Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az a szép, hogy ilyenkor nem árt kiszedeni az adott hardware-t a windwsból, és újratelepíteni.
(most valahogy eszembe jutottak a régi idõk, amikor jumperrel kellett minden kártyát konfigolni, és a config sys-ben és autoexec.bat-ban kellett szopózni az irq és dma és port beállításokkal utána meg még a játékban is 😊)
ez eredményezheti azt, ha EAXot állítok be, akkor torz, recsegõ hangok vannak ?
miles fast 2D re állítom akkor ez nincs.
Nieleen
1= Piros, 2= Zöld, 3= Sárga, 4= Kék, 5= Világos kék, 6= Lila, 7= Fehér, 8= Nemzetenként változó, 9= Szürke
(kopirájt báj Bako)
Nieleen
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
colorname a neve.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Felraktad az UO-t azzal az 1 db seriallal ami van, majd a
(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY és CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a ezt a cdkulcsodat. Itt írd át arra amivel eddig is nyomtad az 1.4-t vagy generalj ujat ha az nem jó a PB-nek.
Lehet variálni. Tökéletesen megfelel az alapjátokhoz meglévõ key generator.
Nálam az van fenn így amivel december óta nyomom multin és a PB 1x sem vágott ki miatta.
a telepites legvegen hibat jelez az egyik pk3 fajlra..mi lehet a gond? (emulalva van a lemez)
Skacok!
Nem tudtok, róla, hogy ki szeretne CoDUO vagy más játék szervert csinálni?...mert az egyik ismerõsömnél lehetne bérelni kultúrált áron.
Ha kell valakinek akkor privizzen rám...
reklám vége..😊
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nah jóvan nem kötekszem csak- megjegyeztem..Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nálam fagy a játék, vazze...mindig ugyanott....
a demo is ugyanott, mint a teljes játék....
Az elsõ pályán, mikor a kocsival megyünk, én lövök, mint az állat...oszt kiakad a rencer...
Lehet, hogy valami bug a játékban? nem szereti a radeont?
Van más is aki így járt?
2.8 P4, Rad 9600, 1 Gb mem.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

29/34-es magyar szerver. CTF módban megy most.
A Mohis meg HQ meg SD meg mikor mi 😊 de az is meg az OBI is fullon van
winrart indísd el majd abban jelöld ki az elsõ fájlt és utána klikk a kicsomagolra.
Ne a fájlra jobb klikkel dologgal.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
most meg ment jól a következõ pályán. Lehet van már egy kis összeakadás szoftverileg a gépemen majd úgyis kell megint installt kreálnom és akkor semmi más nem lesz fenn csak a játék és a hozzáadott DX9c
arról.
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

sajnos
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
leszedtem az UO-t darabokban de az egyes cd-nel mikor ki akarom csomagolni a cuccot beszol a winRAR hogy
"the file header is corrupt"
vki tudna help?
amit adtak az SB kártyához CD, arról van fenn neked a driver ?
celeron 2400, FX5700, 2x256 MB..