is meg az OBI is fullon van

Dietrich
próbáld meg. Minnél messzebb a vga-tól.

Dietrich
de az akkora hülyeség ami elterjedt a neten...simán kicsomizza a winrar csak tudni kellene használni 😊

Dietrich
???

winrart indísd el majd abban jelöld ki az elsõ fájlt és utána klikk a kicsomagolra.
Ne a fájlra jobb klikkel dologgal.

out file?? megynitot tc-ben a legelsõ filet , abban van a bin , oszt csók.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Serpa
ha átrakom másik slotba a karit, megjavulhat ?
õsszeakadhat vmivel ?

Dietrich
semmi.

most meg ment jól a következõ pályán. Lehet van már egy kis összeakadás szoftverileg a gépemen majd úgyis kell megint installt kreálnom és akkor semmi más nem lesz fenn csak a játék és a hozzáadott DX9c

Dietrich
bármelyiket
arról.

mar probaltam..kombinalni kell oket nem? v mi?ugy vegulis osszejon de a .out file-t nem lehet mountolni meg ilyenek...v mast kell csinalni?amator vagyok

AbortRetry
Xsak a jövõbeli hasonló gondjaidra gondoltam. Bizos lesz még hasonló hiba!

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

total commanderrel csináld

fitutufi
ez van
sajnos

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

szeva!
leszedtem az UO-t darabokban de az egyes cd-nel mikor ki akarom csomagolni a cuccot beszol a winRAR hogy
"the file header is corrupt"
vki tudna help?

jobb ez a kieg, mint az alapgém?
Serpa
nincs húzva vmi ?

Serpa
bmelyik EAX ot állítottad nem volt torz hang ?
amit adtak az SB kártyához CD, arról van fenn neked a driver ?

Dietrich
márt csak azért se értem mert a megelõzõ havas pályákon nincs semmi bibi.

Dietrich
és nálam miért lassul be játszhatatlan módra?
celeron 2400, FX5700, 2x256 MB..

Serpa
'akko nem tom nekem miért.